anet01 04.01.18, 15:26 Jakie objawy uczulenia na to mleko miały wasze maluchy? Jakie mleko zamiast nutramigenu podajecie+ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawo11 Re: Uczulenie na nutramigen 06.01.18, 17:59 Moje dziecko piło bebioln pepti i nie chciał nytramigenu, gdy próbowałam podać. Uczulenie na pepti to gazy cuchnące, bolesny brzuch, puchnięcie powiek.....teraz daję neocate advance i ok Odpowiedz Link Zgłoś
rawiel27 Re: Uczulenie na nutramigen 20.01.18, 11:42 Po wszystkich tego typu mieszankach kupy mają prawo być rzadkie i zielone. Tym nie należy się przejmować, bo to normalne dla hydrolizatów i mieszanek elementrnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dawo11 Re: Uczulenie na nutramigen 08.03.18, 20:32 do kogo pytanie? jeśli do mnie - to ma już 5 lat i cały czas ma to mleko od drugiego roku życia,.....i u nas, niestety zielone kupy oznaczały nietolerowanie mleka. a oczywiście wszyscy "wciskali" mi ,że mogą być zielone i wodniste i wszystko ok. Dostał odpowiednie mleko i minęło szybko, ale oczywiście nabawił się takiej alergii, że nawet teraz nie toleruje nawet małej ilości mleka Odpowiedz Link Zgłoś
ezieba.pl Re: Uczulenie na nutramigen 18.04.18, 15:59 odparzenia, karmiłam piersią i wystarczy a jak nie to dałabym sojowe Odpowiedz Link Zgłoś