agataj11 13.07.07, 11:35 Czy ktoś robił swoim dzieciom badania na obecność wirusa B lub C zapalenia wątroby. W jakim wieku dziecko, objawy, tzn. dlaczego było badanie itp. Dzięki wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agataj11 Re: proszę odpowiedzcie 13.07.07, 14:57 dziewczyny piszcie, czy robiłyście, czy nie i dlaczego. naprawde bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
dziubelek2 Re: proszę odpowiedzcie 13.07.07, 20:40 ja robiłam - dzieci miały w momencie, gdy je badałam 4, 7 i prawie 9 lat. badałam je na obecnośc przeciwcial hcv. powodem była moja choroba - w ubiegłym roku dowiedziałam się, ze jestem "szczęsliwą" posiadaczką tegoż wiruska. na całe szczęscie wszyscy są zdrowi. pozdrawiam.anka Odpowiedz Link Zgłoś
agataj11 Re: proszę odpowiedzcie 14.07.07, 17:28 Cześć Aniu, czytałam twoje posty tutaj (o dzieciakach z obturacyjnymi zapaleniami oskrzeli - jest to również przypadłość mojego dziecka) oraz na forum hcv. Jesteś dzielna dziewczyna i trzymam za ciebie kciuki. Ja teraz małego nie chcę kuć, mam nadzieję, że mu nic nie dolega i jest to tylko moja rozbudzona wyobraźnia. Trzymaj się i odezwij się kiedyś, co słychać u ciebie i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: proszę odpowiedzcie 16.07.07, 11:19 ja robiłam, dziecko miało wtedy ok. 6 lat, sama jestem nosicielem wirusa Odpowiedz Link Zgłoś
agataj11 Re: proszę odpowiedzcie 17.07.07, 10:57 Pociesza mnie tylko fakt, że jeśli dziewczyny na forum nie interesują się tym wątkiem to może to nie jest problem u dzieci. Albo druga opcja - brak świadomości. Cały czas myślę o tym moim dzieciaczku i boję się (irracjonalne). Badań mu nie zrobię myślę, że dość długo, bo nie chcę go kuć. Trzeba czekać i poradzić sobie ze strachem. Trzymajcie się dziewczyny. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agataj11 Re: proszę odpowiedzcie 19.07.07, 19:27 Dziewczyny proszę powiedzcie, czy słyszłyście coś na temat tej choroby. Tak strasznie się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: proszę odpowiedzcie 19.07.07, 19:31 www.resmedica.pl/zdart1008.html może tu coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: proszę odpowiedzcie 19.07.07, 19:31 albo tu www.mediweb.pl/diseases/wyswietl.php?id=1272 Odpowiedz Link Zgłoś