Dodaj do ulubionych

naczyniak płaski

IP: *.* 22.03.03, 16:48
Kochane mamy pomózcie.Mój 2 miesieczny synek od urodzenia ma 4 naczyniaczki(czerwone bardzo widoczne plamki).Jedna gromna na czole mniejsza no gornej powiece nad oczkiem,nad ustami i bardzo duza z tylu glowy.Lekarze uspokajaja,ze trzeba obserwowac czy nie blednie i,ze maja nadzieje,ze do roku czasu zniknie.Czy ktoras z Was miala podobny problem.napiszcie prosze.
Obserwuj wątek
    • Gość: BeataP Re: naczyniak płaski IP: *.* 23.03.03, 11:50
      Witaj! Moja Ania urodziła się z płaskim naczyniakiem na pleckach, w tej chwili, a ma prawie 7 miesięcy jest już znacznie bledszy i robi się coraz mniej widoczny. Z pewnością z czasem zniknie...mam nadzieję że poczujesz się lepiej po takiej informacji.Pozdrawiam. Beata
    • Gość: izula Re: naczyniak płaski IP: *.* 24.03.03, 00:16
      Dorotko,Nie martw sie!!! To się bardzo często zdarza. Lekarze lubią b. powaznie mowic o tych naczynniakach..dlatego nie dziwie się, że się martwisz. Moja Olga (4 miesiace) ma naczynniaki na obydwu powiekach i wydaje mi sie ze staja sie coraz bledsze. Wczesniej miala taz na udzie..ale teraz juz go nie moge znalezc :-) Głowa do góry..na pewno znikna!!! A jak nie, to moze jakis makijazyk w przyszlosci :lol: Pozdrawiam serdecznieIzula
      • Gość: irenapodolak Re: naczyniak płaski IP: *.* 24.03.03, 22:07
        Moja corka ma nad gorna warga...teraz ma 8 lat jest ledwie widoczny i cały czas mam nadzieje ze całkiem zniknie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka