Gość: my doom IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 08:49 Nie mogę już patrzeć na to co wyrabiają teletopki. Czy ktoś może im wytłumaczyć, żeby dali sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reni Re: A TeleTop pada IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 09:09 Był Vigor ,GTV ,ale tak dennej telewizji jak Teletop to jeszcze nie było w Gorzowie i myślę że już się zakończy ich działalność i zawinie się ich kierownik z tymi kamerami i schowa je do szafy , od rana do wieczora jedna i ta sama plansza i o 18.00 informacje ok. 10 min. i na tym koniec programu jeszcze jakiś sport i po reklamach dowidzenia i zapraszamy na powtórkę o 22.00 i to jest wszystko więc i tak nic ciekawego z tej telewizji nie będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: A TeleTop pada IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 10:37 Zapomnieliscie o tej smutnej pani co nam pokazuje okładki starych płyt i urządzenie zwane gramofonem (potocznie adapterem). Dzisiaj w normalnej TV nazywa sie taki układ -obraz ruchomy z muzyką- videoclipem. O prowadzonych wywiadach przez ta smutną kobietę to juz nie w spomnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoo Re: A TeleTop pada IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 10:43 Teleszopka:) Ale daję im szanasę, w przeciweństwie do już (chyba) padłego Dziennika Gorzowskiego:)))) O nich coś cicho, co z resztą przepowiadałem parę miesięcy temu i zostałem "zakrzyczany" że się "nie znam na rzeczy". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoo Re: A TeleTop pada IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 10:50 Ale to dopisać muszę - impreza z okazji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy puszczana przez TeleTop była rrrrrrrewelacyjna. Kto nie widział, niech żałuje. Beznadziejny i wychudzony prowadzący bez dykcji, śpiewająca blondynka uważająca się za divę, no i ta dresiasta młodzież kiwająca się jak po mocnej trawce. Atmosfera przypominała mi trochę stypę po pogrzebie cioci gdy już mało co nie zaczto śpiewa "Sto lat..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
redondo1 Re: A TeleTop pada 03.02.04, 12:28 Dobra telewizja bo jedyna. Niech trwa. W końcu jak mówi pan Błażejewski czy Błażejewiczz DG - biznesowe przedsięwzięcie. Bez naszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erboj Re: A TeleTop pada IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 14:36 Bielewicz ;D to ten, co pojechał do innego miasta, zakładać nową gazetę ;D Odpowiedz Link Zgłoś