monsyl26 17.03.08, 22:00 Witajcie zauwazylam u mojej corki ,ze schodzi jej szkliwo z zabkow.(gorne 1,2).wiem,ze kazecie mi isc do stomatologa ale moze spotkalyscie sie z czyms takim.a zdazyl by sie cud jakby moja mala otworzyla buzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowakk3 Re: szkliwo...... 18.03.08, 07:48 Jak najszybciej zalapisować, bo inaczej nie poradzicie sobie z próchnicą, zęby w szybkim tępie zaczną sie kruszyć My przez to przechodzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
kasi32 Re: szkliwo...... 18.03.08, 22:03 Objaw pruchnicy. Biegiem do lekarza puki jeszcze się nie połamały. Potem zostaje tylko usunięcie w narkozie. Mogę podać super specjalistę od dzieci(tylkona gg 9887812) która właśnie mojemu dziecku z tym samym problemem pomagała. Lekarka od dzieci jakich mało. Kobieta anioł. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi32 Re: szkliwo...... 18.03.08, 22:34 czy możesz do mnie jeszcze raz na gg napisać wystapił problem i odpisać nie mogłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olekbambolek Re: szkliwo...... 19.03.08, 08:46 Jakie sa objawy gdy schodzi szkliwo? Odpowiedz Link Zgłoś