poleczka2007 16.06.07, 19:00 dziewczyny pomozcie .... moja corka robila kupe dfzisiaj juz 12 razy coo mam robic jechac na izbe przyjec . zuzia ma 1.5 misiecy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poleczka2007 Re: biegunka 16.06.07, 19:52 goraczki nie ma ... a dzisiaj wypila juz ok 400 ml + mleko rano Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: biegunka 16.06.07, 19:58 To dziecko ma 15 m-cy czy 1,5 m-ca bo jak półtora mesiąca to jednak pojechałabym albo wezwałą jakiegoś lekazra, jak ta starsza wersja to próbowałbym sama ale jak nie będzie do jutra poprawy albo dojdzie gorączka albo wymioty to też nie czekaj dłużej... ja zawiozłam 14 m-ne wówczas dziecko do szpitala z wymiotami i biegunką, była tam 3 dni i zabrałam ją bo to był koszmar, teraz zawsze w domu będę się starać na ile się da opanować sytuację więc może i Ty spróbuj . Podawaj jakiś probiotyk (Lacid, Lacidofil, Dicoflor), jedzonko zapierające, marchwianka, kleik ryżówy, gotowane jabłko, banany, ziemniaki. Dużó do picia, możesz się pokusić o płyn nawadniający typu Orsalit (niestety to niedobre jest i moja nie chciała pić, wciskałam jej po łyżeczce, podaj smectę. Odpowiedz Link Zgłoś