mamajulitki 04.03.06, 17:17 hej, czy moge je podawac zapobiegawczo bez lekarza, gdzie mozna najtaniej kupic i jak dlugo dawac? Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowajulka Re: srebro koloidalne 04.03.06, 21:54 Ja kupowałam Laboratoria Naury - kosztują ok. 37zł............... Odpowiedz Link Zgłoś
wallis Re: srebro koloidalne 07.03.06, 17:52 Nie waż się tego podawać dziecku. Nawet w minimalnej ilości. Jeśli zależy ci na ładnej buźce swojego dziecka. Moje dziecko można powiedzeć, jest "ofiarą" srebra podawanego doustnie. Głupia byłam i bezkrytycznie słuchałam rad na forum. To, że jednemu nie zszkodziło nie znaczy, że dla twojego dziecka jest bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wallis Re: srebro koloidalne 07.03.06, 18:57 poza tym odkłada się w organach wewnętrznych, wątrobie, nerkach. Nie zobaczysz tego gołym okiem. Nie jest to substancja rozpuszczala tylko mówiąc wprost "ciało stałe" metal. Mając taką wiedzę odważyłabyś się to podawać dziecku, ba nawet dorosłemu. Na ulotce nie znajdziesz takiej informacji...Każdy chce zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia_f Re: srebro koloidalne 07.03.06, 19:17 Nie znam sie na srebrze, ale generalnie jestem sceptyczna do tych wszystkich nowinek pojawiajacych sie na rynku, cos sie pojawia i znika, badania kliniczne zadne,skutecznosc watpliwa. Nie eksperymentowalabym na dziecku.... Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: srebro koloidalne 07.03.06, 20:14 Ja niestety tez musiałam odstawić srebro.............albo nastepna butelka była felerna (kupowałam go w necie, nie bezpośrednio od producenta) albo przeholowalam z jego ilościa....... Odpowiedz Link Zgłoś
ndowson Re: srebro koloidalne 08.03.06, 09:47 niestety tylko kilka firm jest otrzymać czyste srebro koloidalne. Pozostałe są źle oczyszczone. Nie odważyłabym sie podać tego swojemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
qdachi Re: srebro koloidalne 08.03.06, 19:48 Mi lekarz mówił że podaje się od 14roku zycia bo szkodzi na układ immunolog itd. Więc odradzam.Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: srebro koloidalne 08.03.06, 20:33 czyli nie kupujemy, dzieki dziewczyny Iwona Odpowiedz Link Zgłoś