09.09.14, 10:06
moja corka ma ciezka alergie wielopokarmowa i AZS, w zasadzie procz sokow z czarnej porzechki i agrestu nie bardzo toleruje jakies owoce i pomyslalam sobie, zeby moze sprobowac soki, napoje z aloesem, podobno sa bardzo zdrowe.
czy ktos podaje to dziecku? czy toleruje? czy aloes jest alergizujacy czy raczej bezpieczny?
Obserwuj wątek
    • anushia Re: aloes 10.09.14, 16:19
      Aloes może uczulaćsmile Niestety. Dlatego ja też pojęłam probę podawania aloesu, ale nie bylam pewna czy nie pogarsza i odstawiłam. Teraz bym chciała znowu zacząć ale się boję trochę i nie wiem jaki aloes by się nadał. Podawałam mu ten Forever'a ale teraz myślę o Alveo.
      • marika78 Re: aloes 11.09.14, 13:21
        ja myslalam bardziej o takich sokach/napojach aloesowych, ktore sa do kupienia w sklepach bez jakis dodatkow po prostu, zeby byl soczek do picia.
        Pilam sama i sa nawet smaczne tylko geste, przez ten miazsz ale miazsz mozna odsiac i dolac wody
        • anushia Re: aloes 13.09.14, 23:03
          Te soki to nie wiem. Pewnie mają cukier, konserwanty itp... Niektórzy wodę kokosową piją...
    • sylwiass33 Re: aloes 18.03.15, 21:01
      tak..ja akurat pije aloes od dwoch lat i mi bardzo pomaga zresztą zobacz go sobie wejdz na forever-aloes.pl i tam w zakładce napoje jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka