Dodaj do ulubionych

A jak mame przewieje?

IP: *.* 17.12.02, 15:51
Drogie mamy,jak sie leczyc karmiac piersia? troche mnie zawialo i tak nieprzyjemnie boli mnie pol glowy lacznie z uchem, okiem i migdalkiem. nie chcialabym jeszcze isc do lekarza bo poza tym nie mam kataku ani nie boli gardlo ale chcialabym to zatrzymac, zeby nie zrobilo sie gorzej.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: 1506 Re: A jak mame przewieje? IP: *.* 17.12.02, 16:35
      Ja to robię w ten sposób: - herbata z miodem (i odrobiną cytryny) - leżenie w łóżku (ciepło!!) - herbata z sokiem malinowym - czosnek (duuuuuużo!!) - ja mam dziecko alergiczne i nie mogę, ale polecam: mleko z masłem i miodem - aha, koniecznie gorący dobry rosól (moja mama zalewa samo surowe żółtko rosołem i to wypija, ja nie lubię, ale działa!) - ew. panadol, paracetamol lub codipar (w małych ilościach - ja karmiłam przy 40 st. temperatury i nie brałam leków, ale wiem ,że te można w czasie karmienia brać - oczywiście rozsądnie!!)Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Alfa
      • Gość: Kasieńka Re: A jak mame przewieje? IP: *.* 17.12.02, 23:03
        Słyszałam że kobieta karmiąca piersią nie powinna jeść czosnku i cebuli bo są one zbyt aromatyczne i maluch może nie chcieć ssać piersi.Nie wiem dokładnie bo nie praktykowałam.Pozdrawiam,kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka