katis1
06.08.06, 12:24
Moja córka ma AZS i alergie pokarmową niby, choć teraz jest jużlepiej. Ale ona miała miesiąc temu w posiewie kały gronkowca złocistego.Czy to sie leczy? Bo lekarze uznali to że to narmalna flora jelitowa. A może ten gronkowiec ją tak dobił. Teraz mała jest po leczeniu żelazem witaminami orócz tego probiotykami ( 1 miesiąc już trwa to leczenie) I jest super , żednych zmian skórnych kupa już nie ma śluzu tylko twarda troszku jest.DAjcie znać jak macie podobne doświadczenia- leczyłyście tego gronkowaca. CZy on może być przyczyną takich zmian jak AZS i alergia i śluz i krew w kupie.Już sama nie wiem co robić z dzieckiem dalej, mała bierze zyrtec i nie iwem czy potrzebnie- drapie sie wciąż po skórze, na której nie ma zadnych zmian, często też drapie sie po cipusi i brzuszku a tam nigdy nie miała zadnych zmian skórnych. Tylko ją rozbiorę i już sie drpaie, jak sie zdenerwuje tez sie drapie. Ja juz nie wiem co jest mojemu dziecku- lekarze oczywisice nic mi nie pomogą- szukam pomocy tu na forum.Pomóżcie.