Dodaj do ulubionych

Prośba do P. Janusza

01.04.06, 15:18
Mam gorącą prośbę o interpretację mojej daty ur. 07.09.1974. Może to mnie
uspokoi i natchnie nadzieją...Jestem w dość trudnym momencie życiowym. Z góry
dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do P. Janusza 02.04.06, 12:50
      7-9-1974
      dzień urodzenia 7 - Jesteś obdarzona zdolnościami głębokiej analizy. Nie wolno
      ci w niczym spekulować. Twoją pracę powinnaś znać w detalach. Nie przyjmuj rad
      nie zgodnych z twoją intuicją. Posiadasz zdolności muzyczne. Masz dobre
      rozeznanie w sprawach finansowych.
      Musisz być przynajmniej pół godziny dziennie sama ze sobą bo w samotności
      najlepiej się regenerujesz.
      z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować
      wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma
      trwać do końca życia. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy duchowe, inaczej nie
      będziesz wiedziała, że są na świecie inne wartości. Jesteś urodzonym
      przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i właśnie, dlatego w tym, co robisz masz
      być perfekcjonistką. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W negatywie możesz
      się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany dyrektor.
      aktualnie od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 7 -  Bardzo dobry
      okres do pracy i nauki, analizy, filozofii. Jest to wibracja, która rozwija
      twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Poszerzanie
      zainteresowań. Okres ten jest pozytywny, jeśli zaangażujesz się w sprawy
      akademickie, w przeciwnym razie postęp może być powolny. Niczego nie szukaj dla
      własnych, egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym pracujesz należy
      zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją prześladujesz.
      Miej cierpliwość. Twoja praca powinna być zorganizowana, powinien panować w
      niej spokój i równowaga.
      jednocześnie do 35 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 7 z 16 -
      samotność, zamknięcie w sobie, nauka, filozofia, analiza, przewrażliwienie. 16 –
      karmiczna waląca się wieża związkowa. Jeżeli w tym okresie był związek
      małżeński to mógł się zakończyć rozwodem. Wibracja szesnastki przyciąga
      niewłaściwych partnerów, którzy mają za zadanie ranić. Szczyt ten jest zbieżny
      aspektami z cyklem 2 w którym sie aktualnie znajdujesz, jest to twój
      najtrudniejszy szczyt życiowy lecz wraz z ukończeniem 35 roku życia, wszystko
      odmieni się na lepsze, kolejne szczyty wszystkie bardzo pozytywne 1 - 8 - 3.
      twoje czarne szczyty czyli wady: główny 2
      2 - przewrażliwienie, doły psychiczne, kompleksy.
      wtórne 2 i 4
      2 - jak wyżej
      4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania się. Zagubienie w szczegółach.
      Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa. Agresja. Narzucanie sobie i innym
      ograniczeń.

Pozdrawiam cieplutko
      • cherry_tree Re: Prośba do P. Janusza 03.04.06, 10:05
        Bardzo dziękuję za odpowiedż. Mimo wszystko nie jest zbyt optymistycznie - przez
        kolejne trzy lata czarna dziura (?) Mam pytanie, jak rozumieć sformułowanie
        "szczęście , passa odchodzi, jeśli ją prześladujesz" ?
        Pozdrawiam serdecznie
        • janus50 Re: Prośba do P. Janusza 03.04.06, 10:50
          Witaj
          Chodzi tu o to, aby nie próbować uszczęśliwiać siebie na siłę lecz przyjmować
          to co niesie los... cierpliwie czekać a nie miotać się w poszukiwaniach..
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka