modeko 01.04.08, 20:20 Mąż się spytał jak można zaradzic na uczulenia na pyłki i ona nam poleciła oczyszczacz powietrza z filtrem Hepa. Koszt około 1500zł Jeśli to ma pomóc to oczywiście kupimy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modeko Re: macie oczyszczacz powietrza ???? 02.04.08, 11:10 podbijam Znalazłam taki za 255zł i kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
neco Re: macie oczyszczacz powietrza ???? 04.04.08, 20:55 podbijając możesz powiedzieć jakie masz odczucia co do tego oczyszczacza? w gruncie rzeczy to zapewne oczyszcza on powietrze - zależy jeszcze jaki kupiłaś, ale widziałem taki i z hepa, i filtrem węglowym, i elektrostatycznym i jeszcze naswietlaniem ultrafioletem - tak, że zapewne niewiele oprocz samego powietrza wypuszczał z siebie.. natomiast pytanie brzmi na jakiej powierzchni (objętości) jest w stanie pracowac efektywnie. Do tego przecież cały czas powietrze hula po mieszkaniu. nawet przez superszczelne plastikowe okna - bo maja jakąś tam wentylację.. Wg mnie to taka walka z wiatrakami.. o filtr oczysci to na nowo naleci Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczek Re: macie oczyszczacz powietrza ???? 08.04.08, 00:13 kazde urzadzenie ma swoja wydajnosc, jest zapewne rozna, gdzies wyczytalam, ze trzeba patrzec na przerob, tzn ile powietrza moze przefiltrowac w ciagu jakiegos czasu,nie pamietam dokladnie ale zwrocic tez trzeba uwage na jakiej powierzchni dziala, a to ze naleci znow brudne powietrze to przeciez wlasnie te urzadzenie je oczysci tez jestem ciakawa czy macie takie urzadzenia i czy daly poprawe zdrowia, Odpowiedz Link Zgłoś
modeko Re: macie oczyszczacz powietrza ???? 08.04.08, 12:46 www.allegro.pl/item332664015_astma_oczyszczacz_filtr_powietrza_hepa_hitpromocja.html kupiłam ten, ale jeszcze nie powiem nic na temat użytkowania, bo mam go tylko kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
mariken macie, venta :) 08.04.08, 21:10 www.venta-airwasher.pl/ i jest super - mała katar ostatnio miała w październiku! Odpowiedz Link Zgłoś