maman3 29.02.08, 10:43 Czy znacie lekarza, który fachowo podchodzi do sprawy? Ponoć lamblie powinno się u gastroenterologa? Znacie dobrą poradnię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigvaris Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 29.02.08, 13:28 Mam lekarza, niestety przyjmuje prywatnie. Mieszkam w Wa-wie, ale przypadkiem znam tam kogoś. Jeśli Cie interesuje napisz na priv. Przyjeżdża na wizyty domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 29.02.08, 14:02 Wysłałam na priv., mam nadzieję, że przeszło...Taki lekarz to byłby dla nas skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 29.02.08, 14:54 Dzwonię do niego - dopytam w tej sytuacji czy jest na miejscu (ferie) i co dalej. Reszte opiszę Ci w pierwotnym watku, gdzie masz tam do mnie sprawy i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 29.02.08, 15:12 Czekam jak zwykle z niecierpliwością) Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 29.02.08, 15:39 Masz mail. Resztę tym razem na pewno napiszę dziś późnym wieczorem. Znów nie wyrabiam. Ale umawiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 29.02.08, 15:51 Sigvaris, ślę buziaki! Służę pomocą, jeśli kiedyś zabłądzisz na Śląsk) Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 29.02.08, 16:01 To nie koniec naszej tu bytności Maman3. Reszte opisze Ci w mailu. Ale musze miec więcej czasu niż tylko tak na szybko jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 29.02.08, 16:09 wiem przecież, wiem..., ale jakbyś była na Śląsku... Odpowiedz Link Zgłoś
kakuja Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 01.03.08, 16:58 my chyba mamy problemy z glowy[glista ,candida] ale na wszelki wypadek dobrze miec adres do lekarza ktory zna sie na rzeczy.sigvaris bardzo prosze o namiar na tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
zivona Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 01.03.08, 22:56 witam, jeśli można to ja też poproszę o namiary na tego lekarza. Leczymy sie juz na owsiki, lecz niestety nie wiem co dalej powinniśmy zrobić. Chętnie porozmawiam wreszcie z jakimś normalnym lekarzem, który nie puka się w głowę, gdy mówię o pasożytach. pozdrawiam sigvaris i dziękuję za wcześniejsze rady, iwona Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 02.03.08, 00:59 Podam, ale po mailu od Maman3 - czy to był dobry trop z tym lekarzem.... Ufaj, ale kontroluj - słowa Lenina. Sytuacja Maman3 ewidentnie nie była do "porad" via net. Specjalnie dla niej szukałam lekarza od jakiegoś czasu, jednak o tym jak i co będe wiedziała tylko dzięki Maman3 jak mi opisze sytuację po wizycie lekarza. Dajcie mi czas. Albo piszcie do Maman3, żeby mi dała znać Odpowiedz Link Zgłoś
zivona Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 02.03.08, 08:23 Ok, rozumiem. Czekam więc cierpliwie i pozdrawiam was serdecznie, pa iwona Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 02.03.08, 09:06 Wstępnie jestem umówiona na środę- czwartek, mam to potwierdzić we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuja Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 02.03.08, 11:22 Ja tez oczywiscie poczekam.maman3 zycze powodzenia na wizycie i zeby ten lekarz umial wam pomoc i okazal sie godnym polecenia.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 06.03.08, 21:23 Sigvaris, masz maila) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenka21 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 07.03.08, 12:40 witam !Ja tez bardzo prosze o namiary na tego lekarza.Maman3 napisalam na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 07.03.08, 13:57 Wiosenka21, nic nie dostałam na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 07.04.08, 14:25 dziewczyny dajcie namiary na tego lekarza. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mon-ika33 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 07.04.08, 21:43 A może tu napisać te namiary zamiast rozsyłać? Niejednemu mogłoby się kiedyś przydać... Odpowiedz Link Zgłoś
topcia27 Re: gdzie się odrobaczać na Śląsku? 08.04.08, 10:29 Jakby dało radę to też poproszę o namiary))) Odpowiedz Link Zgłoś