werien 08.12.04, 21:05 dajecie chrupki kukurydziane? jeżeli tak, to jakie? Flipsy mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frenczik Re: chrupki kukurydziane 08.12.04, 23:11 Ja daję. Flipsy i inne czasem też Odpowiedz Link Zgłoś
wamama Re: chrupki kukurydziane 09.12.04, 09:59 natomiast mi alergolożka zabroniła dawać mojemu synkowi (8m-cy)ale dlaczego to nie wiem będę u niej w pt. to się dopytam Odpowiedz Link Zgłoś
wroc.aga Re: chrupki kukurydziane 08.12.04, 23:31 Ja też z reguły daję flipsy, czasem inne, byle bez soli i innych dodatków smakowych --- Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: chrupki kukurydziane 09.12.04, 09:55 Kiedyś dzwoniłam do nich i przeprowadziłam "śledztwo" )) Po nim zaczęłam dawać małej chrupki. Flipsy mają tą przewagę nad innymi, że łatwo się rozpuszczają w buzi i moim zdaniem (moja córka zdaje się tez tak uważa) sa najsmaczniejsze. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
wroc.aga Re: chrupki kukurydziane 09.12.04, 12:20 Widzę, że "śledztwa" to nasza specjalność. Moja Teściowa i Rodzice się śmieją, że zanim podam Dziecku coś do jedzenia u nich w domu to przeprowadzam wywiad środowiskowy)))) --- Odpowiedz Link Zgłoś