nowajulka 10.10.05, 16:37 No wlaśnie.może stworzymy razem taki wątek.........w tytule dany elergen.....a w podpunktach jakie wystepowały u dzieci objawy...co o tym sądzicie.....>? Ja zaczynam pierwsza...o mleku i syropach.i rybie...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowajulka Mleko............ 10.10.05, 16:41 .........do 2,5 lat mój syn nie przespał ani jednej nocy...był na Nanie...........do 3 roku życia miał ciemieniuche, która zniknęła po całkowitym odstawieniu mleka i produktów, które go zawierały (chlebie na drożdżach,niektórych wędlin itp).......poza tym miał wzdęcia brzuszka..........i nieco szorstka skórę na nogach i rękach......wykonany panel pokarmowy metodą paskową w jego pierwsze urodziny ni wskazywał na alergie....podobnie, jak ostatnio wykonane Ige..........a.jeszcze cos.ilekroć jadł rzeczy zawierające mleko kaszlał...........źle oddychał w nocy.........i chrząkał............ Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Ryby 10.10.05, 16:42 ....potworne bóle brzucha, wzdęcia, biegunki i gorączka 39-40 stopni......... Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka syropy 10.10.05, 16:43 Nie wiem czy Eurespal czy inne też.............potworny kaszel, które trwał nawet dzien po odstawieniu syropów........... Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka homeopatia......... 10.10.05, 16:47 akurat to prawdopodobnie nie była alergia tylko xle dobrany lek lub lek, który pediatra źle dawkowal............po 2 tygodniach brania poumon histamine,syn był strasznie rozdrazniony............nie dało się z nim wytrzymać..........poza tym dostał ogromnego apetytu.....doszło do tego, że po sutym obiedzie za chwile chciał znowu jeść............po prostu jadł non stop.......... Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Noni.... 10.10.05, 16:48 ...po powtórnym podaniu zaczał świszczeć..........jakby miał astmę...............kiedy podawałam wcześniej noni było ok............. Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka srebro kolidalne...... 10.10.05, 16:50 ..Po powtórnym podaniu bolał go brzuch.........i ogólnie był drażliwy........dawka była identyczna co kilka tygodni wcześniej..........wtedy wyleczyłam go tym z pneumocystozy, teraz zaś ewidentnie mu srebro szkodziło........nie jestem także pewna, czy od tego nie dostał gorączki........... Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Pomidory 10.10.05, 16:45 Wysypka na twarzy i szyji, takie czerwone krosteczki, zlewające się ze sobą, które dawały wrażenie, jakby cała skóra płonęła..........zniknełu po podaniu claritiny.............. Odpowiedz Link Zgłoś