Dodaj do ulubionych

zymafluor - brać czy nie?

IP: *.* 17.01.03, 19:10
Jakie jest wasze zdania na temat stosowania ZYMAFLUORU?Czy podajecie go waszym pociechom?Ewa "Dylka"
Obserwuj wątek
    • Gość: nora Re: zymafluor - brać czy nie? IP: *.* 17.01.03, 21:40
      CześćJa go podaje 4 krople na dobe.Różne są opinie na ten temat.Moja znajoma nie podawała dziecku i teraz mała cierpi nie ma wcale szkliwa.Nie chcę żeby to moje dziecko spotkało.pozdrawiam mamaMateusza
    • Gość: Olunia Re: zymafluor - brać czy nie? IP: *.* 18.01.03, 10:04
      Moja pani pediatra zaleciła stosowanie Zymaflouru w ilości 4 krople na dobę to samo poparł lekarz stomatolg i moja koleżanka technik stomatologii. Mam do nich zaufanie, wiec podaje Kubie fluor. Nie wyobrażam sobie płaczącego maleństwa na fotelu dentystycznym. Tyle dzieci bierze te krople, między innimi i my braliśmy w dzieciństwie i nic nam nie jest :-) Pozdrawiam!Ola
      • Gość: rudka Re: zymafluor - brać czy nie? IP: *.* 20.01.03, 00:45
        Ja brałam, mój mąż brał, a że mamy zdrowe zęby, to i dzieci biorą :-). Rudka
    • Gość: Nowaczek Re: zymafluor - brać czy nie? IP: *.* 25.01.03, 23:28
      Radziłam sie lekarza pediatry i stomatologa, oboje zgodnie stwierdzili, że nowa szkoła mówi, aby nie dawac fluoru dzieciom... było to, i jest kontrowersyjne, i znaleziono kompromis!Poradzili, abym sama przyjmowała tabletki ( karmię piersia). 1 tabletka od poniedziałku do piatku.Też wiele opinii na ten temat czytałam , postanowiłam skorzystać z opcji najbezpieczniejszej.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka