joasia2906 15.02.07, 22:18 czy ktoś leczył u dziecka pasożyty zapperem i z jakim skutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagu75 Re: leczenie zapperem. 15.02.07, 23:49 Mnie polecano, ale nie robiłam, zachęcała mnie kobieta to rozprowadzająca, po godzinie jej reklamy miałam dość. A moja znajoma to robi dzieku i reszcie rodziny i jest zachwycona. Dr M mówi, że jak mam to mogę stosować, ale obojętnie jakiej firmy, bo nie ma różnicy ( wbrew pani, która się tym zajmuje profesjonalnie, i twierdzi, że tylko jej maszynka zapewni nam zdrowie, bo ma idealne kule itp, ale TYLKO jej. hehe..). Ale szczerze mówiąc, choć w biorezonans i homeo wierzę i stosuję, to w zappera niebardzo.Pomijam już koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia2906 Re: leczenie zapperem. 16.02.07, 09:18 Ja stosuję zapper od niedawna i niewidzę jeszcze znaczących efektów ale to chyba trzeba czasu żeby się z tym "robactwem" uporać. . chemia w moim przypadku jest nieskuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: leczenie zapperem. 17.02.07, 12:34 Zapper to oszustwo niestety. Ludzie jak się okazuje są strasznie łatwowierni Odpowiedz Link Zgłoś
joasia2906 Re: leczenie zapperem. 17.02.07, 13:32 unhappy to może byś coś zaradził tym co nie mogą uporać się z pasożytami a i na lekarzy nie mogą liczyć. co mają czekać aż ich robale żywcem zjedzą przed śmiercią .łatwo jest krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: leczenie zapperem. 18.02.07, 16:43 Od wielu, wielu lat sprytni wydrwigrosze przy pomocy dziwacznych urządzeń podpartych jeszcze bardziej dziwacznymi teoriami naciągają naiwnych: www.mtn.org/quack/welcome.htm Jak chcesz wyszukać zappera to masz tutaj: www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/deviceindex.html Pytanie czemu masz nie liczyc na lekarzy? Twoim problemem są pasożyty czy wewwnętrzne przekonanie o ich posiadaniu? Przecież lekarze mają metody diagnostyczne przy pomocy których obecność pasożytów można potwierdzić bądź wykluczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia2906 Re: leczenie zapperem. 18.02.07, 19:42 unhappy odpowiedz mi na pytanie jakie metody diagnostyczne mają lekarze bo ja robiłam 15 badań kału i dopiero wyszło że pasożyt i co zentel nic nie pomógł jak były tak są i co byś robił proszę . Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: leczenie zapperem. 19.02.07, 08:07 Zapper też ci nie pomoże przecież. Ale robić 15 razy badanie żeby za 15 wyszło... hmm... Nawet gdybym był parazytologiem to przez Internet nikt rozsądny nie udzieli ci porady - może masz źle dobrany lek, może zła diagnoza, może byłoby konieczne leczenie szpitalne... nie możesz swoich wątpliwości wyjaśnić u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: leczenie zapperem. 19.02.07, 23:45 to chyba dobrze, że wyszło za 15 razem, bo przynajmniej wiadomo z czym walczyć i nie wiem, czy miło jest kpić sobie z czyjejś chęci poznania przyczyny swoich problemów - a jakieś lepsze metody diagnozowania pasożytów znasz???? ja też trochę przeszłam z robalami i uwierz, że lekarze nie potrafili nic więcej poradzić ponad to co na ulotce lekarstw napisano - i jeszcze jedno - gdyby nie rady znalezione w Internecie nie wiem co stałoby się z moim synkiem - tak "wspaniale" został przez lekarzy zdiagnozowany i leczony Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: leczenie zapperem. 20.02.07, 08:25 uty71 napisała: > to chyba dobrze, że wyszło za 15 razem, bo przynajmniej wiadomo z czym walczyć > i nie wiem, czy miło jest kpić sobie z czyjejś chęci poznania przyczyny swoich > problemów - a jakieś lepsze metody diagnozowania pasożytów znasz???? Chyba jesteś nieco przewrażliwiona skoro w tym co napisałem dostrzegłaś kpiny. Zdziwiło mnie 15 prób. > ja też trochę przeszłam z robalami i uwierz, że lekarze nie potrafili nic > więcej poradzić ponad to co na ulotce lekarstw napisano - i jeszcze jedno - > gdyby nie rady znalezione w Internecie nie wiem co stałoby się z moim synkiem > tak "wspaniale" został przez lekarzy zdiagnozowany i leczony Ale zniechęcenie do służby zdrowia nie jest powodem do rezygnacji z medycyny jako takiej a już na pewno nie jest powodem żeby przerywać terapię na rzecz idiotycznych wynalazków. Odpowiedz Link Zgłoś