Dodaj do ulubionych

alergolog w Gdańsku

03.06.03, 14:58
Czy ktoś może mi polecić dobrego alergologa w Gdańsku?
Proszę o info na forum lub na adres nkaczan@qumak.gda.pl
Pozdrawiam
Natalia

Obserwuj wątek
    • odalie Re: alergolog w Gdańsku 06.06.03, 22:22
      Mam nazwisko, ale dostałam je wieki temu, jak jeszcze nie było potrzebne. Teraz
      zbieramy się w sobie aby wreszcie tam zawitać, tylko sama nie wiem gdzie, może
      ktoś kojarzy: dr Małaczyńska?
      • jana_mama_misi Re: alergolog w Gdańsku 11.06.03, 11:43
        Dr Małaczyńska przyjmuje prywatnie w Derm-Alu w Sopocie, tel. 502 12 50 99,
        chyba tez pracuje w poradni alegologicznej na Polankach, ale wiem to od kogos i
        nie jestem pewna czy to prawda.
        Ja z Misią chodze do doktor Sternau do poradni alergologicznej w szpitalu na
        Zaspie oraz do doktor Wilkowskiej na Akademii Medycznej. Dr Sternau z tego co
        zauwazyłam jest skuteczniejsza w leczeniu dolegliwości oskrzelowych, natomiast
        dr Wilkowska to alergolog-dermatolog lepiej zna się na problemach skórnych.
        Pozdrawiam Jana
        • kozonka Re: alergolog w Gdańsku 11.06.03, 14:06
          Ja też słyszałam o prof. Małaczyńskiej - przyjmuje w przychodni na Polanki, a
          wizyta prywatnie kosztuje 80zł. Niestety już wykorzystałam swoje skierowanie,
          poszłam do Akademi Medycznej - NIE POLECAM. Byłam u 2 lekarek, obie nie
          pomogły, nie dowiedziałam się nawet co odstawiać w diecie eliminacyjnej,a co
          jest w miarę bezpieczne. Usłyszałam tylko "wszystko może uczulać, proszę
          prowadzić dzienniczek". Efekt - odtawiłam małą od piersi. Kiedy się poprawiło,
          nie dowiedziałam się nawet w jakiej kolejności wprowadzać nowe produkty.Strata
          czasu. Pomógł mi pediatra w przychodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka