Dodaj do ulubionych

Drogi Allergovit!!!

24.09.12, 20:44
Ludzie dlaczego ten minister zdrowia takie absurdalne rzeczy robi! Zmuszona zostałam do zapłacenia dzisiaj za szczepionkę Allergovit - dawka podtrzymująca 174 zł - na receptę!!!!!
Przecież to jest kradzież!!!!!!!!! Jak można tak okradać alergików. Przez kilka lat płaciłam też cenę niemałą bo ponad 110 zł, ostatnie dwa opakowania kupiłam po 53zł a dzisiaj szok!!!!!!!!
174zł. Czy Wy też to odczuliście????
Obserwuj wątek
    • jatopie Re: Drogi Allergovit!!! 25.09.12, 15:54
      Też miałem kupić i cena mnie przeraziła. Przechodzę na Phostal który kosztuje 3,2zl.
      • andrzej_m0 Re: Drogi Allergovit!!! 04.02.13, 20:16
        Niestety jako lekarz (oraz tak się złożyło, że również jako pacjent)mam doświadczenie, że Allergovit daje dużo lepsze efekty w odczulaniu.
        • ronna_wawa Re: Drogi Allergovit!!! 25.08.15, 18:48
          Allergovit (apteka Warszawa potwierdzi) jest drogi, ale działa. Odczulam się takim: aptekagold.pl/allergovit-b-brz35-olcha30-lesz35.html i jest nawet dobrze. Mam problem z tym bo mieszkam w domku, a nie chcę z tego rezygnować. Wolę płacić i mieszkać tam gdzie zawsze marzyłam
    • jatopie Re: Drogi Allergovit!!! 25.09.12, 15:58
      a tu jest rzekomy powód:
      Tekst linka
      • echinacea38 Re: Drogi Allergovit!!! 10.10.12, 11:26
        Dzięki za info. W takim razie firma będzie miała mniej klientów. Odpadniemy my już z dzieckiem i myslę że większość ludzi, którzy odczulają się ponad 3 lata (zalecane 5)zrezygnują.
        • kroballo Re: Drogi Allergovit!!! 30.10.12, 10:20
          To jest koszmar!!! Zarówno firma produkująca szczepionkę, jak i NFZ przeszli samych siebie.
          Szczepionka na roztocza ponad 300zł!! Dziecko odczulane 2,5 roku sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka