elki70 27.08.03, 10:13 Czy ktos z was mial problem z wedrujacymi jaderkami. Ostatnio lekarz zauwazyl takie zjawisko u mojego 14-miesiecznego syna. Bede wdzieczna za informacje o waszych doswiadczeniach w takim temacie. la Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_do_kwadratu Re: wedrujace jaderka 27.08.03, 12:46 Moi chłopcy też mieli podobny problem, lekarka powiedziała, żeby obserwować czy schodzą do moszny- najlepiej podczas kąpieli, bo problem polega na tym, żeby nie utknęły. Nic się nie martw Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
rudzik3 Re: wedrujace jaderka 27.08.03, 17:38 Nic się nie przejmuj! Ja sie przejmowałam, a okazuje się, że większość chlopców ma ten problem, przynajmniej z jednym jaderkiem, co ciekawe, najczęściej prawym. Jak czasami schodzą, najczęściej jak jest ciepło - kąpiel, albo dobrze zasikana pielucha, najprawdopodobniej kiedyś zejdą na stałe i nie ma się czym przejmować. Rudzik Odpowiedz Link Zgłoś
elki70 Re: wedrujace jaderka 28.08.03, 16:54 Bardzo dziękuję za słowa pocieszenia. Trochę mnie to uspokoiło. Będę wdzięczna za opinie innych osób mających ten problem. Ela Odpowiedz Link Zgłoś