Dodaj do ulubionych

lampa bioptron

19.06.03, 13:19
Chciałam zapytać czy nie wiecie czy taką lampę można gdzieś wypożyczyć?
Najlepiej w Poznaniu ale niekoniecznie.Strasznie drogie to urządzenia a
potrzebowałabym tylko na krótki czas (mam nadzieję).Czy ktoś ma dobre
doświadczenia w leczeniu bioptronem ? - chodzi mi głównie o choroby skóry.
Obserwuj wątek
    • ilona2661 Re: lampa bioptron 19.06.03, 22:01
      witaj! ja posiadam taka lampę i muszę stwierdzić ze bardzo pomogła mi zagoić
      ranę po cesarskim cięciu!!! niestety wątpie aby ktoś wypożyczył tak drogi sprzęt
      pozdrawiam ilona
    • zelmerek1 Re: lampa bioptron 20.06.03, 10:14
      Ja chodzę z malutką do Centrum Rehabilitacji ( ale nie w poznaniu) i tam
      naświetlam rękę córce, a przy okazji wyleczyłam odparzenie na pupie -
      wystarczyło jedno naświetlanie, a na twarzy krosty uczuleniowe. Wystarczą 2
      minuty naświetlania dla niemowlaka.W internecie jest masa informacji na temat
      tej lampy, niestety nie pamiętam strony, bo brałam z wyszukiwarki. Stosuję ją
      codziennie.
      Pozdrawiam
    • minutek1 Re: lampa bioptron 21.06.03, 23:13
      mam pozytywne doświadczenia,lampa bioptron bardzo mi pomogła:
      1.po porodzie-gojenie po szwach,popękane brodawki,zaczopowany przewód mleczny
      2.na codzień: na gardło i zatoki (od dwóch lat bez antybiotyku), nagłe bóle
      kręgosłupa(rewelacja!).
      A mojej 10 miesięcznej Kasi na uczulenie na pupie nieznanego pochodzenia (ale
      nie odparzenie),na popękane usta,które nie chciały się zagoić,bo bardzo się
      Mała śliniła,na katar i kaszel jak była przeziębiona.
      Moja bratowa od ponad trzech lat stosuje lampę,leczy się cała rodzinna,wiele
      razy uchroniła swoje córy przed antybiotykiem.Mamy kilku znajomych ,którzy też
      stosuja i dużym powodzeniem.
      Najpierw lampę pożyczałam,bo byłam raczej niedowiarkiem,aż w końcu zdecydowałam
      się kupić ,a wiadomo że jest bardzo droga.Warto zaczekać na promocje,prawie
      zawsze sa raz w roku i wtedy ze statywem mozna ja kupić za niewiele ponad
      1500zł.
      Nie doszukałyśmy sie nigdzie,że lampa może szkodzić,chyba,ze ktoś ma takie
      informacje,to bardzo proszę o kontakt.
      • mamakai Re: lampa bioptron 22.06.03, 23:46
        Dzięki za informacje dziewczyny -faktycznie nigdzie też nie słyszałam o złym
        wpływie tej lampy ale w paru przypadkach wyszukannych wśród opinii w necie
        wyczytałam o braku jakiegokowiek skutku.Sporo jednak czytałam dobrego no i
        Wasze opinie mnie przekonują więc chyba namówię brata,który ma jakąś dokuczliwa
        egzemę,by zaczął odkładać na bioptron bo leki przestają już na niego działać a
        też ile można wetrzeć w siebie sterydów?.
        Pozdrawiam.Mamakai

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka