Dodaj do ulubionych

2 dzień otwarcia novy

19.04.12, 22:11
Nowy dzień i nowy artykuł

Nova artykuł
Obserwuj wątek
    • Gość: jona Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.access.telenet.be 19.04.12, 23:39
      pisales ten artykul bezposrednio??? Wiem,ze moj jezyk polski nie jest na 5, ale twoj nie jest nawet na 3....Uwazam,ze to super inicjatywa takie niezalezne info, artykul,ale mysle,ze bylby lepszy jak wczesniej (zanim umiescisz na necie) przeczytasz go
      • wolfenstein3d Re: 2 dzień otwarcia novy 20.04.12, 09:27
        to ze zmęczenia jona. będą lepsze jeszcze artykuły. To było pisane po całym dniu pracy na kompie gdzie mózg był jak woda i już nie było siły pisać.

idę do pracy w tpv chyba teraz bo jest nabór a to będe robił na spokojnie powoli i dokładnie.
        • wolfenstein3d Re: 2 dzień otwarcia novy 20.04.12, 09:31
          za to ja te same artykuły poprawiam nieraz i po 10 razy, udoskonalam metodą spiralną i dodaję nowe informacje jeśli takowe się pojawią. tak samo w forum na mojej stronie można poprawiać błędy w napisanych raz postach. Ale forum ma jeden błąd którym na razie nie mam czasu się zająć bo to 2 godziny zabawy których mi szkoda.
        • Gość: hiro Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 09:33
          fajna babka z tej jony ...taka agresywna,zadziorna....to musi być demon nie kobieta...;-)
          i z taką cieknącą ślinką rzucają się na nią niektórzy forumowicze ......wrrrrrrrrrrrrrr;-))))))))))))))))))))))))))))))))ale mogą tylko powarczeć;-))))
          • Gość: login_t Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 09:38
            Gość portalu: hiro napisał(a):

> fajna babka z tej jony

Startuj, hiro.
            • Gość: hiro Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 10:10
              nie chce mnie się.......
            • Gość: HIRO Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 10:20
              ale nic się nie martw:NIEDŁUGO W POLSCE BĘDZIESZ SIĘ BAŁ NIE BYĆ PEDAŁEM;-)
              • Gość: jona Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.access.telenet.be 20.04.12, 11:23
                zebys nie pisal z gorzowskiego adresu to pomyslalabym,zes koles z Florydy :-)
                do wolfi-ja wolalabym przeczytac artykul troche pozniej ale bardziej z ladem i skladem...
                • Gość: hiro Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 11:29
                  no nie mów ,że masz wszystko poukładane w szafce z gaciami:-)wolfi pisze normalnie ! to nie miodek jest!;-))
                  a co do florydy to brzydzą się ludźmi którzy wymordowali indian :-(
                  • Gość: hiro Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 11:35
                    wydanie drugie zmienione;-)))

> a co do florydy to brzydzę się ludźmi którzy wymordowali indian :-(
      • wolfenstein3d Re: 2 dzień otwarcia novy 20.04.12, 11:50
        artykuł został zsypany

mam taki dział zsypowisko (jeszcze go nie widać) gdzie są zrzucane mniej ciekawe tematy lub źle napisane. Ale całkiem nie przepadają.

Brakuje redaktorów żeby pisali w tej stronie jak w mmgorzów nie wiem jak kogoś namówić do takiego pisania.
        • Gość: hiro Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 11:58
          a co ty się tak krytykami przejmujesz? technicznie działa ? działa! co ty ku... polonista czy technik?olej buraków działa jest dobrze nie pasi nie czytac;-)))
          • Gość: hiro Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 12:02
            walnij emilki do różnych lo gorzów zobaczysz co młodzi mają do powiedzenia.zaproś do pisania. młodzi są mądrzejsi od starych zawistnych pierdzieli i mają realne spojrzenie na rzeczywistość.....
          • wolfenstein3d Re: 2 dzień otwarcia novy 20.04.12, 21:02
            > co ty ku...
            > polonista czy technik?

ja za wszystkich robię u siebie w portalu.
            za technika, marketingowca, grafika, programistę i redaktora w jednej osobie na cały portal.
            z polskiego miałem 4 z matury (dwie były tylko na całą szkołę) i bardzo lubię pisać. Tylko przytłacza mnie ogrom spraw. Się nie rozdwoję.
            • danny_boy Re: 2 dzień otwarcia novy 20.04.12, 22:04
              >z polskiego miałem 4 z matury (dwie były tylko na całą szkołę)
              Co to za szkoła, gdzie były same 5-ki i 6-ki, oprócz dwóch 4-ek oczywiście.
              • wolfenstein3d Re: 2 dzień otwarcia novy 20.04.12, 23:35
                najgorsza w gorzowie

CKP obecne. a tę moją to zlikwidowali

była jedna 5 czy 6 ponad tymi dwoma czwórkami..
        • Gość: hiro Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.12, 12:13
          forum.gazeta.pl/forum/w,58,134614015,134614015,Chce_dojsc_na_sam_szczyt_jak_Ronald_Reagan.html
          czy nie lepiej na twoim portalu poczytać co ten młody inteligentny facet na do powiedzenia niż wypociny starych pierdzieli?
          jak nie spróbujesz to się nie dowiesz........
          • Gość: jona Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.access.telenet.be 20.04.12, 22:10
            i tu popieram hiro-oddaj pioro-nie klawisze mlodym. Jestem pewna,ze bedzie zainteresowanie...Niech napisza co mysla i jak widza Gorzow i siebie dzis i za 10-20 lat....Niech to bedzie niezalezny portal bez cenzury,ale taki,zeby dal sie czytac. Ja tobie bezposrednio pomoc nie moge, ale np moge popytac znajomych (min nauczycieli, wykladowcow,wychowawcow mlodziezy) czy nie chcieliby wlaczyc sie w ta inicjatywe. I tak jak napisalam w innym poscie- fajnie byloby,zeby gorzowianie poznali dziewczyne, ktoa pochodzi z Drezdenka ale mlodosc spedzila w Gorzowie, chodzila do ekonomika.A obecnie jest Polka roku w Belgii-przesympatyczna dziewczyna, ktora nie tylko jest spelniona biznesmenka (ma firme, w ktorej zatrudnia 1200 osob)i agencje nieruchomosci,ale i dzieli sie tym co ma (akcje charytatywne, mecenat polskiej kultury ,wydawanie 2 tygodnika gratis, wspieranie WOSP,etc...)Od dawna bylam pod jej wrazeniem i dopiero niedawno dowiedzialam sie,ze jest zwiazana z Gorzowem
            • wolfenstein3d Re: 2 dzień otwarcia novy 21.04.12, 22:27
              młodzi są głupi. skończyli liceum z dobrymi wynikami i mają siano we łbie.
              dopiero pójdą w świat pożyją parę lat może do czegoś dojdą i wtedy mogą się wypowiadać.

na pewno ktoś kto do czegoś doszedł to przedsiębiorcy
              a nie leszcze licealiści żółtodzioby cholerne
              albo inne pasożyty urzędnicze unii europejskiej!
              • Gość: jona Re: 2 dzień otwarcia novy IP: *.access.telenet.be 22.04.12, 00:35
                no tak z takim psycholem jak ty nie da sie dialogowac...ty jestes jasnie pan naj.... ktory nie umie prostego zdania po polsku sklecic.Twoja stronka jak i artykuly i ty sam to jedno DNO.Pewnie prawie kazdy mlody czlowiek uczacy sie w LO jest madrzejszy od ciebie....I na pewno umie lepiej pisac...(gramatycznie i tematycznie). Oj chcialbys byc pasozytem unijnym, albo nawet toalety tu sprzatac,ale nie nada.... bo to juz za wysoka szkola jazdy dla takich jak ty...i w ten wlasnie sposob nikt nigdy tobie nie pomoze tylko beda smiac sie z twoich glupich tekstow...
                • wolfenstein3d Re: 2 dzień otwarcia novy 22.04.12, 13:56
                  jona jakbym miał być takim pasożytem unijnym jak ty to bym się wolał pociąć
                  a proszę bardzo stwórz samodzielnie bez niczyjej pomocy portal miejski taki jak ja i bez niczyjej pomocy nim zarządzaj. jak konkurencja ma cały zespół redaktorów
                  a poziom moich artykułów myślę że jest zadowalający. Jeden wystarczy ze zmęczenia źle napisać a ta ku**wa już się doje**uje

urzędniczy pasożyt unijny! won z tego forum zarazo!

• wolfenstein3d Re: 2 dzień otwarcia novy 22.04.12, 14:06
                  taki pasożyt unijny jak ty jest potrzebny do tego żeby pozwalać bądź zabraniać ludziom robić to co im się chce

wszystkich urzędników Unii Europejskiej wywaliłbym na zbity pysk i tym samym unia europejska dostałaby kopa do przodu bez tych durnych norm i przepisów które hamują przedsiębiorczość i wzrost gospodarczy całej unii europejskiej która na skutek tego się rozpada a dominację nad nami zwiększają Chiny i Stany Zjednoczone.

Ja swój portal stworzyłem z myślą o mieszkańcach Gorzowa i regionu. Każdy miał pisać w nim artykuły a nie tylko 1 osoba! MMgorzów jakoś funkcjonuje tylko że oni poruszają bardzo błahe tematy, podobnie jak gazeta lubuska i nie roztrząsają ich do stopnia rozwiązania problemu.

To co ty piszesz w swoich postach to wszystko jest o du*ę rozbić bo nic się nie zgadza z rzeczywistością. Każda baba myśli emocjami a nie logiką! Dlatego baby się nie nadają do rządzania a miejsce feministek jest w szpitalach psychiatrycznych.

Nie będe sie z tobą więcej kłócił bo szkoda mi nerwów na takiego zaraz jak ty
                  • Gość: jona Re: do wolfa IP: *.access.telenet.be 22.04.12, 22:49
                    :-)))))))))))))))))))) jak traktowalabym ciebie jak normalnego to pewnie nie usmialabym sie z tych twoich dwoch postow.Ty jestes nienormalny i chory z nienawisci. Podobno do mlodziencow nie nalezysz,a wiec choc troche pamietasz czasy komuny, kiedy to nie miales dostepu do mediow zagranicznych ,owczesna mlodziez nie mogla marzyc o studiach za granica, ludzie o wczasach np w Hiszpanii,w sklepach ocet i nic wiecej, za paczka kawy czy waty na Os Staszica co srode kolejki parogodzinne....Zapomnial osiol jak cieleciem byl...........................Akurat ja patrzac na UE od srodka i bedac pare razy poszkodowana przez mobing ( raz nawet wygralam proces z KE w Luxie) moglabym napisac ksiazke nt za i przeciw,ale ty?????
                    A co do stron www, to akurat zle trafiles, bo to jest najwieksze hobby mojej rodziny i na to ida nasze oszczednosci i wolny czs. Chcac nie chcac choc czasem musze w tym pomoc. I to nie sa stronki z gotowcow, tylko od poczatku do konca robione . Probka: www.brusselstravel.be/ ,a jest ich kilkanascie. A na youtube mam 950 filmow, w tym rowniez wiele o Gorzowie, ktore jak ten z rynku nad Warta sa juz historia. Tylko, ze jak ja cos robie to robie z glowa i porzadnie, w tym wypadku dla przyjemnosci. No i jeszcze raz zastanow sie nad ta krytyka szczegolnie gorzowskiej mlodziezy......A feministka nie jestem, choc w paru babskich organizacjach "dzialam". I nie biore t<oich postow na powaznie
                    • wolfenstein3d Re: do wolfa 23.04.12, 00:36
                      po poziomie twoich stron widać co sobą reprezentujesz

ba bitmapach to robiłas? blokada prawego przycisku myszy z wyskakującym oknem javascript?
                      jezu
                      • Gość: Bernard Re: do wolfa IP: *.namao.albertacom.com 23.04.12, 06:57
                        Hey wolfie,
                        Stal wygrala bez mojego "zza oceanu" dopingowania..
                        Ale malpa, co nie????
                        he he he he he he he he
                        Go Stal Go!!!!!!!
                        :):):):):):):)
                      • Gość: jona Re: do wolfa IP: *.access.telenet.be 23.04.12, 10:27
                        chcesz uchodzic za specjaliste? To widac po twojej stronie. A co chcesz ukrasc moje filmy czy zdjecia? Nic z tego....
                        • Gość: hiro Re: do wolfa IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.12, 10:34
                          najebał się wczoraj po żużlu a ty się podniecasz.........a nosisz stanik? nie żeby tam tego ale tak pytam........:-) pozdro hiro
                          jak coś nie tegez to nie odpowiadaj.......eechhhh
                        • wolfenstein3d Re: do wolfa 23.04.12, 10:47
                          ha ha ha ha ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka