fasolka33 09.04.06, 19:46 czy któraś z Was smarowała tym swoje dziecko??moja niunia ma 4m-ce i zastanawiam się czy można.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gindek Re: epikrem 09.04.06, 21:02 Akurat wczoraj wypatrzyłam go w Aptece i sama byłam ciekawa czy go nie wypróbować, ale aptekarka powiedziała, że na atopowe zapalenie skóry się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
magi32 Re: epikrem 10.04.06, 17:20 Ja przeczytalam gdzies tu na forum ze jest dobry na swedzenie, a moja tesciowa kiedys nam go kupila bo w aptece jej polecili, ale probowalam smarowac,raz dziennie po kapieli i nie widzialam poprawy tak szczerze,ale smarowalam krotko bo nie wiedzialam czy nie pogorsze wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
atopik Re: epikrem 10.04.06, 17:26 Epikrem zawiera olej z wiesioła, który dobrze wpływa na skórę atopową, ale zawiera też aloes, który może podrażniać. Bardziej mi się podoba dla niemowlaka Linoderm Omega Ziołoleku www.ziololek.pl/produkty/30-omega.htm Odpowiedz Link Zgłoś