annika32 15.01.09, 21:32 W jakim wieku były wasze dzieci jak pierwszy raz podawałyście im citrosept? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolajna7 Re: Od kiedy citrosept? 24.03.09, 23:45 Podbijam, czy można rocznemu dziecku? Jaką dawkę? No i generalnie jakie są wskazania? Np Candida?Pasożyty? Dużo pytań czeka na kogoś życzliwego kto zechce odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
patunia79 Re: Od kiedy citrosept? 26.03.09, 22:42 tez mnie ciekawki kiedy najwczesniej mozna podac citrosept, ja podawałam 2,5 letniemu synkowi, teraz chcialabym zaczac dawac coreczce ale nie wiem czy mozna jeszcze wczesniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Od kiedy citrosept? 29.03.09, 13:49 Z racji tego że na razie nie doczekałyśmy się odpowiedzi donoszę że zaczęłam podawać mojej małej, ma 12,5 m-ca i daję 2-3 kropelki do mleka (głownie ze wzglę. na Candidę ale nie wiem czy to coś daje?)nie zauważyłam na razie niczego niepokojącego... Odpowiedz Link Zgłoś
robkar Re: Od kiedy citrosept? 29.03.09, 20:10 1 kropla na kilogram,w paru porcjach, mocno rozcieńczonych. Można spytać lekarza od kiedy można podawać ale moja koleżanka podawała synowi jak nie miał roku. Moje dzieci były starsze - 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś