aleksandra19811 23.02.08, 22:55 Po jakim czasie podawania sanostolu dziecko naprało apetytu ? Czy faktycznie na odpowrność jest dobry ? Jakie dawki i ile dziecko miało ? Dzieki, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerry_weaver Re: Sanostol - ktoś stosował ? 23.02.08, 23:15 Ja stosuję co jakiś czas, na zmianę z Kinder-biovitalem i Bioaronem. Wielkiej poprawy apetytu nie zauważyłam, choć też miałam nadzieję Dziecko mało choruje a jak już to zwykle na katar z kaszlem - ale czy to od Sanostolu czy "tak ma" - nie wiem. Córka ma 4,5 roku, daję zgodnie z ulotką czyli chyba 10 ml 2x dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra19811 Re: Sanostol - ktoś stosował ? 23.02.08, 23:18 Matko ne przesadzasz, w ulotce jest 10 ml raz na dobę ! Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Sanostol - ktoś stosował ? 23.02.08, 23:45 Mogłam się pomylić, bo teraz akurat daję jej Biovital i nie mam ulotki od sanostolu, w każdym razie ostatnio dawałam tyle ile tam piszą, nie 2x więcej Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Sanostol - ktoś stosował ? 24.02.08, 08:23 Ja daje w tabletkach ale jako taki support przedwiosenny. na apetyt to polecam Apetizer. Odpowiedz Link Zgłoś