Dodaj do ulubionych

Siusiak po odciagnieciu napletka Pomożcie

29.09.08, 11:57
Witam... syn ma 3 latka i w poprzedni piatek mial odgiagniety
napletek... po dwuch dniach mialam odciagnac napletek...i tu zaczyna
sie prolem albo ja cos zle zrobilam albo sie nie dalo odciagnac. nie
probowalam ponownie bo porostu spanikowalam jak za pierwszym razem
ani nie drgnal. Umieram ze strachu.... czy to znaczy ze znowu sie
skleil???????????? mozliwe to zeby przez dwa dni ponownie sie
przykleil????? pomozcie mi bo zwariuje.
dziekuje
Obserwuj wątek
    • jenny_curran Re: Siusiak po odciagnieciu napletka Pomożcie 29.09.08, 12:24
      Tak, to możliwe, że znów się "przykleił", napisano Ci to juz jako odpowiedź do założonego przez Ciebie dziś poprzedniego Twojego wątku. Nie mam watpliwości, że się starałaś i że robiłaś dobrze, pewnie gdybyś nie była mamą Twojego syna i nie czułabyś, że boli go to odciąganie to wówczas nie zmiękłabyś i napletek byłby mimo protestów synka odciągany tak jak sugerował lekarz i z takąż samą częstotliwością. Koniecznie pokaż synka lekarzowi, niech lekarz oceni czy nie wdał się jakiś np stan zapalny. Wiem, że to kłopot, że mały pewnie ma już awersję do tego doktora, ale musisz, nie masz wyjścia. Idźcie do lekarza.
      • gabrielle76 Re: Siusiak po odciagnieciu napletka Pomożcie 29.09.08, 13:45
        Tak to bardzo możliwe ze sie przykleił z powrotem i przyklei sie nawet jesli 10
        raz pozwolisz aby w sadystyczny sposób zrobił to lekarz.Podziwiam za głupote i
        za ból który zafundowałas synowi. Napletek powinien odkleić sie sam do 6-7 roku
        zycia
        • gazdzinka1 Re: Siusiak po odciagnieciu napletka Pomożcie 29.09.08, 14:06
          Z skąd wytrzasnęłaś te 6-7 lat. A tak chyba nie widziałaś co może się stać jak
          napletek jest nie odklejony. Tragedia. Wtedy się funduje ból dziecku.
          • taubler Re: Siusiak po odciagnieciu napletka Pomożcie 29.09.08, 14:11
            odciagalismy bo zrobil sie balonik i bylo bardzo duzo mastki to nie
            moje upodobanie tylko wskazowki lekazy.... co ja mam teraz
            zrobic??????????????????????????????????????
            • katklos Re: Siusiak po odciagnieciu napletka Pomożcie 29.09.08, 14:12
              jak juz wspominałam w poprzednim Twoim wątku, musisz iść do lekarza
            • jenny_curran Re: iść z dzieckiem do lekarza! A nie pytać któryś 29.09.08, 15:37
              juz raz co masz robić. Iść do lekarza z dzieckiem, czy to takie trudne żeby zrozumiec to jedno zdanie?
          • gabrielle76 Do Gadzinki 29.09.08, 16:29
            Niczego moja droga nie wytrzasnełam, mój syn ma 8,5 roku i dopiero zszedł mu
            napletek, starszemu synowi zszedł jak miał 6 lat. Odciągałam im codziennie w
            czasie mycia ale nic na siłę, powoli samo schodziło. Za to moja kolezanka ze
            swoim synem latała co pare miesięcy do chirurga odciagac małemu na siłe i za
            kazdym razem sie przyklejał, jej syn siedział w misce z woda zeby siku zrobic bo
            wył z bólu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka