beciaw2 01.03.05, 10:59 Zajżyjcie na stronę www.bialy-orzel.com.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyska nie mozna 01.03.05, 11:22 nie mozna Beciu to ostatnie opakowanie ze starych zapasow, termin przydatnosci: koniec kwietnia tego roku. dzwonilam, pytalam, bo mialam nadzieje, ze cos sie w tym naszym dziwnym ojczystym kraju zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw2 Re: nie mozna 01.03.05, 12:22 Kochana, wrzuciłam na wyszukiwarkę nazwę i strasznie mnie ucieszyło gdy ukazał się adres apteki. Mówisz, że już nie mają i w cenniku jest cena starych zapasów? Jaka szkoda. A tak poza, dlaczego nie ma go w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskanr1 Re: Nalcrom można kupić w Polsce! 01.03.05, 12:10 Cześc Co to jest nalcrom? Pozdrawiam.Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw2 Re: Nalcrom można kupić w Polsce! 01.03.05, 12:27 Lek uszczelniający jelita i działający antyalergicznie miejscowo tj. w jelitach. Ja mam nadzieję, że dzięki niemu uda się rozszerzyć dietę mojej małej. Kurczak, dlaczego go nie można kupić.? A tak się ucieszyłam, troszkę drożej, ale nie trzebaby było kombinować. Jaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Nalcrom można kupić w Polsce! 01.03.05, 12:35 Najprawdopodobniej jest to swego rodzaju polityka producenta. Nie tylko w Polsce go nie ma. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw2 Re: Nalcrom można kupić w Polsce! 01.03.05, 12:49 Jaka polityka? Nic nie rozumiem, jak coś się produkuje to chyba dodrze jak kupują. Nie lubią nas czy co. A tak w ogóle to kto jest producentem? Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Nalcrom można kupić w Polsce! 01.03.05, 12:54 Fabryki bankrutują, jedna kupuje drugą itp. Podejrzewam, że w Europie jest kilka zarejestrowanych leków zawierających ten sam główny składnik - jakoś się tam nazywa. My znamy tylko Cropoz G i Nalcrom, a jakie sa jeszcze? Przeciez ten sam koncern nie będzie produkował dwóch leków o identycznym działaniu. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskanr1 Re: Nalcrom można kupić w Polsce! 01.03.05, 12:45 Zapytam cioci mieszkajacej w Austrii,moze tam jest dostepny. Odpowiedz Link Zgłoś