agnieszka199118 04.08.15, 10:48 Mam osmiomiesiecznego synka i cjhce mu podawac kaszki przed zasnięciem..kiedy powinno się to robic? Przed czy po kapieli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjut Re: Kaszka przed czy po kąpieli 04.08.15, 11:09 Wtedy się powinno kiedy Wam wygodnie u nas kąpiel jest dość wcześnie, bo rozbudza syna. Tata kapie, ja w tym czasie spokojnie kolacje robie. Wiec jemy po kąpieli ale tu naprawdę wytycznych żadnych nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: Kaszka przed czy po kąpieli 04.08.15, 11:25 No wlasnie, u nas kolacja jest przed kapiela, a kapiel to sygnal, ze idziemy spac i to sie u nas sprawdza. Tylko umyj mu zeby po tej kaszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: Kaszka przed czy po kąpieli 04.08.15, 12:11 U nas kolacja przed kąpielą bo córka je sama i mimo, że ma prawie 1,5 roku to po zjedzeniu jogurtu nadaje się tylko do w sadzenia pod prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Kaszka przed czy po kąpieli 04.08.15, 21:50 Mój synek ma prawie 9,5 m-ca i daję kaszkę ryżową do mleka i podaję z butelki po kąpieli, bo zazwyczaj już przy końcu zasypia... Owsiankę, czy kaszkę zbożową dostaję z łyżeczki na śniadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kjut Re: Kaszka przed czy po kąpieli 04.08.15, 21:57 Kaszka z butelki do snu to niezbyt dobry pomysł... O zęby się nie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Kaszka przed czy po kąpieli 04.08.15, 22:26 Myje mu potem prawie na śpiocha No i z samego rana. Na kolacje z łyżeczki się buntuje, więc robię mniej gęste i z butli daje... Odpowiedz Link Zgłoś
kjut Re: Kaszka przed czy po kąpieli 04.08.15, 23:47 A no chyba, że żeby mu jesteś w stanie potem umyc, to ona historia respect Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Kaszka przed czy po kąpieli 04.08.15, 23:58 Dobrze że młody lubi myć te swoje 8 ząbków, tylko jak szczoteczkę zobaczy to otwiera paszcze i ssa i cmoka tą pastę Potem smoczuś i luli... Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: Kaszka przed czy po kąpieli 05.08.15, 08:47 O matko jak fajnie od samego początku u nas szczoteczka powoduje histerię Odpowiedz Link Zgłoś