gosiek206 12.10.08, 11:21 Witam moja córka ma mokry kaszel od tygodnia robie jej inhalacje z berodual i pulmikort zmieszane z sola,kaszel nie przechodzi.KOLEŻANKA MI DORADZIŁA SMAROWANIE CÓRKI AMOLEM NA NOC CZY KOTOŚ TO JUŻ SPRAWDZAŁ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doska26 Re: Amol?? 12.10.08, 21:20 Właśnie ja dzisiaj zrobiłam tak jak piszesz,posmarowalam swojego synka, też słyszałam ,że smarowanie Amolem pomaga.Zobaczymy.Do tej pory moczyłam mały ręcznik wodą skrapiałam go Amolem i wieszalam przy łóżku.Pomagało ,dużo lepiej oddychał. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Amol?? 12.10.08, 22:47 doska26 napisała: Do tej > pory moczyłam mały ręcznik wodą skrapiałam go Amolem i wieszalam > przy łóżku.Pomagało ,dużo lepiej oddychał. Tzn. pomagało na kaszel? Mokry? czy na katar? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek206 Re: Amol?? 13.10.08, 21:46 Ja już posmarowałam córke amolem na noc i rano i robiłam jej jedna inhalacje z amolu z solą i jest poprawa a mineło dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
lilimama77 Re: Amol?? 14.10.08, 03:01 Gosienka206 napisz prosze jak robisz te inhalacje z amolu i soli. Moj maly juz od dobrych kilku dni ma silnie zapchany nos, w nocy ciezko mu oddychac i nawe troche uszy ma pozatykane, slabiej slyszy,lekarz przepisal sprej do nosa na noc ale nie ma duzej poprawy,boje sie aby to sie nie skonczylo antybiotykiem Pozdrawim. Odpowiedz Link Zgłoś