josner 27.04.12, 11:16 Ciężko jest wyrwać kasę w naszym ukochanym województwie zielonogórskim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stravik Marszałek Polak kontra PWSZ 27.04.12, 11:31 Osmiornica zielonogorska mocno trzyma...spieszy sie z decyzjami, bo moze w Gorzowie Wlkp. za sterami siadzie czlowiek, ktory bedzie lojalny wobec mieszkancow miasta...a nie osmiornicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro ... i czasopisma...? IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 12:07 "Elżbieta Skorupska-Raczyńska, rektor PWSZ w Gorzowie: - Dostosowaliśmy się do uwag Urzędu Marszałkowskiego i poprawiliśmy cały wniosek. Teraz został odrzucony, za drobny błąd edytorski - przypadkowo został zmieniony szyk trzech wyrazów,..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Marszałek Polak kontra PWSZ IP: *.gorzow.mm.pl 04.05.12, 18:10 PWSZ obiecuje gruszki na wierzbie : akademia - wymagane prawo do nadawania tytułu doktora na dwóch wydziałach. Rozmawiałem z jednym ze zwolenników PWSZ odnośnie zjednoczenia gorzowskich uczelni - ja mówię, że to patologia - on, że to w celu utworzenia uniwersytetu - to bzdura. Uczelnia w tym celu musi mieć prawo do nadawania tytułu doktora na 10stu dyscyplinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro jeżeli nie potrafią prawidłowo "papierów wypełnić" IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 11:53 to po co im pieniądze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart cześć gorzowscy frajerzy.... IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 12:08 ... macie jeszcze jakieś wątpliwości ??? zielona góra zawsze będą robić Wielkopolsce pod górkę, źle wypełniony wniosek ??? a na co idzie masa pieniędzy, na urzędasów których zas... obowiązkiem jest pomagać a nie przeszkadzać (już widzę jak w zielonej ktoś składa błędny wniosek, który ląduje w śmietniku). Łudźcie się dalej, że mieszkacie w stolicy województwa, choć brzmi to kretyńsko Gorzów Wielkopolski stolicą województwa zielonogórskiego. Ale gorzowscy frajerzy łyką wszystko i dlatego CAŁA POLSKA Z NAS SIĘ ŚMIEJE. Gorzów to WIELKOPOLSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
stravik Re: jeżeli nie potrafią prawidłowo "papierów wype 27.04.12, 12:14 Nie potrafia, bo takiej jakosci sa kursy wypelniania wnioskow na dotacje, ktore organizuje p. Polak i jej swita. Ciekawe, gdyby tak zrobic statystyke, ile wnioskow odrzucono z polnocy, a ile z poludnia. Nie dosc, ze chca nas ZLUBUSZCZYC, to jeszcze probuja zrobic z nas nieudacznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: jeżeli nie potrafią prawidłowo "papierów wype IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 12:19 oj chyba nie próbują....... nam to doskonale wychodzi bez niczyjej pomocy mówie nam myśle gorzów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stravik Re: jeżeli nie potrafią prawidłowo "papierów wype IP: 62.243.123.* 27.04.12, 12:22 czytam teksty ze zrozumieniem :-))) TJ "nam" w tym pomaga... Gorzow ma w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: jeżeli nie potrafią prawidłowo "papierów wype IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 12:39 > czytam teksty ze zrozumieniem :-))) > TJ "nam" w tym pomaga... nawet w czytaniu potrzebujesz pomocy i to tj to kupuj wersje audio:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eryklim Ze szkołami na Warszawkiej to samo będzie... 27.04.12, 12:19 Jeszcze ktoś wierzy że uda się wyszarpać 50 mln na szkoły techniczne przy Warszawskiej?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Ze szkołami na Warszawkiej to samo będzie... IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 12:23 a jakaś zielona budka czy coś takiego będzie do zagospodarowania... niech tam zrobią szkoly albo ten swój cholerny urząd miasta .... budynek dokończyć wg.potrzeb:-) a miasto może przejąc go prawie za darmo ale to trzeba chcieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Michnika ! Re: Ze szkołami na Warszawkiej to samo będzie... IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 27.04.12, 12:53 forum.gazeta.pl/forum/w,752,135422848,135458553,Re_Oszukali_nas_biedakow_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stg Z oczy tej pani dobrze NIE patrzy.. IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 14:06 Z oczy tej pani dobrze NIE patrzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda naiwni mieszkańcy ziemi gorzowskiej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 14:41 Czy dla paru stołków z nazwą "wojewódzki", warto oszukiwać społeczeństwo i brnąć w ten absurd pt. lubuskie..? To już przerabialiśmy za komuny. Gorzów, pozbawiony okręgu wyborczego, (narzędzia do wyłaniania własnych reprezentantów) skazany jest na polityków pokroju Jędrzejczaka, Wojciechowskiej i paru innych "dzielnicowych", a tym samym na marginalizację... i nic nie z tym nie zrobimy. Po przegranych wyborach, Bachalski, czy inny Kaziu, ponownie zostawią gorzowską "przystań", szukając szczęścia na obcych wodach... Wygrać z "zielonogórską komuną" jest bardzo trudno, mają oni wszystkie narzędzia, aby wmawiać nam, że kochamy lubuskie... i robić swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro naiwniacy!;-)) IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 15:59 a co na to kostrzyn i inne miejscowości i wioski?pomysł "wielkopolski się podoba?:-)))) czy ich nikt nie będzie pytał................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stravik Re: naiwniacy!;-)) IP: 2.108.76.* 27.04.12, 19:37 Wlasnie, Kostrzyn bez mostu i obwodnicy, Slubice bez obwodnicy...popytaj _ _ Gorzow ma w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: naiwniacy!;-)) IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 19:43 kogo ciebie? gorzów to obwód kaliningradzki miałby niby być?ty mnie nie serwuj jakiejś porcji wypocin dziennikarzy po pwsz tylko z ludzmi pogadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: naiwniacy!;-)) IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 19:49 masz swój link:www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120316/KUPUJ_TANIEJ/120319646 a banany se w dupe wsadź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stravik Re: naiwniacy!;-)) IP: 2.108.76.* 27.04.12, 20:01 cos taki nerwowy, sorry :-) Slubice bez obwodnicy _ _ Gorzow ma w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
stravik ?????? 27.04.12, 20:48 Oswiadczenie dla naiwniakow. Czy PWSZ po wskazaniu bledow, specjalnie nie usuwa bledow ? Trudno jest w to uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart do stravik hiro jest właśnie przykładem gorzowskiego frajera IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.12, 11:36 ... jak pelikan łyka wszystko, nawet to, że Gorzów Wielkopolski jest stolicą województwa zielonogórskiego. Ale nie dociera do niego, że CAŁA POLSKA Z NAS SIĘ ŚMIEJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stravik Re: hiro jest właśnie przykładem gorzowskiego fra IP: 2.108.76.* 28.04.12, 20:55 Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni :-))))))))) _ _ Gorzow ma w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro normalnie takich frajerów jak ty walę w ryja IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.12, 21:58 mam nadzieję ,że masz jaja bo ja już wiem gdzie mieszkasz......................a to będzie bolało przed.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stravik Re: normalnie takich frajerów jak ty walę w ryja IP: 2.108.76.* 28.04.12, 22:26 Ja tez wiem gdzie mieszka............bedzie bardzo bolalo......... _ _ Gorzow na w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: normalnie takich frajerów jak ty walę w ryja IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.12, 22:29 nie wpie...j się międzzzzy wódę a zakąskę!albo pisz pod jednym nikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stravik Re: normalnie takich frajerów jak ty walę w ryja IP: 2.108.76.* 28.04.12, 22:37 Cos taki nerwowy.....pisal do mnie i.....do ciebie.... _ _ Gorzow ma w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: normalnie takich frajerów jak ty walę w ryja IP: *.gorzow.mm.pl 29.04.12, 00:12 hahahahaha CAŁA POLSKA Z NAS SIĘ ŚMIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart hiro co Ty się sam okaleczysz IP: *.gorzow.mm.pl 29.04.12, 00:17 poza tym masz świetne argumenty, jaka wiocha takie argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stravik do barta Kazdy ma swoje wizje... IP: 2.108.76.* 29.04.12, 00:46 Bart, piszesz do mnie na hiro :-( Jest sobota, wodeczka, zakaska i ...troch mnie stuknelo, ale... Sorry, ale Gorzow to Wielkopolska.... _ _ Gorzow ma w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: hiro co Ty się sam okaleczysz IP: *.gorzow.mm.pl 29.04.12, 20:26 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro :-) IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.12, 10:41 "Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana.'" poopowiadaj choć........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: :-) IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.12, 11:04 oj cenzor! wykasuj też i odpowiedzi! do postu ele bo większy bałagan robisz Odpowiedz Link Zgłoś
stravik Marszałek Polak kontra PWSZ 08.05.12, 21:54 To prawdziwa kontra dla PWSZ. Tutaj nie ma mowy o jakis bledach. Odpowiedz Link Zgłoś