monia27.0 03.12.08, 18:12 podawał ktoś to dziecku na alergie?jakie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fogito Re: Aerius 03.12.08, 19:03 Podaję doraźnie w razie infekcji. To nowsza wersja claritiny. Podobno dobrze obkurcza błony śluzowe w przypadku nosa i wysięku w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczek2 Re: Aerius 03.12.08, 19:49 Mojej córce bardzo pomaga.Wyleczyłam ją tym kiedy już nic nie pomagało na długotrwały kaszel.Teraz w okresie jesienno-zimowym też dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Aerius 03.12.08, 21:26 Moja córka 4latka brała zyrtec przez 2lata ale strasznie po nim grubła teraz od półroku bierze aerius i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: Aerius 04.12.08, 11:36 dostawal w okresie pylenia. zyrtec nie pomagal, a aerius tak Odpowiedz Link Zgłoś
monia27.0 Re: Aerius 04.12.08, 13:10 dziekuje za odpowiedzi.Dziewczyny a po jakim czasie zauważyłyście poprawe,chodzi mi po jakim czasie zaczyna działać? Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczek2 Re: Aerius 04.12.08, 14:05 U nas szybko -z tego co pamiętam po paru dniach widziałam dużą poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: Aerius 11.12.08, 19:18 kto jeszcze stosowała Aerius?czekam na opinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Aerius 11.12.08, 21:34 My mieliśmy przez ok. miesiąc później Zaditen. Wydaje mi się, że na mojego brzdąca lepiej jednak działa Zaditen. Przy aeriusie przytrafiło się młodemu przeziębienie - obyło się jednak bez antybiotyku. Może to przypadek... U nas skórne zmiany nie przeszły, ale na kaszel chyba pomagał. Aczkolwiek bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalepa Re: Aerius 11.12.08, 22:40 my stosujemy i bardzo nam pomaga, zyrtec nie dawał takiego rezultatu Odpowiedz Link Zgłoś
jujaro Re: Aerius 12.12.08, 11:01 Hej mam pytanie czy mozna przejść z zyrtecu na aerius tak z dnia na dzień. Moj 3 letni synejk od 15 roku bierze rozne leki antyhistaminowe. Bral claritinę, peritol i ostatnio zyrtec. Wszystkie e leki przepisywała alergolog nigdy nie wspomniała o aeriusie, natomiast ostatnio pediatra nam toprzepisała - jakos nie zauwazyła ze synek juz cos bierze .. I zastanawiam sie czy przypadkiem nie zamienić tych lekow moze byłby to lepszy lek??? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Aerius 12.12.08, 11:13 Mi alergolog kazała np. podawać rano i wieczorem aerius po pół łyżeczki, a wieczorem 6 kropli zyrtecu, więc do końca nie wiem czy zakres działania obu leków pokrywa się. A może to na zasadzie: a nóż pomoże, bo raczej nie zaszkodzi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.bujak Re: Aerius 12.12.08, 11:19 Moj syn bierze aerius w okresie pylenia (alergia na pylki), dzialanie oceniam bardzo pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: Aerius 12.12.08, 12:23 moja mała bierze aerius zamiast zyrteku bo po zyrteku ciagle głodna chodziła tz była po obiedzie a krzyczała ammm!mysle ze aerius i zyrtek to powdójna dawka leku ale skoro lekarz tak zalecił.... Odpowiedz Link Zgłoś