oskarolina Re: skaza? jak sprawdzic? 23.03.06, 12:23 witam! ???????????????????? A to co? zbieg okoliczności????????????właśnie wysłałam wątek o takiej samej treści?!!! Ale pani nic nie pisze o co chodzi?!Czy ma pani taki sam problem jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
blondmama :-0 23.03.06, 12:38 za wcześnie wcisnęłam enter. ojej! pierwszy raz spotykam się z czymś takim na forum?! problem mam podobny, Mam dziecko(5 mies) z podejrzeniem skazy białkowej. I nie wiem czy pójść z nim do alergologa na testy czy właśnie zrobić próbę z podaniem zwykłego mleka modyfikowanego? Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: :-0 23.03.06, 12:47 mojemu dziecku objawila sie skaza jak milao 3 m-ce po prostu miala bardzo sucha skore na policzkach, wrecz lakierowana... wykluyczylam wszytsko co z nabialem zwiazane w swojej diecie bo bylo wylacznie karmione piersia i suchosc skory zniknela...po jakims czasie zrobilam test prowokacyjny i powrocilo...wtedy mialam pewnosc ze to jest to i za miesiac znow...i znowu suche policzki...jak miala 7 m-cy skaza zniknela... ale teraz moje male nienawidzi mleka...i nie pije.. ale uwielbia bakusie i inne jogurty i kaszki Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: :-0 23.03.06, 12:48 testy u tak malych dzieci to bezsens...nie sa wiarygodne... tylko test prowokacyjny dajcie np. kaszke mlecznoryzowa ...bobovity czy nestle...ale lyzeczka...jak nie chce z butelki... tylko juz nie pamietam od kiedy mozna...je stosowac... Odpowiedz Link Zgłoś