monikakonieczka 04.05.07, 12:47 Bartuś synek Ani chełchowskiej jest po operacji ma trochę płynu w opłucnej,ale nie jest najgorzej.Ale proszę trzymajcie kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alrada Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 13:02 Będe się modliła za powrót Bartusia do zdrowia i jak najszybszy powrót do domu. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 13:02 Brawo Bartuś ,trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
kpiekuta Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 13:10 Bartusiu trzymaj sie dzielnie i szybko wracaj do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
anfido Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 14:01 Pewnie, ze trzymamy kciuki. Bartosze to silne chłopaki. Rozmawiałam z Anią. Mały trzyma się dzielnie. Operacja poszła zgodnie z planem. Moze jutro przeniosą go na kardiochirurhię. Odpowiedz Link Zgłoś
aga26111 Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 15:25 Trzymajcie sie i wracajcie jak najszybciej do domku!!! Będziemy się modlić za to aby za dwa tygodnie dostać wiadomość, że Bartuś jest w domku!!! Agnieszka, Marcin i Tusia- Zespół Bland white'a garlanda- 2 lata po zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia307 Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 21:51 Bartus trzymamy kciuki a Ty szybko wracaj do zdrowia... anah trzymaj sie ... pozdrawiamy mama Oskarka(po op.DORV+PS+VSD)+zwezenie tetnicy plucnej i niedomykalnosc zastawki Odpowiedz Link Zgłoś
hsynowiec Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 22:39 Bartusiu bądź dzielny i szybko wracaj do domku,gdzie jest twoje miejsce Sciskamy mocno Hanka mama Jakuba HLHS Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 22:49 Trzymamy kciuki Bartusiu ,zdrowiej szybciutko i wracajcie do domku.mocno śiskamy Iwona i Wiki TGA,PS Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: anah-bartuś po operacji 04.05.07, 22:49 Trzymamy kciuki za Bartusia, aby szybko wrócil do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
annah32 Re: anah-bartuś po operacji 13.05.07, 10:47 Kochani przyjechaliśmy do domu 11 maja .Wszystko skończyło się dobrze,dr Jarosik jest zadowolony(swoją drogą-przystojny facet)).Jedziemy na kontrolę 13 czerwca. Moniko super,że Cię poznałam.A wszystkim gorąco dziękuję za trzymanie kciuków,jestem pewna,że dzięki nim mój Bartuś jest już w domku. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka Re: anah-bartuś po operacji 14.05.07, 15:06 Aneczko ja też bardzo się cieszę,że mogłam Cię poznać.Cieszę się,że wszystko dobrze się skończyło bo jak odjeżdżałam 30 kwietnia to byłam przerazona Twoim wyrazem twarzy(chodzi o to,że byłaś strasznie wystraszona)do tego stopnia,że żałowałam,że jadę do domu i nie mogę Ci pomóc.Ale fajnie,że już jest ok.Pozdrawiam serdecznie Monia Odpowiedz Link Zgłoś