cherry_tree 01.04.06, 15:18 Mam gorącą prośbę o interpretację mojej daty ur. 07.09.1974. Może to mnie uspokoi i natchnie nadzieją...Jestem w dość trudnym momencie życiowym. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prośba do P. Janusza 02.04.06, 12:50 7-9-1974 dzień urodzenia 7 - Jesteś obdarzona zdolnościami głębokiej analizy. Nie wolno ci w niczym spekulować. Twoją pracę powinnaś znać w detalach. Nie przyjmuj rad nie zgodnych z twoją intuicją. Posiadasz zdolności muzyczne. Masz dobre rozeznanie w sprawach finansowych. Musisz być przynajmniej pół godziny dziennie sama ze sobą bo w samotności najlepiej się regenerujesz. z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma trwać do końca życia. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy duchowe, inaczej nie będziesz wiedziała, że są na świecie inne wartości. Jesteś urodzonym przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i właśnie, dlatego w tym, co robisz masz być perfekcjonistką. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W negatywie możesz się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany dyrektor. aktualnie od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 7 - Bardzo dobry okres do pracy i nauki, analizy, filozofii. Jest to wibracja, która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Poszerzanie zainteresowań. Okres ten jest pozytywny, jeśli zaangażujesz się w sprawy akademickie, w przeciwnym razie postęp może być powolny. Niczego nie szukaj dla własnych, egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym pracujesz należy zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją prześladujesz. Miej cierpliwość. Twoja praca powinna być zorganizowana, powinien panować w niej spokój i równowaga. jednocześnie do 35 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 7 z 16 - samotność, zamknięcie w sobie, nauka, filozofia, analiza, przewrażliwienie. 16 – karmiczna waląca się wieża związkowa. Jeżeli w tym okresie był związek małżeński to mógł się zakończyć rozwodem. Wibracja szesnastki przyciąga niewłaściwych partnerów, którzy mają za zadanie ranić. Szczyt ten jest zbieżny aspektami z cyklem 2 w którym sie aktualnie znajdujesz, jest to twój najtrudniejszy szczyt życiowy lecz wraz z ukończeniem 35 roku życia, wszystko odmieni się na lepsze, kolejne szczyty wszystkie bardzo pozytywne 1 - 8 - 3. twoje czarne szczyty czyli wady: główny 2 2 - przewrażliwienie, doły psychiczne, kompleksy. wtórne 2 i 4 2 - jak wyżej 4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania się. Zagubienie w szczegółach. Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa. Agresja. Narzucanie sobie i innym ograniczeń. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
cherry_tree Re: Prośba do P. Janusza 03.04.06, 10:05 Bardzo dziękuję za odpowiedż. Mimo wszystko nie jest zbyt optymistycznie - przez kolejne trzy lata czarna dziura (?) Mam pytanie, jak rozumieć sformułowanie "szczęście , passa odchodzi, jeśli ją prześladujesz" ? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba do P. Janusza 03.04.06, 10:50 Witaj Chodzi tu o to, aby nie próbować uszczęśliwiać siebie na siłę lecz przyjmować to co niesie los... cierpliwie czekać a nie miotać się w poszukiwaniach.. Pozdrawiam Odpowiedz Link