Dodaj do ulubionych

spanie a czerwone policzki

14.03.05, 15:43
Dziewczyny,

zauwazylam, ze zawsze po spaniu czerwone policzki mojej uczulonej na cos
coruni robia sie purpurowe. Napiszcie prosze czy wasze pociechy tez tak maja
i jest to normalna reakcja pospaniowasmile czy tez uczula ja materacyk lub cos
z poscieli. Serdecznie dzieki,

Kasia i Olutka
Obserwuj wątek
    • mag2004 Re: spanie a czerwone policzki 14.03.05, 16:34
      u mojego synka tez tak jestsmile a przynajmniej po spaniu zawsze wink mysle, ze jest
      rozgrzany, bo po kilkunastu minutach mija (no chyba, ze akurat cos zjadlwink) ja
      teraz rozbieram go do spania i spi w samym body, ale wypieki nadal są, za to
      śpi dłuzej smile))
    • matula22 Re: spanie a czerwone policzki 14.03.05, 21:01
      u nas tego nie było bo moja mati prawie marzła w nocy tak się bałam jej
      przegrzewać(żart oczywiście).to z czym stykała twarz było zawsze gotowane i
      prane w płatkach mydlanych.możesz wygotować pieluchy i zawsze podkładać tam
      gdzie maleństwo kładzie główkę.
      wiem że sporo mam po uśnięciu pociech nadrabia stracony czas gotując itp.moja
      mała żle znosiła smażenie.
      przezornie usunęłam dywan z pokoju i codziennie zmywam kurze i podłoge
      wodą.kwiatki też oddałam.
      nie wiem jaką macie pościel i materacyk.ale jaki by nie był to wynoś go na dwór
      w mróz i pościel też.zabijesz w ten sposób roztocza.ja piorę z gotowaniem mojej
      małej kołderkę.ładnie po tym nie wygląda ale coż mam już lekkiego świra na
      punkcie jej alergi.
      pozdrawiam
      • kpanda Re: spanie a czerwone policzki 15.03.05, 10:54
        wielkie dzieki za rady. Ja mojej Oli tez nie przegrzewam (maz czasami sie
        zlosci, ze dziecko sie obudzi pokryte szronem smile. Obserwuje ja teraz bo wydaje
        mi sie, ze po nocy przespanej w naszym lozku poliki sa normalnej barwy, a po
        dziennym spaniu w lozeczku robia sie zaczerwienione. Moze to wina materaca
        (kokosowo-gryczany)? Wietrzyc nie mam go jak bo mieszkam w bloku (bez balkonu):-
        (

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka