crazygirl11 17.07.07, 16:45 Dziś kolejna mama (???) urodziła dziecko, które tym razem ma heroinę we krwi... Kobieta zażyła heroinę dwie godziny przed porodem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.ziarkowska Re: Heroina u noworodka... 17.07.07, 16:51 nawet nie wiem co napisac?/ straszne no ale tak to jest nalug,, wiele z nas mam pewnie tez pali papierosy i nie moze sie bez nich obejsc a dla narkomanow to heroina jest jak papieros.. przykro tylko ze bobasek "odziedziczyl" to po matce bo co bedzie dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktorka Re: Heroina u noworodka... 17.07.07, 18:12 sama w rodzinie mojego małzonka byłam swiadkiem palenia petów przez całą ciąże przez kobietę jak lokomotywa. I dama uważała, ze to nie szkodzi dziecku. No po prostu tylko załamać ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: Heroina u noworodka... 17.07.07, 22:14 taaa. tylko, że nikt nie powie, że narkomankom lekarze odradzaja przerywanie nałogu w ciąży bo to może zagrozić poronieniem.. inna rzecz, że podają przyszłym matkom syntetyczną heroinę - metadon.. ale to też heroina i dziecko musi być potem odtruwane... niestety media szukaja afer.. w żadnym z newsów nikt nie napisał co mówią lekarze (ginekolodzy nie pediatrzy) matkom narkomankom nie lubię afer choć narkomanów tez nie lubię.. ale wolę uczciwie podane informacje a nie jednostronne.. Odpowiedz Link Zgłoś