wolfenstein3d 25.05.10, 22:14 już tu nie piszę zajmujecie mi tylko gitarę nikt mi nie płaci za udzielanie wam rad więc nie będę sie już tracił czas na wypowiedzi wole coś w tym czasie zrealizować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czysty_harry Re: a w .... mam te wasze forum 25.05.10, 22:27 Szanuj czas i pieniądz Zęby myj, zbieraj złom Dobry bądź dla zwierząt One też kochać ciebie chcą Tyle rzeczy można robić. Jeszcze radcą można zostać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: a w .... mam te wasze forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 22:31 wolfenstein3d napisał: > wole coś w tym czasie > zrealizować naucz sie chinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: a w .... mam te wasze forum 25.05.10, 22:43 naucz sie chinskiego ... juz umie - i to jakąś archaiczna odmiane - wystarczy poczytac komentarze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: a w .... mam te wasze forum 26.05.10, 23:19 Czy ktoś mi to przetłumaczy? więc nie będę sie już tracił czas na wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś