Dodaj do ulubionych

Sanatorium

IP: *.* 07.01.03, 23:11
Witam.Mam z dziećmi(5 i 2.5) jechać w tym miesiącu do sanatorium.Chorują prawie bez przerw i to moja ostatnia nadzieja(anginy i zapalenia uszu,oskrzeli)Może któraś z was coś wie na temat sanatorium i warunków panujących tam(prawdopodobnie pojedziemy do Rabki)
Obserwuj wątek
    • Gość: ANAX Re: Sanatorium IP: *.* 08.01.03, 20:19
      Ja tez z moim synkiem byłam w rabce ale nie w senatorium bo mnie na to niestać.Natomiast dowiedziałam się że jest tam szpital który przyjmuje dzieci chore właśnie na takie dolegliwości.Mozesz np. poprosić lekarza oskierowanie do szpitala w celu rozpoznania choroby.ja byłam bardzo zadowolona bo mimo że to szpital wychodziliśmy na pole tylko stawialiśmy się na badania a było ich bardzo dużo. Mozna też korzystać z basenu,jest świetlica w której dzieci oglądają bajki i przedszkole w którym możesz zostawić dziecko i wylecieć na zakupy.no i nie musisz płacić za dzieci bo mają to z kasy chorych a ty płacisz tylko za łóżko ok 10-15złdoba.wyżywienie musisz sobie załatwić sama.troszke się rozpisałam ,jak będziesz miała jakieś pytania to napisz.Ania z szymonem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka