Dodaj do ulubionych

Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. W...

16.07.11, 20:30
czy to zrobili by oponenci, krytykanci Tadeusza prezydenta. Na pewno nie, nie mają wizji, nie kochają miasta i nie mają"jaj" to samo dotyczy poprzedników-nieudaczników. Nawet pisowcy swego prezesa zapraszali nad Wartę. Tak trzymaj Prezydencie. Tego chcemy a nie podłości, nienawiści i oszołomów. Życie to woda, jak nie wyleci to wyparuje, więc szkoda jej i naszego szarego życia.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomas Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 21:27
      Fakt, bulwar się Tadkowi udał. Aż szkoda, że następny spacerek będzie możliwy dopiero za 6 lat.
      Ale sprawiedliwie trzeba oddać, że bulwar jest OK. Nawet Dominantę polubiłem...

Jak Tadzio wyjdzie za 6 lat z pierdla, to z przyjemnością uścisnę mu grabę. Z bulwar mu się należy.
      • Gość: Jan Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. IP: *.gorzow.hypnet.pl 16.07.11, 21:48
        W pełni się zgadzam z poprzednikiem. Kolejna budowa i znowu ten sam duet. Co będzie Władek robił gdy Tadeo będzie odsiadywał wyrok.
        • Gość: nicelus Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.11, 04:23
          Jan napisał:

> Kolejna budowa i znowu ten sam duet.

czyli układ między władzami miasta i przedsiębiorcami budowlanymi, o którego istnieniu mówiła pani prokurator ewa cybulska, istnieje nadal?

"Jakby nigdy nic sporo inwestycji w mieście nadal nadzorują Janusz K. i Ryszard S., skazani w aferze budowlanej. Kolejni ludzie z otoczenia prezydenta zamieniają nazwisko na inicjał, ale niemal każdy spada na cztery łapy: wiceprezydent Mariusz G. z urzędu przeszedł na prezesa miejskiej spółki, a szef inwestycji Władysław Ż. z emerytury prosto do filharmonii."

• e_werty Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. 16.07.11, 21:46
      Kasa jak nie wyleci to wyparuje,

... i skropli sie w czyjeś kieszeni lub na koncie!
    • danny_boy A jak tam inne koncepcje? 17.07.11, 02:31
      Mamy koncepcję przedłużenia bulwaru aż do mostu lubuskiego.

Jak tam czują się pozostałe obietnice sprzed 4 lat?
      Np. że jak będzie uruchomiona obwodnica zachodnia, to wyremontujemy ul. Sikorskiego. Piłsudskiego też miała być zresztą wyremontowana, od razu w 2008, po zrobieniu trasy średnicowej.
      O takiej obietnicy też pamiętamy: Zamknę dla samochodów ul. Sikorskiego, od pomnika Mickiewicza do katedry - zapowiada prezydent Gorzowa Tadeusz Jędrzejczak. - Obiecywałem to kilka lat temu i słowa dotrzymam.
      I dodaje: W każdym normalnym mieście centrum jest wolne od samochodowego hałasu i smogu. To ludziom w centrum żyje się lepiej i to w centrum są najwyższe ceny nieruchomości. Chciałbym, żeby tak samo było w Gorzowie.

Na koniec o deptaku na Chrobrego:
      Gorzowski magistrat planuje także wymianę w ciągu trzech, czterech lat całej nawierzchni deptaku, który w dalszej przyszłości - jak planuje prezydent Jędrzejczak - mógłby zostać przedłużony aż do placu Grunwaldzkiego.

Więcej... gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,4642775.html#ixzz1SJgxuXOj

Tak więc mamy bulwar, wciąż ładne koncepcje, ale nic więcej w centrum nie będzie, bo kasiorka poszła na co innego.
    • saint_just Pan Prezydent niech się jeszcze napatrzy, 17.07.11, 03:24
      bo spacerniaki mniej kolorowe i będzie co wspominać do pierwszej przepustki od wychowawcy penitencjarnego.
      • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.namao.albertacom.com 17.07.11, 06:29
        Hey,
        Gratulacje dla Prezydenta i Magistratu..
        Gratulacje dla Rady Miasta..
        Gratulacje dla Gorzowa!!!
        Brawo!
        Tak trzymac..
        :):):):)
        • Gość: bart Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.11, 10:31
          no fakt benek 6 lat i prawie bańka do oddania to niezły wynik
        • wolfenstein3d jakby tu było dobrze 17.07.11, 11:31
          to byś stąd nie wyjechał

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. jakbym siedział na żyle złota w innyum kraju też by mi się gorzów podobał.

ale mieszkaj i żyj z tego co w tym mieście zarobisz. i jeździj na codzień po tych dziurawych drogach, ścieżkach rowerowych z drzewami pośrodku i urwanymi że musisz na asfalt wjechać wprost pod trąbiące samochody
          a rowerzyści na każdym kroku przejeżdżają na pasach rowerami przez jezdnię co chwila musisz hamować.
          • wolfenstein3d Re: jakby tu było dobrze 17.07.11, 11:34
            pojedź sobie nad brudne okoliczne zaniedbane jeziora wynajmij domek w ośrodku wypoczynkowym w którym od lat 80 nie kiwnięto palcem - tak jak stały dalej stoja. ale w laatach 80 były w lepszym stanie technicznym i wizualnym.

niedawno byłem nad jeziorem lipy i więcej tam nie pojadę. plaża zorana traktorem czarna ziemia odwrócona do góry nogami, a do wody tylko zaglądnąłem i gęste zielone zgliszcza aż nie idzie wejść. ryby tam tylko można połowić jak ktoś lubi.

zaniedbane to wszystko a winą za to obarczam starostwo powiatowe gorzów które nic nie robi ani nie dba o turystykę regionu.
            są tylko wirtualnie szlaki turystyczne.
            • Gość: kolo Re: jakby tu było dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.11, 08:59
              sam jestes zaniedbanym wiecznym malkontentem...czego ty wymagasz? pieknych luksusowych osrodkow wokol Gorzowa

w dupie to mam czy ty pojedziesz kolejny raz nad jezioro czy nie..powiedz kogo to interesuje?

nie ma takiego jeziora jak Lipy ..jest miejscowość Lipy i tamtejsze jezioro Lubie wiec zanim cos napiszesz sprawdz co piszesz

domki typu BRda w ośrodku / dawny osrodek stilonu/ sa w dobrym stanie...nie wymagaj od tego typu domkow zeby byly luksusowe ..bo nie ma takiej opcji

warunki sa tam znosne..spedzilem rok temu tam dluzszy wekend we wrzesniu cisza spokoj grzyby ryby wiec jak ktos naprawde chce wypoczac i odetchanc od wielkomiejskiego gwaru to miejsce jest idealne

a jezeli ty szukasz luksusow to pomyliles kierunki zasuwaj z cala masa milionow polakow do turcji tunezji lub egiptu i sie tam smaz na plazy albo przy basenie ...a w przerwach miedzy smazeniem pochlaniaj nisamowite ilosci zarla i alko bo przeciez all inclusiv..wiec tyle ile wlezie laduj w siebie...wracajac z urlopu z nadwaga i potrojnym kacem

nie potrafisz czerpac z przyrody tego co najcenniejsze wiec omijaj pobliskie jeziora szerokim lukiem...dla ciebie rajem moze byc Pobierowo ..ten zgielk scisk na plazy lub miedzy budami z kaebabem i lodami z 24 godzinnymi halasujacymi cymbergajami na zetony!!\

lubisz to? wiec tam wypoczywaj..
        • Gość: zibi Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.11, 14:44
          Beniu - Ty razem z preziem przeszliście do historii tego miasta ( niechlubnej ) i z tego powodu się tak podniecasz jak chłopczyk co zrobił siku w majtki !!!!.
          • Gość: nagly Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 16:11
            Beniu? On sie zes.rał w gacie - i to taką rzadka sraczka!
            • Gość: Lolek Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 21:51
              Dlaczego wyborcza promuje skazanych dostaniecie zlecenie kilka ogłoszeń, tylu porządnych ludzi włączenie po mieście a wy jak zawsze o tych ......
          • Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: 199.19.221.* 18.07.11, 00:40
            Hey zibi,
            Ja po rostu nie wierze by Jedrzejczak mogl swiadomie popelnic przestepstwo..
            To nir taki czlowiek..
            Po prostu "nie pasuje"...
            Moglby blad popelnic, zaufac tym ktorym nie powinien..
            Ale swiadomie popelnic przestepstwo?
            Nie wierze porzez sekunde.
            :):):)
            To wszystko..
            • wolfenstein3d Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent 18.07.11, 14:48
              uwierz i poczytaj wyciąg z podsłuchu prezydenta jak była robione obwodnica zachodnia.
              jak klął i załatwiał na lewo wszystko czarno na białym. czytałem arktyuł 10 lat temu
            • Gość: nicelus Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.11, 15:23
              Bernard napisał(a):

> Ja po rostu nie wierze by Jedrzejczak mogl swiadomie popelnic przestepstwo..

ty możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale sąd nie może wydawać wyroku w oparciu o wiarę, tylko musi starać się dotrzeć do prawdy obiektywnej. ani sam jędrzejczak, ani świadkowie nie podnosili w swoich zeznaniach, że był jędrzejczak "pod wpływem", albo ma inne zaburzenia świadomości, na które się leczy. tak wiec sąd po wysłuchaniu świadków i samego jędrzejczaka, ustalił taki, a nie inny stan faktyczny. sąd nie wydaje wyroku w oparciu o wiarę, tylko w oparciu o fakty udowodnione w trakcie procesu.

• Gość: morda Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 23:15
              Dalej piszesz te swoje sb-ckie wypociny... trudno będzie wykreować wizerunek starszego, poczciwego pana skrzywdzonego przez sąd :) Tadeusz J. to były aparatczyk, sekretarz KW PZPR, wyuczony w sprawowaniu tzw. władzy i dojeniu narodu... Poczciwy to on będzie na emeryturze... może.

Z tego co piszesz wynika, że jeden z was jest naiwnym idiotą, albo on, który faktycznie nie wie co się wokół niego stało, albo Ty, który w to wierzysz... zdecydujcie się, innej opcji nie ma :)
              Po mojemu, stanowicie cyniczny tandem, rąbiący ludziom wodę z mózgu... jak za komuny
    • wolfenstein3d na spacerniak a nie 17.07.11, 11:27
      bulwar

czemu go jeszcze nie zamknęli?
      • Gość: Maxior Re: na spacerniak a nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 21:54
        Niech złodziej wspiera i głosuje na złodzieja a uczciwy na uczciwego
        • Gość: Bernard A jesli sad apelacyjny uzna.... IP: *.namao.albertacom.com 18.07.11, 00:45
          Hey,'
          Ze gorziowski sedzia pod jakimis tam wplywami lub z powodu braku takowych blednie i tendencyjnie interpretowal tak zarzuty7 jak i samo prawo..???
          Jedym slowem: panie sedzo czy Pan naprawde prwao stidiowal czy nauki polityczne???
          Ludzie za morderstwa mniej dostaja...
          Ten wyrok politykja smierdzi po sama kube..
          :):))
          Proponuje po hamulcach walnac i zobaczyc co z gorzowskiego sedziego zostanie po apelacjiii.
          O sadzie najwyzszym nie wspomne...

PS
          • wolfenstein3d a ile miał dostać 18.07.11, 14:51
            3 i po roku wyjść za dobre sprawowanie?
        • Gość: Bernard A jesli sad apelacyjny uzna.... IP: 199.19.221.* 18.07.11, 02:45
          Hey,'
          Ze gorzowski sedzia pod jakimis tam wplywami lub z powodu braku takowych blednie i tendencyjnie interpretowal tak zarzuty? Jak i samo prawo..???
          Jedym slowem: panie sedzo czy Pan naprawde prwawo stidiowal czy nauki polityczne glownie????
          Ludzie za morderstwa mniej dostaja...
          Ten wyrok polityka smierdzi po sama Kube..
          Dla mnie przeietnego gorzowiakoa to wyglada tak:
          Prokuratura wie ze sprawy wyrokow to jak kupowanie i sprzedawaqnie...
          Gdzies "negocjacje" trzeba zaczac...
          A wiec prokuratura ktorej glownym i jedynym celem jest zmiazdzenie Jedrzejczaka za wszelka cene ..przywala "propozycje" w wysokosci osmiu lat... Czy wiedza ze to za duzo? Oczywiscie.. Chodzi jednak o to by po alelacjachi innych takich "cos tam zostalo"... Jedrzejczak nie moze byc uniewinniony..
          A wiec nasz kochany gorzowski sedzia udaje "niezaleznego" i obniza wyrok do lat szesciu.. Brawo panie sedzio... Teraz Panuu to i Rydzyk zaufa...
          A wiec z osmiu lat zostalo po pierwszej rundzie szesc... PiSowcy dokladnie to przewidzieli.. Teraz nastepna instancja obnizyc powinna do czterech lib mniej lecz wyrok w
          iezienia pozostawic..
          I tylko o to chodzi.. Musi byc wyrok skazujacy...
          Czy mozliwym jest ze w tym calym sadowo politycznym cyrku jest szansa na sprawiedliwosc?
          Malenka, ale jest...
          Polska jednak to ciagle krajem ktory o wplnosc, sprawiedliwosc i demokracje walczy..
          Jest dobrze ale nie na tyle by niewinnych ludzi poza wiezieniami trzymac..
          I to sa jaja

Oczywiscie to odczucia nie-pisowskiego wyborcy...
          :):))
          Proponuje po hamulcach walnac i zobaczyc co z gorzowskiego sedziego zostanie po apelacjiii.
          O sadzie najwyzszym nie wspomne...

PS
          • Gość: Leonardo da Vinci Re: A jesli sad apelacyjny uzna.... IP: 82.177.57.* 18.07.11, 08:17
            beniutek coś bierzesz to niemożliwe żebyś był aż taki ............i
            • Gość: Bernard Re: A jesli sad apelacyjny uzna.... IP: 199.19.221.* 18.07.11, 09:03
              Hey leonardo,
              Dlaczego sie dziwisz?
              Czy mam uwierzyc w "wine" Jedrzejczaka tylko dlatego ze od lat powtarzaja to pisowcy???
              Czy mam tez uwierzyc ze to Tusk i Komorowski zamordowali pasazerow tupolewa pod smolenskiem?
              W co jeszcze chcialbys bym uwierzyl?
              • Gość: login_t Re: A jesli sad apelacyjny uzna.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.11, 09:28
                Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Czy mam uwierzyc w "wine" Jedrzejczaka tylko dlatego ze od lat powtarzaja to pi
                > sowcy???
                Rzeczpospolita go uznała winnym.
                Sąd ogłosił wyrok w jej imieniu.
                Po latach procesu, lekturze tysięcy dokumentów i wysluchaniu licznych świadków, w tym samego Jędrzejczaka.

Czy, naprzeciw takiemu argumentowi, mam uwierzyć w "niewinność" na podstawie mniemania jednego morona kanadyjskiego, który Jedrzejczaka widział raz w życiu i zamienił z nim 2 zdania o pogodzie?
                • e_werty Kombinacja kanadyjska... 18.07.11, 10:17
                  morona kanadyjskiego

... omijana szerokim łukiem -
                  szkoda czasu na czytanie
                  - od lat to samo zdanie!
                • Gość: Bernard Re: A jesli sad apelacyjny uzna.... IP: 199.19.221.* 18.07.11, 16:52
                  Get login,
                  Nie sperzeczam sie z toba..
                  Ja poproztu mam "zastrzezenia i rezerwacje" jesli chodzi o ufanie sadowi w Gorzowie...
                  Po prostu ten wieloletni proces i sposob w jaki byl prowadzony nie pozwala mi na zaakceptowanie wyroku pierwszej instancji..
                  Na szczescie istnieje system odwolawczy ktory po prostu sprwawdzi czy (taze moje) obawy sa sluszne czy nie...
                  Byly bowiem w Polsce przypadki skazaywania ludzi przez sady pierwszych instancji i uniewinniania w procesie odwolawczym...
                  Sad wyzszej instancji po prostu krok po kroku sprawdzi czy ten "martaton prawny" w Gorzowie przebiegal poprawnie i czy wyrok byl efektem obowiazujacego prawa czy "czyjejs tendencyjnej" interpretacji...
                  Nie podniecaj sie...
                  To bardzo wazne szczegolnie w "upolitycznionych" procesach...
                  • Gość: login_t Re: A jesli sad apelacyjny uzna.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.11, 17:04

> Get login,
                    > Nie sperzeczam sie z toba..

Get off.
                    Zemną, z sądem, ze zdrowym rozsądkiem.
                    • e_werty Luźny stolec zaciera postrzeganie 18.07.11, 18:42
                      ze zdrowym rozsądkiem

Jego rozsadek na chorobowym.
                      • Gość: Bernard Re: Luźny stolec zaciera postrzeganie IP: *.namao.albertacom.com 18.07.11, 20:31
                        hey werty,
                        Radze sobie darowac te uwagi..
                        Ja tak latwo opinii nie zmieniam..
                        Szczegolnie o ludziach..
                        :)
                    • Gość: Bernard Re: A jesli sad apelacyjny uzna.... IP: 199.19.221.* 18.07.11, 20:29
                      Hey login,
                      Dla takich jak ty pisowskich szmakow juz dziesiec lat temu jedynie wersja z Jedrzejczakiem pod gilotyna byla do przyjecia!!!
                      Cala ta sprawa dla mnie to jedna wielka prowokacja wspierana przez legalne organa w miescie..
                      Duzo bedzie trzeba by przekonac mnie ze jest inaczej!!
                      :(
                      PS. A ty ryczysz jak ryczysz bo w twoim stadzie inne krowy rycza...Wiec i ty...
                      O mysleniu oczywiscie mowy nie ma.
                  • blic Re: A jesli sad apelacyjny uzna.... 19.07.11, 08:38

> Ja poproztu mam "zastrzezenia i rezerwacje"

Zrób sobie lepiej rezerwacje do szrynka.
          • wolfenstein3d Re: A jesli sad apelacyjny uzna.... 18.07.11, 15:01
            >> A jesli sad apelacyjny uzna....

a jeśli psychiatra uzna że Bernardzik bredzi to uda się na lecznictwo do poradni
          • Gość: nicelus bezpodstawnie podważasz zaufanie do sądu. IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.11, 16:06
            Bernard napisał:

> A wiec prokuratura ktorej glownym i jedynym celem jest
            > zmiazdzenie Jedrzejczaka za wszelka cene
            > ..przywala "propozycje" w wysokosci osmiu lat...
            > Czy wiedza ze to za duzo? Oczywiscie..

za dużo?

podobnież groziło 10 lat, więc przy takich znacznych kwotach nie jest to chyba dużo? ...skoro dziewczynie za kradzież lekarstwa ze szpitala grozi 5 lat, a przecież brała też nie dla siebie?

> A wiec nasz kochany gorzowski sedzia udaje
            > "niezaleznego" i obniza wyrok do lat szesciu..
            > Brawo panie sedzio... Teraz Panuu to i Rydzyk zaufa...

sędzia uznał jędrzejczaka niewinnym w jednym z trzech przestępstw, o które był oskarżany, a więc i kara łączna uległa zmianie. zasady naliczania kary łącznej znajdziesz w kodeksie karnym. sędzia jest bardzo skrupulatny i dokładny. inaczej nie byłby sędzią sądu okręgowego. sędzią sądu okręgowego nie zostaje się z przypadku. myślę, że temu sędziemu można zaufać, a ty bezpodstawnie podważasz zaufanie do sądu.

• Gość: Bernard Re: bezpodstawnie podważasz zaufanie do sądu. IP: *.namao.albertacom.com 18.07.11, 21:24
              Hey nicelus,
              Zanies wiec zasmarkany pisowcu doniesienie do prokuratury!!!
              Sady to nie swiete krowy i takiej samej krytyce spolecznej moga byc poddawane jak kazda inna instytucja panstwowa!!
              Wolnosc slowa i opinii to obcy dla ciebie pisowski polfaszysto koncept.. Przyzwyczaj sie - w Polsce (jeszcze) obowiazuje demokracja.
              Nie wspominajac juz czasow PRL..w wolnej Polsce (szczegolne za rzadow PiS) sady i organy scigania byly uzywane w niszczeniu przeciwnikow politycznych...
              Pod pozorami walki z korupcja pozamykano niewinnych ludzi!!
              Tak, to twoj PiS...
              Gdzie dzis sa ci sedziowie i prawnicy? Wyparowali? Poglady polityczne zmienili? "Kontakty" pourywali???
              Glupi czy chory?
              Duzo dobrego musialoby sie w polskim sadownictwoe zdarzyc bym ufal bardziej sedziemu niz policjantowi na ulicy...
              A dzisiaj wlasnie tak czuje: wiekszosci gliniarzom mozna ufac - dobrzy ludzie robiacy dobra robote.. Wszystko co dalej....mysle sto razy zanim pozytywna opinie wydam...

• wolfenstein3d Re: bezpodstawnie podważasz zaufanie do sądu. 18.07.11, 21:29
                >> pisowcu doniesienie do prokuratury!!!

bardzo dobrze że surmacz wniósł doniesienie do prokuratury na zawyżenie ceny mechaniki sceny na 22 mln mimo że kosztowało to tylko 3 mln.
                tego faktu też nie zauważasz? co wg ciebie było ok że mechanika sceny 22 bańki?
                prezio super uczciwy? za takiego imbecyla go masz że by nie wiedział? maczał w tym oba swoje brudne paluchy razem z kumplem komarcnickim któego zięć dostał fuchę w filharmonii a firma komarnickeigo przejęła budowę i przeszacowano wtedy wartość z początkowych 30-60 do 120 mln. te pieniędze wyciekły z gorzowa do prywatnych brudnych rąk tych krętaczy.
              • Gość: nicelus Re: bezpodstawnie podważasz zaufanie do sądu. IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.11, 01:07
                Bernard napisał:

> Sady to nie swiete krowy i takiej samej krytyce spolecznej
                > moga byc poddawane jak kazda inna instytucja panstwowa!!

co innego uzasadniona merytoryczna krytyka, a co innego bezpodstawne obraźliwe sformułowania, sugerujące, że sędzia nieuk, a sądy sprzedajne.

> ... panie sedzo czy Pan naprawde prwawo stidiowal ...

> Prokuratura wie ze sprawy wyrokow to jak kupowanie i sprzedawaqnie...

• Gość: Bernard Re: bezpodstawnie podważasz zaufanie do sądu. IP: 199.19.221.* 19.07.11, 03:10
                  Hey nicelus,
                  To wlasnie wasza pisowska interpretacja..
                  Nigdy nie powiedzialem ani nie napisalem ze sedzia to nieuk i ze sady sa sprzedajne..
                  Na takiej samej zasadzie szmaku pisowski Jedrzejczaka skazano?
                  Sugerujesz, ze sad mysli tak jak ty?"?
                  ":(:(:(
                  • Gość: nicelus Re: bezpodstawnie podważasz zaufanie do sądu. IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.11, 03:44
                    Bernard napisał(a):

> nie powiedzialem ani nie napisalem

a kto twierdzi że powiedziałeś lub napisałeś?
                    bierzesz na głowę jakieś leki halucynogenne?
                    na takiej samej zasadzie szmaku komunistyczny widzisz uczciwość jędrzejczaka?

• Gość: Bernard Do diabla z pisowska sprawiedliwoscia... IP: 199.19.221.* 19.07.11, 04:13
                      Hey,
                      W'g niej ktokolwiek nie jest polfaszysta lub rydzyka nie slucha to skorumpowany zdrajca i w ogole nie Polak,...
                      Do diabla z toba nicelus, z twoim popaprancem rydzykiem i jak mu tam..., ten jeczacy...o jareczek..
                      Do diabla z wami wsztstkimi...
                      :(:(:(:(:(:(
                      • wolfenstein3d jarek jarek 19.07.11, 13:10
                        czaru bar
                        po trupach do celu

puśc sobie tę piosenkę
                        • Gość: Bernard Re: jarek jarek IP: 199.19.221.* 20.07.11, 06:02
                          Hey wolfie,
                          www.youtube.com/watch?v=7QU29Czn1As
                          PS. Happy?
              • blic Re: bezpodstawnie podważasz zaufanie do sądu. 19.07.11, 08:42

> Przyzwyczaj sie - w Polsce (jeszcze) obowiazuje demokracja.

Przecież ty nie mieszkasz w Polsce. :))
    • mmmmmm000 A niech sobie chodzi... 18.07.11, 10:55
      póki jeszcze może...

Bo już niedługo będzie siedział...
      • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.namao.albertacom.com 18.07.11, 21:11
        Hey,
        Gdzie sa dzisiaj ci, ktorzy pisali ze nie wierza w wine Prezydenta?
        Nie bylo ich wielu, ale byli?
        Dlaczego ich dzisiaj nie ma? Co sie zmienilo?
        Wyrok gorzowskiego sadu?
        Do jasnej anielki...Ten sad przez szesc lat pracowal nad tym by Jedrzejczaka posadzic!!!
        Szesc lat!
        Zmieniali prokuratorow, swiatkow, bieglych...
        Naprawde bardzo sie starali...
        Skad wiec zdziwienie?
        Ogromna prowokacja zmieniona po latach "zabiegow" w wyrok...
        Szesc lat.. Niektorym sie pomarlo w tym czasie..
        Dzieci sie urodzily i do szkoly poszly...
        Nie jest latwo niewinnego czlowieka do wiezienia zamknac...
        To nie PRL...Jeszcze.
        To czasu wymaga..
        :(:(:(
        Poczekajmy na ocene sadu gorzowskiego przez sad apelacyjny...
        • wolfenstein3d Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent 18.07.11, 21:27
          >> Wyrok gorzowskiego sadu?
          Do jasnej anielki...Ten sad przez szesc lat pracowal nad tym by Jedrzejczaka posadzic!!!
          Szesc lat!

bernard, to nie gorzowski sąd skazał tylko szczeciński bo tam przeniesiono sprawę bo podejrzewano że ten gorzowski był skorumpowany.

magistrat na włąsny koszt remontował pomieszczenia tego sądu. Wywalono na to tysiącezłotych. Miało to na celu uzyskanie przychylności sądu w wyroku. Wierz lub nie. Do faktów sam możesz dotrzeć.
        • Gość: nicelus pewnie teraz im głupio?... IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.11, 01:35
          Bernard napisał:

> Gdzie sa dzisiaj ci, ktorzy pisali ze nie wierza w wine Prezydenta?

pewnie teraz im głupio?... pochowali głowy w piasek in słusznie, bo po części to też jest ich wina.

"afera budowlana nie jest przyczyną, ale skutkiem zepsucia życia publicznego."
          • Gość: Bernard Re: pewnie teraz im głupio?... IP: *.namao.albertacom.com 19.07.11, 04:16
            Hey,
            Ukradkiem nocami jareczek sobie chodzi..
            Psy nawet nie szczekaja...
            Co to je obchodzi...
            :):)
            'Kultura ludowa madroscia narodu...
        • blic Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent 19.07.11, 08:46

> Poczekajmy na ocene sadu gorzowskiego przez sad apelacyjny...

Jak sąd apelacyjny potwierdzi wyrok, to będziesz chciał sąd apelacyjny zmienić. Już zdążyłeś napisać o sądzie najwyższym. To też będzie za mało przecież, bo Polska pisowska, prawda...
          Beniu Kanadyjski, przez chwilę rozum zaczął wyzierać z twoich wpisów.
          Już przestał.
          • Gość: Leonardo da Vinci Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: 82.177.57.* 19.07.11, 11:32
            I po spawie odpalam cygaro. Sami się wykończyli wspólnicy. Beniutek dasz rade wytrzymasz ten ból. Jak kochasz to poczekasz kilka lat.
      • Gość: dziwne Re: A niech sobie chodzi... IP: *.szpital.gorzow.pl 19.07.11, 11:49
        To ten sam spacer? www.egorzowska.pl/pokaz,hanna_kaup,1741,
        • Gość: morda Re: A niech sobie chodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 12:45
          dziwne napisał(a):
          > To ten sam spacer? rel="nofollow">www.egorzowska.pl/pokaz,hanna_kaup,1741,

GW patrzy na Gorzów z innej perspektywy,... tzw. zielonogórskiej, dla nich Tadeusz J. to wymarzony Prezydent miasta powiatowego:)
          • Gość: Bernard Re: A niech sobie chodzi... IP: *.namao.albertacom.com 20.07.11, 06:24
            Hey morda,
            Ja zaliczylem swoje "spacery na spacerowniku"...
            Nie zycze ich nikomu..
            Zwlaszcza dobremu i uczciwemu Prezydentowi jakim jest Jedrzejczak,...
            To proste...
            • Gość: morda Re: A niech sobie chodzi... IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 09:34
              Piękny przekaz, wzruszyłem się. Emocje takie jak przy wymuszaniu łapówek lub ustawianiu przetargów... Można by parafrazować - Wszyscy jesteśmy "dobrzy i uczciwi", ale niektórym zdarzają się "spacery na spacerniaku"...
              • Gość: kolega_z_celi_obok Re: A niech sobie chodzi... IP: *.de 20.07.11, 09:42
                Prezio powinien ogłosic konkurs na projekt Wieziennego Placu Gier i Zabaw. Jakieś huśtawki procentow, piaskownice do klepania babek, bujanki w zawieszeniu, malpi gaj! Co by skazani nie wyszli z wprawy - jak wyjdą z pierdla!
                • Gość: nicelus Re: A niech sobie chodzi... IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.11, 10:19
                  kolega_z_celi_obok napisał(a):

> Prezio powinien ogłosic konkurs na projekt Wieziennego Placu Gier i Zabaw.

nie jest do tego kompetentną osobą, gdyż więzienia muszą spełniać pewne architektoniczne standardy. takie idiotyczne zasadzki to on może w gorzowie budować.

• Gość: Bernard Re: A niech sobie chodzi... IP: *.namao.albertacom.com 26.07.11, 05:50
                Hey morda...
                W Polsce wszystko mozliwe..
    • thebird2 Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. 19.07.11, 12:22
      Kolejna budowa i znowu ten sam duet. Co będzie Władek robił
      Szczyle powinny wiedzieć ,że Komarnicki jest na emeryturze i nie jest pracownikiem IterbudWest budujacej bulwar.
      Tam juz szefem jest Bruszewski Jerzy i podlega z cała firmą nie Komarnickiemu, a katowickiej firmie . Zanim sie otworzy sie niedouczony dziób nalezy sie uczyć, uczyć i jeszcze raz uczyć . Jak mawiał Lenin
      • Gość: morda Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 21:04
        thebird2 napisał:
        > Szczyle powinny wiedzieć ,że Komarnicki jest na emeryturze i nie jest pracown
        > ikiem IterbudWest budujacej bulwar.
        > Tam juz szefem jest Bruszewski Jerzy i podlega z cała firmą nie Komarnickiemu,
        > a katowickiej firmie . Zanim sie otworzy sie niedouczony dziób nalezy sie uczyć
        > , uczyć i jeszcze raz uczyć . Jak mawiał Lenin

Taaak, a gdy Komarnicki przychodzi do Bruszewskiego Jerzego ze zleceniem od Tadeusza J. to ten rzecze:
        - nie, nie Panie Włodku ! nic z tego! Pan tu nie pracuje, Pan jest na emeryturze... :):):)
        thebird2, tyś jakiś nielot... i Lenin tu nic nie pomoże...
        P.S
        następny kreator rzeczywistości dla naiwnych...
    • Gość: nicelus Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.11, 09:21
      takie przechadzki są możliwe przy niskim stanie wody w warcie, a gdy niski stan będzie coraz wyższy, to i przy niskim nie przejdzie...

najwyższe poziomy wody w gorzowie do 1850 roku.
      • Gość: Bernard Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. IP: *.namao.albertacom.com 26.07.11, 05:53
        Hey nicelus,
        Oczywiscie za ten wysoki stan wody na Warcie w 1850..tez Jedrzejczak byl winien...
        Potop tez nie Boga a Jedrzejczaka byl "sprawka"...
        ten "komuch' rozrabia od zawsze...
        he he he he
        I to sa jaja
        • Gość: nicelus Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.11, 17:24
          Bernard napisał:

> ... w 1850..tez Jedrzejczak ...

co ty ciągle z tym jędrzejczakiem? mógłby w końcu ustąpić i wstydu miastu nie przynosić.

• Gość: Bernard Niewinni ludzie wstydu nie przynosza... IP: *.namao.albertacom.com 26.07.11, 21:46
            Hey,
            A PiSowcy, tak.
            :):):):):)
            i to sa jaja
    • Gość: nicelus Re: Przechadzka prezydenta po wschodnim bulwarze. IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.11, 18:11
      i co z tym prezydentem?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka