Dodaj do ulubionych

Pilne!!! Co chwilę siusia!!!

IP: *.* 21.03.03, 19:12
Mój czterolatek od 3 godzin dość często biega do ubikacji, popuszczajac po drodze. Nie ma gorączki, nie skarży sie na ból brzuszka. Co robić? Czy mozna na wszelki wypadek podac Urosept?Pomóżcie proszę, bardziej doświadczone e-mamy, do tej pory nie miałam tego typu problemów u moich chłopców.Pozdrawiam cieplutko Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: mariajolanta Re: Pilne!!! Co chwilę siusia!!! IP: *.* 21.03.03, 21:30
      Witam Cię! Faktycznie to jest dość niepokojące że tak często robi siusiu. Czy mówi Tobie prawdę twierdząc że nic nie boli? Moja Magda na początku zakażenia dróg moczowych nie mówiła że boli! Poobserwuj Go jak nie minie do jutra zrób badanie moczu i do lekarza.tego nie można lekceważyć. A czy dać Urosept - nie wiem to niby lek ziołowy ale ja wiem czy dziecku można dać?? Dawaj dużo pić. Mariola
      • Gość: Marina Re: Pilne!!! Co chwilę siusia!!! IP: *.* 21.03.03, 21:46
        Dac urosept.Siusiak czy jest zaczerwieniony, moz espuchniety? i szczypiacy?Jutro do lekarza obstawiam , ze na 80% da mu bactrim.Jesli to to co mysle nie zdziw sie jesli zacznie wymiotowac i trzymaj pupe w cieple.Ale moze to falszywy alarm.Nie martw sie.Jakby co sluze wiedza na temat okladow z rivanolu na siusiaka.M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka