agi777 28.02.05, 23:14 Dziewczyny, czy próbowałyście ten Nutriton Instant, preparat mlekozasteczy? Dziś dietetyczka mi chwaliła, ale ja ufam bardziej Wam, doświadczonym mamom. Doradzcie mi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: NUTRITON Instant 28.02.05, 23:26 Masz na myśli <a href="http://www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?brand=BEBILON&id=156">to</a> ? Preparatem mlekozastępczym to to nie jest w żaden sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: NUTRITON Instant 28.02.05, 23:27 www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?brand=BEBILON&id=156 Źle mi się link wkleił. Odpowiedz Link Zgłoś
agi777 Re: NUTRITON Instant 01.03.05, 08:18 sorki, wczoraj byłam juz nieprzytomna, tak to jest preparat mlekozastępczy, tylko środek dietetyczny, źle przeczytałam na ulotce. I jak znacie go? Dobre to to ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskanr1 Re: NUTRITON Instant 01.03.05, 10:06 Cześć Nutriton Instant to substancja zagęszczająca,którą dodaje się do mleka lub praparatu mlekozastępczego w celu zagęszczenia go.Stosuje się go u dzieci mających problemy z ulewaniem. Można go też stosować przy karmieniu piersią,wtedy Nutriton podaje się tuż przed karmieniem. Stosowałam go kiedyś u mojej córci z dość dobrym rezultatem,tzn.nie wyeliminowaliśmy zupełnie ulewania,ale było ono mniejsze. Pozdrawiam.Sabina Odpowiedz Link Zgłoś