hallina 18.05.04, 14:24 czesc emamy, mam pytanie,moj synek od pewnego czsu robi po nocy zielone ze sluzem,brzydko pachnace kupki czy to moze byc po rodzynkach,ktore zjadam,czy np po zelazie ktore mu podaje? Halina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martausia Re: rodzynki 18.05.04, 16:30 po żelazie mogą być zielone kupy, ale chyba bez śluzu... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: rodzynki 18.05.04, 16:37 Mogą być rodzynki, a może byc po siarce. Z tego co wiem, to w większości owoce sucszone maja dodatek siarki. Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: rodzynki 18.05.04, 16:42 Rodzynki to winogrona. A one są na jednej liście z cytrusami Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet Re: rodzynki 18.05.04, 18:34 Można kupić rodzynki bez siarki, suszone na słońcu (tak przynajmniej piszą), trza czytać etykiety. Czyli masz kilku podejrzanych: żelazo siarka rodzynki. Może być jeden, a mogą też wszystkie. Ale po żelazie na pewno są paskudne kupy, bo to przerabiałam, tylko nie pamiętam tego śluzu... Odpowiedz Link Zgłoś