m4rzenk4 30.01.13, 16:38 hejka, spotykamy sie z chłopakiem od jakiegoś czasu ale oboje mieszkamy z rodzicami i nie możemy spokojnie pogadać, jakie znacie fajne miejsce w gorzowie na randke?;p myślałam że może pójdziemy do KFC do nova parku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiro Re: Dobre miejsce na randkę IP: *.kwidzyn.mm.pl 30.01.13, 16:45 wejdź na jakiegoś czata .tam pogadacie.jak jeszcze chcecie się oglądać są też video czaty tylko wchodźcie na ten sam vc.:-))))))bo jak wam rachunki prześlą..........:-) Odpowiedz Link Zgłoś
celia82 Re: Dobre miejsce na randkę 07.03.13, 16:38 Fajnym miejscem na randkę jest również Coffee Plaza w NoVa Park. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Rendezvous tête-à-tête. IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.13, 16:50 No to już dwa miejsca na spotkanie sam na sam. Zna ktoś jeszcze inne puste miejsca bez klientów? Może w dominancie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Rendezvous tête-à-tête. IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.13, 11:01 w berlińskiej dzielnicy Kreuzberg :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Dobre miejsce na randkę 01.09.15, 20:53 znam jedno takie miejsce, oblegane przez połowę Gorzowian las pod Różankami od razu można się zabawić przy okazji wyjechałem z tego lasu z laską a tam procesja szła i ksiądz kazał na bok zjechać samochodem. Zatrzymalim sie i procesja przeszła. miejsców się nie zdradza bo wtedy przestają być miejscówami a stają się miejscami publicznymi. moge wymienić 2 publiczne: macdonald bulwar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dobre miejsce na randkę IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.09.15, 22:10 wolfenstein3d napisał: > znam jedno takie miejsce, > oblegane przez połowę Gorzowian > las pod Różankami Znam jedno takie miejsce, gdzie nie ma Gorzowian. Las pod Garbiczem. > moge wymienić 2 publiczne: > macdonald > bulwar Tylko szpital już nie publiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.15, 18:27 Ludzie!! Co można tutaj robić? Wyszedłem dzisiaj przejść się. Ponury krajobraz, gorzej niż z horrorów. Zaglądam do jednego baru - kebab 12zł. Kebab 12zł - zgroza! Za tyle to można się najeść do syta. Chciałbym sobie gdzieś pójść, siąść i pomyśleć o tym i owym. Nie ma gdzie. Park słowiański - wygląda jakby horda Słowian przeszła. Niektórymi ulicami nie chodzę bo trafiam na znajome "mordy", których unikam. A w pewne miejsce to chodzę na zakupy i potem szybciutko wracam do domu. Bo nie ma tam nic ciekawego. A w twarz dostać też można. Co to za miasto ja się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.15, 20:31 Ty w ogóle jesteś z Gorzowa? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Co się z tym miastem wyczynia! 09.09.15, 20:42 może i jest ale z tego wyczytałem nosi rurki i ma dzwonek bibera.że jeszcze coś napisał.......sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.15, 20:50 To ja nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.15, 23:37 Skończ liceum to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Co się z tym miastem wyczynia! 10.09.15, 09:50 Gość portalu: breathless napisał(a): > Skończ liceum to pogadamy. po h.u.j facetowi po technikum i maturze<ponoć> liceum?możesz to jakoś wyjaśnić bo nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.15, 13:02 Pisze się ch..., a nie h.... To on skończył technikum i zdał maturę? Wybaczcie, ale myślałem, że on jest po gimnazjum. I na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Co się z tym miastem wyczynia! 10.09.15, 13:29 a nie słyszałeś o polskich produktach regionalnych?! h.u.j się pisze.koniec to ty masz jeszcze w majtach.i nie myśl jak szkodzi :-))))))))))))))))) wolfi nie chodził więc do gimnazjum. to tak samo jak ty po studiach wylądujesz w maku,biedrze albo w..... zatrudniony przez firmę typy np. .......<pośrednictwo pracy> tylko nie kozacz,że masz własną.sprawdziłem .nie masz nic ciekawego:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.15, 17:29 Jestem po szkole policealnej. Pracuję na etacie. A gdzie? To ja wiem. Własnej działalności gospodarczej nie prowadzę. A praca ok. A jaka i w jakim charakterze? I najważniejsze - czy ja mieszkam w Gorzowie, czy tylko jestem tutaj przejazdem na parę dni? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Co się z tym miastem wyczynia! 10.09.15, 17:43 szkoła policealna...........sorki ale :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.15, 18:02 Ale? Uzasadnij co w tym złego. Wykształcenie i dosyć ciekawy zawód jest. A jaki? To ja wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Co się z tym miastem wyczynia! 11.09.15, 10:56 Gość portalu: breathless napisał(a): > Ale? Uzasadnij co w tym złego. nic. nie no spoko........ Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Co się z tym miastem wyczynia! 10.09.15, 18:28 Wolfstein ma wyższe pełne studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.15, 19:15 Wyższe pełne studia? Cóż, z pewnością nie jest to polonistyka. A wolno wiedzieć jaka uczelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.15, 21:04 Twoja szkoła policealna też nie polonistyka,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Co się z tym miastem wyczynia! 10.09.15, 23:11 Uniwersytet kochasiu A jakbym powiedział pwsz to wg ciebie byłoby gorzej? Porównanie jak 10 do 1-go Na rzecz pwsz oczywiście. Ale tej szkoły już nie ma. Teraz jest jakaś im. Jakuba z Paradyża a większość kadry to miejscowe mośki. Ze Skorupską Raczyńską moją polonistką na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.gorzow.mm.pl 11.09.15, 00:25 Na PWSZ studiował jeden mój znajomy. Na zarządzaniu. Skończył ten kierunek bo chciał mieć formalną edukację, wyższe, usprawiedliwienie przed rodzicami, a tak naprawdę cały wolny czas poświęcał czemu innemu. Ech, to był luzak :) Interesowało go co innego, ale rodzice by mu gderali, że cały czas siedzi w domu. To poszedł tam. Skończył na luzie. A jego podejście. Pamiętam jak raz przypomniał sobie, że następnego dnia jest egzamin:) A chciał film oglądać. Cóż, musiał się pouczyć. Zdał. Potem wrócił do filmu. Trochę marudził, że nie pozwolono mu oglądać w terminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Co się z tym miastem wyczynia! 11.09.15, 11:51 Statystyka same wzory na egzamin: statystyka_wzory Rachunkowość: Rachunkowosc Rachunkowosc wyklady Projektowanie SI Zagadnienia na egzamin ustny (szczegółowo ze zrozumieniem) 3x takie ezaminy z 3 różnych przedmiotów: Metodologia projektowania systemów informatycznych, podejćia do projektowania, diagnostyczne, prognostyczne, metoda kaskadowa, ewolucyjna, przyrostowa, spiralna, analiza, synteza, ocena, diagnostyczna metoda projektowania, projekt techniczny systemu, metoda prognostyczna, koncepcja Nadlera, składniki systemu, triada, podział prac projektowych, modelowanie, techniki, diagramy przepływu danych, schematy struktury, diagramy Hipo, diagramy jacksona, drzewa i tablice decyzyjne, diagramy struktur danych, diagramy obiekt-atrybut-związek, podejścia do projektowania strukturalne obiektowe i socjologiczno-psychologiczne, elementy CASE'u, pakiety, komputerowy proces projektowania, korzyści ze stosowania CASE, jakość projektu, TQM, koncepcje systemów otwartych, reinżyniering, strategie projektowania, procedury opracowywania strategii, fazy projektowania, wdrażanie systemów informatycznych, strategie wdrażania, częściowe, całościowe, czynniki wpływające na efektywność wdrożenia, odmrożenie wprowadzenie zmian, zamrożenie, analiza czynników ryzyka we wdrażaniu, cele stawiane systemowi informatycznemu, organizacja procesu wdrożenia, harmonogram procesu wdrażania, testowanie systemu, kierowanie procesem wdrażania, metody rozwiązywania konfliktów, bazy danych, systemy ekspertowe i z bazą wiedzy, modele danych w bazie danych, model koncepturalny, modele hierarchiczne, sieciowe, struktura hierarchiczna, zbiory, struktura obiektowa, zastosowania SI, system wyszukiwania informacji, systemy informowania kierownictwa, hurtownie danych, systemy rynku elektronicznego, monitoringu, planowania zasobów gospodarczych MRP, CAD/CAM, rozwój systemów zarządzania bazą danych, homogeniczne i heterogeniczne systemy zarządzania bazą danych, perspektywy rozwoju systemów z bazą danych, systemy ekspertowe - koncepcja, rozwój systemów ekspertowych, typologia zadań rozwiązanych przez system Hayes'a-Rotha, diagnozowanie, klasyfikowanie, heurystyki, zarządzanie bazą wiedzy, mechanizm wnioskowania, szkieletowe systemy eksperckie, język reprezentacji wiedzy, geneza systemów wspomagania decyzji, struktura SWD, projektowanie adaptacyjne systemu, porada ekspercka, wpływ systemu na podejmowanie decyzji, moduł organizacyjny, ocena systemu wspomagania decyzji, zalety SWD, ekonomiczna i społeczna ocena komputeryzacji, wybór odpowiedniego wariantu działania, rachunek efektywności, kontrola dokumentów wejścia, cyfry kontrolne NIP, PESEL. Ekonometria: Ekonometria Bazy danych: Bazy danych Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Co się z tym miastem wyczynia! 11.09.15, 11:54 i 50 takich przedmiotów a z każdego zaliczenie i/lub egzamin przez 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.15, 12:19 wolfenstein3d napisał: > i 50 takich przedmiotów a z każdego zaliczenie i/lub egzamin przez 3 lata Rodzice wyrządzili ci wielką krzywdę pchając na studia, zamiast na kurs spawania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breathless Re: Co się z tym miastem wyczynia! IP: *.kwidzyn.mm.pl 11.09.15, 12:26 Ciebie ,na złość całemu światu,zrobili i porzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Co się z tym miastem wyczynia! 11.09.15, 10:55 wolfenstein3d napisał: > Uniwersytet kochasiu widzę,że już się lepiej poznaliście,zaprzyjaźniliście...... najlepszego na innej drodze życia;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś