e_werty 15.04.12, 10:11 Heheeee... burza w szklance wody! ... "zlozy samokrytykę" - jak to czerwoni robili... i jej daruja... grożąc paluszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezio Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 10:18 drodzy panstwo, ile można czytac na ten temat? czy nie macie nic więcej do powiedzenia, tylko ciągle piszecie o tej pozorantce w działaniu? Dajcie spokój, nic się nie zmieni, bo nie ma w radzie miasta ludzi gotowych do zmian, a PIS jak chce zmienic taki stan rzeczy, to wiadomo, że wszyscy inni będą przeciw. Głupota fruwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 10:42 a jak pan S. wyzywał od czerwonej rogacizny to było ok? pac warta pał(j)aca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez tak to nie było IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 23:29 nie czerwone rogacizny a czerwone gadziny, i nie publicznie ale szeptem do kolegi radnego podczas sesji rady, a że pewna radna SLD - nie Wojciechowska, wrażliwa słuchowo podsłuchała i rozdmuchała to się zrobiła afera. I nie nic, tylko SLD odwołał wtedy Surmacza z szefa Komisji Rewizyjnej i nie tylko za to ale za całokształt, bo wcześniej publicznie piętnował pijaństwo podczas sesji radnych "towarzyszy", jeden z nich to nawet padł na stół obrad i zasnął. Jak Surmacz prosił przewodniczącego obrad o wezwanie policji szybko radny został obudzony i wyprowadzony przez towarzyszy. Dzisiaj ów pojawia się w mediach jako wybitny specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 15.04.12, 10:35 Jakoś nikt jej nie pozywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.kwidzyn.mm.pl 15.04.12, 10:39 Już tyle razy przepraszała, i co ? I nic. Nie ma na tę Panią siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.12, 11:36 Radna ma serce po lewej stronie. Wybierzmy ja ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Czego się można spodziewać po komunistce IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.12, 11:45 gorzowscy frajerzy wybrali ją sobie więc teraz mamy to co mamy. Poza tym ciekawe co ona tam robiła ??????? była bo się trzeba było pokazać.... pozerka nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: issey Re: Czego się można spodziewać po komunistce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 12:18 dokładnie. Trzeba mieć IQ poniżej 90 żeby na nią oddać głos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligo Re: Czego się można spodziewać po komunistce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.12, 11:32 ... a ja mam poniżej 60 i na nią nie głosowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sru Re: Czego się można spodziewać się po Surmaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 17:20 Podstawili Jej pedzia i Surmacz tylko czekał by dać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Czego się można spodziewać się po Surmaczu IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.12, 19:41 i oto jeden z głosujących na komunistke, " podstawili jej pedzia " co to za określenie a co on jej zrobił, no raczej nie zarywał... ale do nij to nawet hetero by nie zarywał. Odpowiedz Link Zgłoś
dana2662 Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydium... 15.04.12, 13:03 Ta otyła pani, o wyglądzie niedoleczonej alkoholiczki, nigdy się nie poprawi; stale będzie robić szum i zamieszanie, aby "ciemny lud" ja wybrał, dzięki czemu jej dochody w ubiegłym roku (punkt VIII) to prawie 11 (jedenaście!!!) tysięcy miesięcznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana2662 11 tysięcy zł za wulgarność 15.04.12, 13:04 Tu konkretne dane: www.bip.gorzow.pl/ftp/osw/2011/radni/wojciechowska.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 11 tysięcy zł za wulgarność IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.12, 17:17 28 arowa działka na Os. Pozańskim warta 35 tys. zł? BIORĘ OD RAZU!!!!!!! Bez targowania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lebonheur Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi 15.04.12, 15:36 opanuj sie, sama w tej chwili kogos obrazasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
dana2662 Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi 15.04.12, 16:01 W czym obrażam; że stwierdzam fakty iż jest otyła i że wygląda jak wygląda? Tyle lat nikt nie reaguje na Jej prostactwo i grubiaństwo; bardzo dziwne że nikt nie zrobił z nią porządku wcześniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
lebonheur Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydium... 15.04.12, 15:35 1° Nie czepiajcie sie kochani "otylosci" p.Wojciechowskiej ; to choroba. 2° Dlaczego doszlo do tego incydentu ? Przeciez trudno sobie wyobrazic, ze p.Wojciechowska ni z tego ni z owego powiedzlala, ze pan x to pedal; 3° Skad na tym forum oswiadczenie majatkowe p. Wojciechowskiej ? Czy to dopuszczalne ??? 4° Jesli ten "dziennikarz" to faktycznie gay - to czy to jest istotnie obelga ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Radna powinna dalej wydawać ziemie gorzowską IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 16:17 tam taki język debaty panował Odpowiedz Link Zgłoś
dana2662 Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi 15.04.12, 16:18 Jeżeli chorobą jest żądanie radnej aby wszystko ze stołu po każdej uroczystości w której uczestniczyła było zapakowane, aby mogła zabrać (i zeżreć) w domu to rzeczywiście jest bardzo chora. Do incydentu doszło ponieważ radna, jak jej pryncypał prezydent miasta, uważa że "tylko ona ma jedyną słuszną rację" (to cytat za Leninem - wyjaśnienie dla młodszych czytelników) i każdy, kto ma inne zdanie, jest "wrogiem klasowym". Gej to gej, a "pedał" to obelżywa nazwa geja (tak jak prostytutka i jej określenie na k...). Oświadczenie jest na oficjalnej stronie Urzędu Miasta i dobrze wiedzieć ile ma płacone za wyzywanie innych od ... (aż wstyd mi cytować, a to powiedziała nauczycielka i wiceprzewodnicząca Rady Miasta). Moim zdaniem, powinna stracić mandat radnej; jako kobiecie bardzo mi wstyd mi za tą panią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.yourproxyhost.com 15.04.12, 16:42 Brawo Pani Wojciechowska Odpowiedz Link Zgłoś
osmos Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi 15.04.12, 17:05 Brawo? To jest tym gejem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.12, 18:32 lebonheur napisała: > 1° Nie czepiajcie sie kochani "otylosci" p.Wojciechowskiej ; to choroba. Nie jest to ani choroba, ani uwarunkowanie genetyczne. Dowodem jest to, że w obozach koncentracyjnych takich przypadków nie było. > 2° Dlaczego doszlo do tego incydentu ? Przeciez trudno sobie wyobrazic, > ze p.Wojciechowska ni z tego ni z owego powiedzlala, ze pan x to pedal; Wcale nie trudno. > 3° Skad na tym forum oswiadczenie majatkowe p. Wojciechowskiej ? > Czy to dopuszczalne ??? Oświadczenia majątkowe radnych są jawne i podane do publicznej wiadomości na stronach BIP. > 4° Jesli ten "dziennikarz" to faktycznie gay > - to czy to jest istotnie obelga ? ?? :-) Są skazujące wyroki sądowe stwierdzające, że nazwanie gaya "pedałem" to bardzo wielka obelga i podlega surowej karze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 21:28 Piękne porównanie do obozów koncentracyjnych. Wyszło szydło z worka forumowiczowskiej prawicy. Nazywacie już prezesa Führer czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 21:31 > Są skazujące wyroki sądowe stwierdzające, że nazwanie gaya "pedałem" to > bardzo wielka obelga i podlega surowej karze. a znak zakazu PEDAŁowania jest dopuszczalny czy już po wyrokach nie? Czy może stosujemy dwie miary - jedną dla czcigodnej prawicy spod znaczku NOP, a drugą dla reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Brawo Pani radna IP: 173.225.186.* 15.04.12, 17:20 Dziennikarze od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey nie obrażajcie Wojciechowskiej, bo jeszcze was... IP: *.cyberghostvpn.com 15.04.12, 20:42 ...pozwie. Ostatnio dobrze jej poszło z Andrjuszą. Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 Surmacz? ten od wiesmakow? 15.04.12, 21:27 Niech poslucha co PIS poslowie wygaduja. Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Kazda kobieta ma niesamowity wplyw na swoj wyglad. 15.04.12, 21:45 Na uzywane slownictwo rowniez. Sa jednak wyjatki, takie panie, o ktorych widzac i slyszac je, wiemy z pewnoscia, ze ten wplyw stracily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aby Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 21:56 krótka historia przypadków : - "ta małpa w czerwonym" - prezydent tysiąclecia [za kadencji tegoż] - "a panią mam na krótkiej liście" - jw - "czerwona k....." - lud smoleński do dziennikarki tvp [10.04.2012 r.] - pobicie dziennikarki polsatu na Jasnej Górze - lud radiomaryjny [w zeszłym roku] Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydium... 15.04.12, 21:59 To jak to jest? Czy wszystko to co jej przypisaliście to tylko redakcja słyszała, czy było to na forum publicznym? Jeśli to prawda, to ZNP powinno ją dawno wyrzucić ze swego grona, chyba że samo jest tak samo chamskie. Jeślitak jest to "szczęść Boże" rodzicom jej uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 15.04.12, 22:06 gajane4 napisał: > Jeśli to prawda, to ZNP powinno ją dawno wyrzucić ze swego grona, chyba że samo jest tak samo chamskie. Akcja ze śmierdzącymi emerytami miała miejsce przed wyborami a wyborcy i tak ją wybrali. Lubią to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda Gorzów Wlkp. Rok 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 22:08 Prezydent Gorzowa umówił się słownie na sumę 4 000 000 z prywatną firmą... i o czym wy tu piszecie ?!!! O kobiecie, której jedynym osiągnięciem w życiu jest to, że wy "wiecie kim ona jest"...To właśnie Gorzów i jego klasa polityczna... Prezydent z wyrokiem, chamstwo, cynizm, obłuda, prywata, afery, niegospodarność... Wybory to ważna rzecz, może to kiedyś zrozumiecie, a jak na razie bawcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Pisowcy nie wybierali i odwolywac nie beda.... IP: *.namao.albertacom.com 16.04.12, 04:30 Hey, Co z tymi pisowami do cholery??? Nie p[odoba im sie cos to zaraz trzeba odwolac???!!! Nie glosowali na nia i odwolywac nie beda pieski jarkowskie... To zalezy wszystko od gorzowskich wyborcow.... Z Zawacia gdyby ktos chcial byc dokladny... Nie bedzie Pisowiec deptal Zawarcia!!! Poszli won!!!! :):):):):):) Won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Komunista bernard uczy demokracji.... IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.12, 11:00 narazie możesz psem nazwać siebie i to wiernym, który służył związkowi radzieckiemu tak jak jędrzejczak, wojciechowska i całe stado komunistów a poza tym.... gorzów cała Polska z Nas się śmieje P.S. Zanim odpowiesz nie nazywaj mnie pisowcem bo to takie samo socjalistyczne szambo jak Ty i Twoi komunistyczni towarzysze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro i jak takie pomówienia policji komentować;-))))))) IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 11:08 www.nszzp.eu/?page=Structure&id=19&nid=293 co te związki zawodowe teraz o tym powiedzą;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Komunista bernard uczy demokracji.... IP: *.namao.albertacom.com 16.04.12, 16:47 Hey bart, Przestan, Ja sie po prostu dostosowuje do jezyka powszechnie i publicznie i na codzien uzywanego przez politykow... Nie powinienes traktowac wszystkiego tak powaznie... To tylko forum... I to sa jaja :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Komunista bernard uczy demokracji.... IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.12, 22:06 co benek prawda w oczy kole... tacy jak Ty uczyli a raczej wmawiali miłość do CCCP a teraz też pouczają ale w zakresie demokracji, jak kiedyś powiedział Cejrowski któremu bezpieka wyłamywała palce, ok karać Was nie będziemy ale wszyskich won !!!!!! www.youtube.com/watch?v=Pb0noWdOGF8 i proszę nie pisz mi, że jestem PiS'owcem. Ja wiem bo tacy jak Ja to wariaci a Wy komuniści jesteście OK. Odpowiedz Link Zgłoś
roninooo Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydium... 16.04.12, 07:08 Jakie powody rodzinne ???? Wszędzie jej pełno, w treatrze w ostatnią sobotę świetnie się bawiła a nie ma odwagi powiedzieć przepraszam ??? Żenujące..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 07:21 >>obraziła jednego z dziennikarzy "Gazety Lubuskiej", nazywając go m.in. pedałem. Jak czytam, to oburzonych w Lubuskiej jest wiecej. Wojciechowska pozywała do sądu i wygrywała. Dlaczego nazwani nie chcą udowodnić przed sądem ,że wolą dziewczyny. Mogą też przyprowadzić do sądu żonę, kochankę lub kochanka i potwierdzić ,ze nie są pedałami ,a gejami Odpowiedz Link Zgłoś
szalony0511 Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydium... 16.04.12, 07:38 Kiedy należy się spodziewać odwołania,którego dnia będzie na sesji rozpatrywany ewentualnie wniosek wspomniany j/w?Czas najwyższy na zmianę,niech młodzi wezmą sprawę w swoje ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro zabawna dyskusja:-) IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 08:58 jest radną i robi co chce! -kiedy to w końcu zrozumiecie? zresztą tak jak pozostali....... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: zabawna dyskusja:-) IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.12, 15:15 hiro napisał(a): > jest radną i robi co chce! -kiedy to w końcu zrozumiecie? Kiedy wreszcie zrozumiesz, że ona jest nie tylko radną, ale jest wiceprzewodniczącą rady i jako wiceprzewodnicząca rady reprezentuje wszystkich radnych? Nikt nie ma nic przeciwko temu, żeby nadal była radną i robiła co chce, ale zrozum, że nie wszystkim radnym odpowiada poziom na którym ona ich reprezentuje. Nikt nie chce jej pozbawić mandatu radnej. Chodzi o odwołanie z funkcji wiceprzewodniczącej i powołanie kogoś, kto potrafi się godnie zachować i nie kompromitowałby Rady Miasta Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
alt.er.ego Re: zabawna dyskusja:-) 16.04.12, 15:27 nicelus napisał(a): > ona jest nie tylko radną, ale jest wiceprzewodniczącą rady i > jako wiceprzewodnicząca rady reprezentuje wszystkich radnych? > > Nikt nie ma nic przeciwko temu, żeby nadal była radną i robiła co chce, ale zro > zum, że nie wszystkim radnym odpowiada poziom na którym ona ich reprezentuje. N > ikt nie chce jej pozbawić mandatu radnej. Chodzi o odwołanie z funkcji wiceprze > wodniczącej i powołanie kogoś, kto potrafi się godnie zachować i nie kompromito > wałby Rady Miasta Gorzowa. Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: zabawna dyskusja:-) IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 15:30 > Nikt nie ma nic przeciwko temu, żeby nadal była radną i robiła co chce, ale zro > zum, że nie wszystkim radnym odpowiada poziom na którym ona ich reprezentuje. N > ikt nie chce jej pozbawić mandatu radnej. a jak ty chciałbyś ją pozbawić mandatu?...nawet gdybyś bardzo chciał? i nie pisz chłopaku ze mam coś zrozumieć bo jak widzę tylko ty niewiele kumasz a w h... szczekasz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Grażyna Wojciechowska była swego czasu szefową Zw IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 11:13 Grażyna Wojciechowska była swego czasu szefową Związku Nauczycielstwa Polskiego. to dlategoo te dzieciaki h...ami i ku...mi tak płynnie władają;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Grażyna Wojciechowska była swego czasu szefo IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.12, 15:18 hiro napisał(a): > to dlategoo te dzieciaki h...ami i ku...mi tak płynnie > władają;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) I dlatego ma wyborców, takich jak ona. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Grażyna Wojciechowska była swego czasu szefo IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 15:23 ale popatrz ilu i jaki podatny grunt...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Grażyna Wojciechowska była swego czasu szefo 16.04.12, 23:39 Jak widać, hiroł to uczeń radnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal dzieciaki h...ami i ku...mi tak płynnie władają :) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.04.12, 10:54 Bo Pani Profesor była szefową Związku Nauczycielstwa....WYCHOWANIA FIZYCZNEGO a nie Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alt.er.ego Radna Wojciechowska wyleci z prezydium rady mia... 16.04.12, 15:24 Ta pani kompromituje siebie, ale przede wszystkim szarga wizerunek miasta i kompromituje Gorzów. Skoro już w radzie miasta jest, nie ma potrzeby aby zajmowała jakiekolwiek eksponowane stanowiska. Im ciszej o tej pani, im dalej będzie trzymana od kamer - tym dla Gorzowa lepiej. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
stravik Re: Radna Wojciechowska wyleci z prezydium rady m 16.04.12, 16:08 alt.er.ego napisał: > > Ta pani kompromituje siebie, ale przede wszystkim szarga wizerunek miasta i kom > promituje Gorzów. Skoro już w radzie miasta jest, nie ma potrzeby aby zajmowała > jakiekolwiek eksponowane stanowiska. Im ciszej o tej pani, im dalej będzie trz > ymana od kamer - tym dla Gorzowa lepiej. Tyle. Dla tej panie nie ma miejsca w radzie, bo wczesniej czy pozniej wyjdzie przed kamery. Taki ma charakter. Obecne stanowisko zawdziecza TJ, bo to podobne charaktery. Odwolac i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alt.er.ego to gorzów ma jakiś wizerunek ??? IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.12, 22:20 to patologiczne miasto na peryferiach kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: to gorzów ma jakiś wizerunek ??? IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.12, 01:17 do alt.er.ego napisał(a): > to patologiczne miasto na peryferiach kraju Ale nie zawsze było prowincją. Kiedyś było miastem wielkopolskim. Obecnie jedynie w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi 16.04.12, 16:04 Poczytajcie u źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 17:41 Red Borek i Wyszogrodzki ,z lubuskiej , macie dowod, świadków to sprawę skierować do sądu. Nie bac sie konfrontacji z nazewnictwem . Jestescie dokładniejsi niz Surmacz ,który poległ pod wojciechowska w Sądzie . Dacie rade ! Nie bedzie Was wojciechowska nazywała "pedałami". A jak wyleci z prezydium to juz przestanie nazywać bezjajowych chłopów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 19:43 wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/lodz-zniewazyl-biedronia-17-latek-uslyszy-zarzuty,1,5105294,region-wiadomosc.html A jednak można ,za zniewagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 19:57 prawo jest dla takich jak ten siedemnastolatek... jeszcze tego nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.12, 20:11 "Homoseksualisty nie można nazwać pedałem - orzekł dziś Sąd Okręgowy w Szczecinie, który skazał mieszkankę Wolina za nazwanie swojego sąsiada takim mianem. Kobieta musi zapłacić 15 tys. zł zadośćuczynienia i przeprosić homoseksualistę." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 20:58 jak zwykle nie mówisz prawdy! wszystko można! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi 16.04.12, 20:58 ha,ha,ha! to co wyprawia radna wojciechowska to kompromitacja tej radnej, ale jeszcze wieksza kompromitacja jest zachowanie radnych gorzowskich, czlonkow zwiazku nauczycielstwa polskiego i samych obrazanych!! ci wszyscy wyzej przeze mnie wymienieni to cieniutkie bolki bojace sie przeciwstawic wojciechowskiej, to nie dorosli ludzie tylko srajace w majtki ze strachu smarkacze:((((( to ze wojciechowska jest prymitywna chamka, z naciskiem na PRYMITYWNA, to niewatpliwa prawda, ale zastanawiajacy jest ten jej PRYMITYWIZM??! znam kilku chamow , bo niestety swiat nie jest od nich wolny, ale co ciekawe, nie znam (poza wojciechowska) zadnej kobiety ktora bylaby chamka, nie mowiac juz o tym , by byla prymitywna chamka!!! no coz panie i panowie radni , nauczyciele i dziennikarze, i wszyscy inni h.je , smierdzacy emeryci i im podobni: zadbajcie o swoje dobre imie , jak trzeba w sadzie, BO INACZEJ WYGLADA ZE MOZE WOJCIECHOWSKA MA RACJE!! i jestescie h-jami, smierdzacymi emerytami i pedalami:)))) przyznajcie wiec otwarcie: tak jestem h-jem , pedalem , smierdzacym emerytem itd, i niech tam sobie wojciechowska prawde mowi , przeciez za prawde cywilizowani i inteligentni ludzie sie nie obrazaja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Co powiedziala, kiedy i kto naprawde slyszal? IP: *.namao.albertacom.com 16.04.12, 21:10 Hey, Znamy PiS i ich zamilowanie do krecenia i oszukiwania... I ta znajomosc pisowskich "slabostek" sklania mnie do.."czekania" z ocena kogokolwiek i za cokolwiek.... Pani Wojciechowska byla oskarzana przez PiS o "Bog wie co" w przeszlosci tylko po to by sie okazalo ze....wcale tak nie bylo... A jak juz Surmacz sie w to wmieszal - to tylko podwaja podejzenia... :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Co powiedziala, kiedy i kto naprawde slyszal? 16.04.12, 21:34 CZESC bERNARD KLIKNIJ NA LINKA BLICA to dowiesz sie od dziennikarza gazety lubuskiej co powiedziala wojciechowska i kto to naprawde slyszal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Wyszogrocki ponoc slyszal, kto jeszcze? IP: *.namao.albertacom.com 16.04.12, 23:06 Hey, Skoro, zdaniem Wyszogrodzkiego wszystkie wypowiedzi radnej to byly wrzaski, powinno je slyszec wiele osob... Gdzie one? (pisowcy, prosze opuscic rece, wy klamiecie na zawolanie...) A wiec, gdzie sa wiarygodni swiadkowie tego zdarzenia... Podkreslam slowo "wiarygodni"... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Co powiedziala, kiedy i kto naprawde slyszal? IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 16.04.12, 22:12 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Pani Wojciechowska byla oskarzana przez PiS o "Bog wie co" w przeszlosci tylko > po to by sie okazalo ze....wcale tak nie bylo... Jako forowy szmaciarz wiesz dużo na temat oskarżania. I o tym co się okazało. Pod stół i szczekać, cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Co powiedziala, kiedy i kto naprawde slyszal? IP: *.access.telenet.be 16.04.12, 22:52 Ja znam G W na innej prywatnej plaszczyznie, najpierw przez jej corke, pozniej jako jedyna radna, ktora chciala zblizyc nasze miasto do Europy (dluga historia i mam nadzieje,ze kiedys znajdzie swoj final). Jednak kiedy wsrod znajomych w Gorzowie przy piwie wlasnie to mowilam,to co niektorym rozwiazaly sie jezyki,ze np w gorzowskim MOPS-ie chciala kogos wcisnac do pracy, bardzo brzydko zachowywala sie wobec ludzi,ktorzy robia supàer robote tylko dlatego,ze mieli inne zdanie i nie chcieli kumoterstwa. Ich tez wyzwala,straszyla ze straca prace,a skonczylo sie na kontroli z centrali,ktora niczego nie wykryla,ale wielu "zjadla" kupe nerwow....To wlasnie jest taki typ czlowieka-do celu po trupach,ale to przede wszystkim wina reszty-tych obrazanych,bo wszyscy myysla,ze nic nie mozna zrobic.....A to nie jest prawda, bo jak widac chlopaki tak naglosnili temat,ze byl w mediach oglonopolskich przez co dotarl na caly swiat.I tu chyba gorzowscy radni nie maja zludzen i wiedza,ze cos z tym trzeba zrobic, bo z jednej strony dbaja o pozytywny wizerunek miasta,a z drugiej-sa posmiechowiskiem....bo w cywilizowanej Europie (a podobno Gorzow do niej tez nalezy) nie przeszloby nazwanie dziennikarza pedalem (to slowo jest uwazane za obrazliwe i sady za nie karza).A wiec forumowicze i wielu Gorzowiakow czeka na ciag dalszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal "Pod stół i szczekać, cioto." IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.04.12, 07:27 Naleciałości belgijskie (przemoc w rodzinie?) czy reminiscencje z domu rodzinnego w Polsce, jak rodzic wracał i wychowywał ...? Język fatalny, nawet jak na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: "Pod stół i szczekać, cioto." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.12, 07:38 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Naleciałości belgijskie Pudło. Tekst był ode mnie (w Belgii byłem tylko przejazdem) do Benia. Benio wie o co chodzi, dlatego nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: "Pod stół i szczekać, cioto." IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.04.12, 10:38 Login nawet do benka .....proszę trzymaj, jak zwykle, wysoki poziom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: "Pod stół i szczekać, cioto." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.12, 11:40 Ale to jedyny język, który do niego dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona do emsiziomal IP: *.access.telenet.be 17.04.12, 10:43 wrozka juz byles,w psy tez sie bawiles a teraz kim jestes????Jak zwykle-NIKIM, malym zakompleksionym zuczkiem,ktory chcialby,ale nie moze....a o moj jezyk nie martw sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
thebird2 Re: Radna poniżała dziennikarza. Wyleci z prezydi 17.04.12, 07:37 A wiec, gdzie są wiarygodni swiadkowie tego zdarzenia... Po co ? Wczesniej sama sprawdziła ,namacalnie . Wie co mówi .hehehe Odpowiedz Link Zgłoś