Gość: Bernard No wiesz... A ja co? Pierogi z serem ???!!! IP: *.namao.albertacom.com 22.02.12, 00:13 Hey pyttacz, A tobie co? To forum to jedyne miejsce w tej gorzowskiej wersji Gazety ktore sie liczy... A sama moja obecnosc warta jest podniesienia cen oplat za reklamy (jako kompensata za beznadziejnosc pisarczykow..) Nikt inny nie ma tak wysokiego, przystojnego, inteligentnego, madrego, dowcipnego i cholernie seksownego kogos jak ja!!! Nikt!!! I to nie sa jaja... :):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 07:14 I to nie sa jaja...? Nie! hehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.namao.albertacom.com 23.02.12, 00:55 Hey thebird, Ponad miliard chinczykow slenczy przy monitowach blagajac los o chociazby jedna szanse by post Bernarda moc zobaczyc.... Przez sekude chociazby.... Mamusie dzieciom mowia: Jak bedziesz grzeczy to moze Bernard ci sie ukaze na monitorze....... A jaki on jest ten wielki i wspanialy Bernard? - pytaja chinskie dzieci... Mamusie odpowiadaja: Oh, jest wysoki, jest przystojny, jest madry, jest dowcipny, jest inteligentny i...bosko seksowny... O mozliwosc odpisania nawet nie blagaja - Za duzo... A tu w Gazecie... Docenia???!!! NIEEEE!!!! Zepsute do cna bezwdzieczniki!!!!! I to sa jaja :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 23.02.12, 07:05 Grzegorz Schetyna z PO próbuje się spotkać z Donaldem Tuskiem z PO. Ale jakoś nie mogą na siebie trafić. W telewizji też jakieś pierdoły, ale chociaż nie ma tam Bernarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.namao.albertacom.com 23.02.12, 08:01 Hey login, Jestes pewien? :):):):):) To sa jaja....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Referendum ! Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.aster.pl 23.02.12, 10:00 Juz jest wazny temat ! forum.gazeta.pl/forum/w,73,133478120,133623051,Re_Kraj_rad_nadzorczych_Sojusz_okupuje_spolki.html Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Niczego nie ma... 23.02.12, 11:53 Bo Nitsche wstał i poszedł... ... do innego Internetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: niedługo będzie IP: *.namao.albertacom.com 23.02.12, 19:49 Hey wolfie, Portale miejskie gorzowskie juz sa... Od ciebie oczekujemy Matke Wszystkich Portali!!!! :):):) PS. Jak cie najpierw nie zamkna, bo na pewno zbudowales ja z kradzionych materialow i przy uzyciu kradzionych programow... I to beda jaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: niedługo będzie 24.02.12, 12:56 > Portale miejskie gorzowskie juz sa... ale jakie? > Od ciebie oczekujemy Matke Wszystkich Portali!!!! ja nie jestem od spełniania czyiś oczekiwań. Robię co uważam za słuszne. Wcale na tym zarobków się nie spodziewam. To jest strona pro publico bono. Zarabiać będe na innych rzeczach ten portal to hobby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjufju Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.gpsk.am.poznan.pl 23.02.12, 12:20 www.plotek.pl/plotek/56,79592,11216044,Marta_Grycan_w_Gali__Rozmiar_34_NIE_JEST_sexy_.html to lepiej powiedz czy rozmiar 34 nie jest sexy? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Niczego nie ma w tym Internecie 23.02.12, 12:41 Nie lubię grubych bab! ...zwlaszcza latem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjufju Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.gpsk.am.poznan.pl 23.02.12, 12:45 e_werty napisał: > Nie lubię grubych bab! > > ...zwlaszcza latem. a zima? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.12, 15:38 Gość portalu: fjufju napisał(a): > to lepiej powiedz czy rozmiar 34 nie jest sexy? Czy ta Pani robi lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Kto tak pieknie gra? To ja!!! IP: *.namao.albertacom.com 24.02.12, 02:52 Hey, Tra ta ta, tra ta ta... kto tak pieknie gra???? To ja!! :):):):):):):)::):):) I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjufju Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.gpsk.am.poznan.pl 24.02.12, 08:19 Gość portalu: login_t napisał(a): > Czy ta Pani robi lody? ona nie, ale jej maz TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Niczego nie ma w tym Internecie 24.02.12, 08:52 "ona nie, ale jej maz TAK!" W internecie jest wszystko... Na jej szyldzie widniał napis: Lody MIŚ – Weronika Grycan. Dzisiaj obowiazuja parytety - nawet w lodach! ..."Elżbieta i Zbigniew Grycanowie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele kontrast ! Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.aster.pl 24.02.12, 09:14 Znikł temat REFERENDUM ! kilka mln podpisów petycji i cisza !!!! reżimowo-syjonistyczne mass-media zamilczaja temat REFERENDUM !!!! Tusk Oszust ! jak ognia unika spotkan ze społeczenstwem !!! najlepiej sie czuje wsród swoich sejmowych zydówek i chazarek !! Ja mu sie nie dziwie ze ten Oszust unika spotkan ze społeczenstwem !! ma w pamieci widok Kadafiego jak go społeczestwo Libi potraktowało ! i dlatego coraz wiecej smutnych panów w czarnych okularach krec sie nerwowo koło Tuska Oszusta !!!!!! Polacy ! oto głos ludu !!!! i to na forum Gzety Wyborczej !! to jest PRAWDA ! a nie ta medialan prawda żydowskich-syjonistów !! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11221475,Rostowski__nie_mam_lepszych_pomyslow_ws__reformy_emerytalnej.html?lokale=gorzowwlkp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.12, 09:25 lodziarze ;-)))określenie szmalastych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.12, 17:49 fjufju napisała: > ona nie, ale jej maz TAK! A kto kręci lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Niczego nie ma w tym Internecie IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.12, 17:50 pyttacz napisał: > Same pierdoły. przeczytałeś już cały? Odpowiedz Link Zgłoś