czarny.dora 16.11.07, 17:51 witam co moge dac 10,5 miesiecznemu dziecku na kaszel prawdopodobnie mokry??? zaczelo sie dzisiaj i nie wiem czy mam czekac do poniedzialku czy jechac z dzieckiem do szpitala bo jutro przychodnie pozamykane! pomocy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusia.1 Re: kaszel!!! 16.11.07, 18:19 u dziecka zapalenie oskrzeli rozwija sie blyskawicznie wiec nie czekaj z kaszlem tylko jedz zbadaj maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.dora Re: kaszel!!! 16.11.07, 18:44 malej wyrzynaja sie kolejne zabki moze to byc przyczyna tego kaszlu??? ostatnio bylo to samo tylko z suchym kaszlem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lidjjja Re: kaszel!!! 16.11.07, 19:42 u nas od pewnego czasu,czyli odkąd porządnie grzejemy Mały ma katarek,ale to od suchego powietrza,troche mu przeszło i 2 dni temu zaczał się znowu katar,ale taki porządny,mokry i do tego kaszel zwłaszcza rano jak wstawał.w koncu dziś poszłam do lekarza i powiedział,że ma czerwone gardło i kaszel od kataru,przepisał syropek i coś do psikania na gardełko.mówi,że w okresie ząbkowannia dzieci mają osłabioną odporosc. Odpowiedz Link Zgłoś
limmar Re: kaszel!!! 16.11.07, 20:41 Moze syrop prawoślazowy albo ambrosol-jest wykrztuśny(tylko ten nie na noc!) Odpowiedz Link Zgłoś