szopiczek 29.12.06, 17:49 Moja 8 miesieczna corcia zaczela kichac i ma lekki katarek, zdaza sie jej zakaslac.Zastanawiam sie nad podaniem 1/2 fiolki oscillococinum. Czy podawalyscie swoim dzieciaczkom? Zaobserwowalyscie jakies niepozadane objawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benignusia Re: podac czy nie podac 29.12.06, 18:27 to homeopatyczne...wiec ja bym podała. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_cu Re: podac czy nie podac 29.12.06, 18:27 Spokojnie możesz podawać. Tylko nawet nie pół fiolki, ale odrobinę, kilkanaście granulek- jeśli ma zadziałać, zadziała już taka ilość. Daj jej ze trzy razy dziennie- zobaczysz, czy będzie poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: podac czy nie podac 29.12.06, 19:02 Ja swojej córce podawałam na katar homeodose. Minął po 4 dniach a był okropny - zawalony nos, niedrożne zatoki, w nocy dusiła się od kaszlu, który był spowodowany spływającą wydzieliną. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: podac czy nie podac 31.12.06, 19:43 możesz spokojnie podać, tylko Oscillo jak najwcześniej zanim coś się rozwinie 3 razy dziennie, nie ma znaczenia ile z fiolki podasz, więc możesz kilka kulek forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś