dorotadu 27.01.09, 12:09 tylko szybkie pytanie czy u 10 miesięcznego dziecka można stosowac bańki bezogniowe kiedy gorączkuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: BAŃKI 27.01.09, 12:13 yy..nie wiem, a inaczej nie da się walczyć z gorączką? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: BAŃKI 27.01.09, 12:15 z gorączką walcze ale chciałabym zastosowac jeszcze bańki może mnie tu zlinczują ale podaję tez eurespal - starszej córce pomagał Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: BAŃKI 27.01.09, 12:16 zapomniałam dodać że jest to gorączka z dodatkami w postaci zielonożółtego kataru Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: BAŃKI 27.01.09, 12:18 zadzwon do lekarza do przychodni-muszą Ci powiedziec. A czemu mieliby Cie za eurespal zlinczowac?Czegos niedoczytałam? Tez kiedys Emce dawałam,choc ona mi rzadko choruje Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: BAŃKI 27.01.09, 12:25 i młodszym się stawia, więc u 10-miesięczniaka też się da. tylko że na takich małych pleckach, to najwyżej 1-2 się zmieszczą.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: BAŃKI 27.01.09, 12:30 Nawet nie wiedziałam ze linczuja Hmm,to musze poczytac,choc mysle ze jak ona raz w roku dostanie ten lek to nic jej nie bedzie..Pamietam jak kiedys lekarke poprosiłam o..esperal Co do baniek,to ja własnie zadzwoniłabym do lekarki-ostatnio sie dowiedziałam ze mozna tak na recepcje dzwonic i przełaczaja do lekarza(od razu widac jak "czesto"Emul choruje...I jesli tak-to postawiłabym,zawsze w naszej rodzinie banki pomagały.. Tylko czy taki mały Bartuś Ci wytrzyma pod bańkami? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: BAŃKI 27.01.09, 13:24 Dokladnie.Nie stawia sie baniek podczas gorączki.Ja mialam raz wyjątek od tej reguły ale na wyrazne polecenie pulmnologa i pod okiem pielegniarki,bo to jednak podobno ryzyko bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: BAŃKI 27.01.09, 13:38 dzieki - tak właśnie myslałam jutro do lekarza się wybieramy Odpowiedz Link Zgłoś