Gość: margo IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 19:13 Ile luźnych stolców to już (i czy to już) biegunka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Figa Re: Ząbkowanie IP: 194.192.251.* 04.08.03, 13:10 a jesli u góry najpierw pokazuja sie dwojki? to czy to cos zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Ząbkowanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 16:50 To tylko w ksiązkach jest tak że wszystkie zęby w kolejności... Ale w praktyce to nie zawsze - moja też miała najpierw dwójki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ząbkowanie IP: *.acn.waw.pl 22.11.03, 19:23 Nie martw sie mojemu synkowi rosna dwojki gorne. Pediatra powiedziala ze nic nie szkodzi. Teraz mu rosna 4 zeby naraz i niedlugo bedzie mial 6 zabkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ząbkowanie IP: 80.51.236.* 04.08.03, 21:11 to wszystko zależy - może być kilka luźnych i nie biegunka i dwa i biegunka. Z moim synem w wieku kilku mcy z kupami był cyrk - właściwie ciągle luźne stolce- rósł dobrze więc kazano sie nie martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ząbkowanie IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.09.03, 11:14 Mój synek ma cały czas lużne stolce do 3 dziennie . Ale śpi coraz niespokojniej w nocy . Poza tym wszystko w porządku .CO ROBIĆ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ząbkowanie IP: 213.134.133.* 22.09.03, 11:08 Mój synek też miał problemy z biegunkami podczas wyżynania się pierwszych dwóch ząbków dolnych a teraz niedawno wyszły mu górne. Podczas biegunek podawałam mu do picia Smectę a także stosowałam dietę ok 2-3 dni, bezmięsną i bez żadnych witamin (np. d3).Teraz jest juz dobrze może z następnymi ząbkami będzie lepiej a jak nie to jakoś to przetrwamy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Ząbkowanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 16:48 To wszystko zależy od diety. Jeśli dziecko jest głownie na piersi to jest więcej lużnych stolców. Odpowiedz Link Zgłoś
studtur Re: Ząbkowanie 22.11.03, 19:26 Mojemu synkowi po dolnych jedynkach zaczely sie wyzynac gorne dwojki, ale to nic nie szkodzi. Teraz mu sie wyzynaja 4 zabki naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenja Re: Ząbkowanie IP: *.d.pppool.de 01.12.03, 16:00 czy bol glowy moze takze towarzyszyc wyrzynyniu sie zabkow trzonowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ząbkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 11:00 Czy można myć ząbki pastą rocznemu dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś