Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 11:01 FRM informuje ze piosenka "asereje" zespołu Les Ketchup jest przesłaniem od szatana. buahahahahahahahahahah pozdrawiam z szatanskim całuskiem picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: piosenka od szatana hahah IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 11:31 Gość portalu: picipolo napisał(a): > FRM informuje ze piosenka "asereje" zespołu Les Ketchup jest przesłaniem od > szatana. buahahahahahahahahahah > > > pozdrawiam z szatanskim całuskiem picipolo Słyszałem słyszałem ale wczoraj na onecie czytałem,że gdzieść gość chciał obrobić bank. Myślał, że jest niewidzialny bo jakiś magik sprzedał mu coś tam co sprawiało, że człowiek ma być niewidzialny. No więc wcszedł do banku i zaczął wybierać pieniądze z kasy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: piosenka od szatana hahah 13.11.02, 11:32 Gość portalu: picipolo napisał(a): > FRM informuje ze piosenka "asereje" zespołu Les Ketchup jest przesłaniem od > szatana. buahahahahahahahahahah Gatsby się ucieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 a w ogóle picipolo... 13.11.02, 11:41 > Gość portalu: picipolo napisał(a): > > > FRM informuje ze piosenka "asereje" zespołu Les Ketchup jest przesłaniem o > d > > szatana. buahahahahahahahahahah > ... po kiego grzyba takiego radia słuchasz, każą Ci czy może nie masz wyboru, bo radowęzeł nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
gph 666 13.11.02, 13:24 Gość portalu: picipolo napisał(a): > FRM informuje ze piosenka "asereje" zespołu Les Ketchup jest przesłaniem od > szatana. buahahahahahahahahahah > > > pozdrawiam z szatanskim całuskiem picipolo lepiej się nie smiać z zakusów złego.. czy ksiądz dyrektor zbiera już armię egzorcystó na wypadek jedynego koncertu w Polszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: kathy IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 14:51 heheh miało byc RMF ale sie zle napisało. serdecznie cie pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś