Dodaj do ulubionych

"Burdel" w Gazecie ...

15.04.13, 09:18
Co dzieje się z tą Gazetą ?

"Wiadomości z Gorzowa" podają jakieś wiadomości z zg
(kogo to tutaj interesuje?), a kiedy ukaże sie już wiadomość z okolicy Gorzowa
(czyt. północnej części województwa) dzieje się coś dziwnego.
Oto przykłady:
1.
Na gorzowskiej stronie czytamy artykuł :
"Groźny wypadek pod Kłodawą. Trzy osoby ranne".
Gdzie "leży" Kłodawa ? Kogo to interesuje ?
Artykuł jest komentowany i komentarze lądują tu :

forum.gazeta.pl/forum/w,73,143884327,,Grozny_wypadek_pod_Klodawa_Trzy_osoby_ranne.html
Problemy z geografią czy sztuczne podbijanie liczby wątków na forum zg.

2.
Na gorzowskiej stronie czytamy artykuł :
"Czy tak zmieni się nasz Gorzów ? Zobacz miasto w wizjach architektów [GALERIA WIZUALIZACJI]"
Artykuł jest komentowany i komentarze lądują tu :

forum.gazeta.pl/forum/w,1004,143882711,,Czy_tak_zmieni_sie_nasz_Gorzow_Zobacz_miasto_w_.html
Na lubuskim sporcie ?
Co za idiotyzm ?!!!

Ludzie z "Gazety",
chcecie nam, czytelnikom z północy, do reszty obrzydzić waszą "Gazetę" ?
Internet jest otwarty na idee.
Chcecie nas stracić ?

Gorzowianin

P.S.
Ciekawi mnie, czy jest w tej "redakcji", przynajmniej jedna, kompetentna osoba,
która jest w stanie rzeczowo odpowiedzieć na w/w pytanie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.net.albertacom.com 15.04.13, 09:31
      Hey bardgorzowski,
      Moze nieco swiatla na te "ciemne sprawy " lokalnej wersji gazety uswieczkuje szanowny marek p -czlowiek ktory wszystko wie I wielu zna...
      W jednym ze swoich postow napisal, ze "redakcja praktycznie nie istnieje" I nawet sloiczek sledzi czy czegos tam zaproponowal by forum przy zyciu utrzymac...
      Zupelnie mozliwe ze "gorzowskiej redakcji" juz nie ma I wszystko jest krecone z....falubazu...
      I to sa jaja
      • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 15.04.13, 09:50
        Gość portalu: Bernard napisał:
        > Zupelnie mozliwe ze "gorzowskiej redakcji" juz nie ma I wszystko jest krecon
        > e z....falubazu...

> I to sa jaja
        Jeżeli tak to jest, to ...
        to są jaja i trzeba organizować alternatywne miejsce spotkania.
        Bardgorzowski

P.S.
        Czekam na echo ze strony redakcji.
        • Gość: Bernard Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.net.albertacom.com 15.04.13, 19:44
          Hey bardgorzowski..
          To ze z lokalna, gorzowska wersja Gazety jest zle calkowicie mnie przekonalo to ze wyslali Baranskiego by "transmisje" z Filharmonii zrobil...
          To juz byl poziom gleby...
          Facet zmarnowalby concert "Buziaczkow" za olowek nawet nie chwytajac, a oni go do Filharmonii wyslali..
          No I byla "transmisja"....
          Ja rozumiem, ze Gorzow dopiero zaczyna to "zycie z wielka kultura" ale do diaska ....
          Gazeta musi zdawac sobie sprawe ze Gorzow to nie Falubaz..
          Ze musi zauwazyc powazne zmiany miescie I odpowiednio powazne zmiany zaprowadzic w swoich szeregach...
          Co by tam...
          Zobaczymy czy I jesli tak to jak marek p odpsculkuje...
          Moze on juz tam naczelnik...
          he he he he
          I to sa jaja
          • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 16.04.13, 16:47
            Tego też nie potrafią opisać ?
            :-O
          • Gość: Racek Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 17:36
            Hey patryjoci goszowscy. przypominacie patryyotów PISowskich. Żeby Gorzów był Gorzowem !
    • Gość: Hans vel okoń Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 00:11
      > Chcecie nas stracić ?

Ależ skąd? Takich światłych i dociekliwych czytelników?! Prędzej by sobie wydrapali swoje wilcze oczyska łyżką do butów.

P.S. A czy Kłodawa nie leży aby w Wielkopolsce, a więc tam, gdzie Gorzów marzy by się znaleźć? No to z grubsza się zgadza. Chłońcie wiadomości lokalne.
      • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 16.04.13, 00:15
        Gość portalu: Hans vel okoń napisał(a)(o):
        " ... ble ble bla bla ..."
        Ha ha ha ha ....
        • thebird2 Re: "Burdel" w Gazecie ... 16.04.13, 16:54
          Czekam na echo ze strony redakcji.

Echo ,Echo ... Z falubazu daleko.
          • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 16.04.13, 17:24
            thebird2 napisał:

> Czekam na echo ze strony redakcji.
            >
            > Echo ,Echo ... Z falubazu daleko.
            Chciałoby się rzec:
            Człowieku, człowieku
            żyjemy w XXI wieku.
            Jednak w woj. lubuskim panują inne prawa,
            prawa z dawno minionych już wieków.
            • Gość: Bernard Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.net.albertacom.com 16.04.13, 20:11
              Hey,
              Widocznie ulokowana w falubazie gorzowska redakcja Gazety kontaktuje sie ze swoim "ambasadorem/opiekunem markiem p poprzez niezbyt madrego.....umyslnego...
              Informacje durne I nie na czas..
              A I marek czas swoj na psculki I wymyslanie rewolucji przeznaczyl wiec....mamy to co mamy...
              Przyjdzie czytac Lubuska...
              I to sa jaja
    • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 18.04.13, 12:27
      "Wiadomości z Gorzowa"

" Już stała na parapecie, już szykowała się do skoku, gdy... "

Miejsce zdarzenia ?
      "... Policjanci ze Strzelec Krajeńskich uratowali przed samobójstwem 42-letnią kobietę.
      Mieszkanka okolic Starego Kurowa chciała wyskoczyć z pierwszego piętra.
      Funkcjonariusze zdążyli w ostatnim momencie. ... "

Gdzie ląduje komentarz ?
      Tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,73,143959317,,Juz_stala_na_parapecie_juz_szykowala_sie_do_sk_.html
      Gazeta.pl Forum Regionalne Lubuskie Zielona Góra Zielona Góra Już stała na par...

I co to znaczy ?
      • Gość: NieZnamiTeNumery Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 23:03
        > "Wiadomości z Gorzowa"
        ...> Gdzie ląduje komentarz ?
        > Tu:
        ...> Gazeta.pl Forum Regionalne Lubuskie Zielona Góra Zielona Góra Już s
        > tała na par...
        >
        > I co to znaczy ?

Nie, no to skandal jest! Co nam jeszcze zgotuje ten podstępny duet Tusk z Putinem?!

A słyszeliście, że jachty podrożały 30%?! Co oni robią z tym krajem? Żyć się nie chce...
        • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 19.04.13, 09:34
          Gość portalu: NieZnamiTeNumery napisało to takie sobie "badziewie":
          > Nie, no to skandal jest! Co nam jeszcze zgotuje ten podstępny duet Tusk z Putin
          > em?!
          A co ma wspólnego Polak z tymi dwoma ?
          Ma z nimi "romans" czy co ?
          Opowiedz. To jest ciekawsze od tego, co do tej pory gryzmolisz.

> A słyszeliście, że jachty podrożały 30%?! Co oni robią z tym krajem? Żyć się ni
          > e chce...
          Ooooo.... dobra wiadomość.
          Poczekam jeszcze troszeczkę i ... sprzedam wreszcie.
          Bo to Warta zaniedbana, zamulona i coraz trudniej o stopę wody pod kilem.

Gorzowianin

P.S. 1

Uważasz, że komentarze dotyczące okolic Gorzowa są prawidłowo
          na Forum ZG kierowane ?
          Napisz szczerze lub czytaj P.S. 2

P.S. 2

Pomóż policji i ...
          sam się wypałuj.
          • Gość: NieZnamiTeNumery Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 10:13
            > A co ma wspólnego Polak z tymi dwoma ?
            > Ma z nimi "romans" czy co ?
            > Opowiedz. To jest ciekawsze od tego, co do tej pory gryzmolisz.

Jak to?! Przecież to oczywiste? Jesteś lemingiem, przyjacielem Tuska?I Przeczytaj uważnie raport wybitnego Polaka, posła Antoniego, a przejrzysz na oczy. I rzewnie zapłaczesz. Co ja mówię, zaryczysz wściekle!

> Uważasz, że komentarze dotyczące okolic Gorzowa są prawidłowo
            > na Forum ZG kierowane ?
            > Napisz szczerze lub czytaj P.S. 2

Ależ skąd? Nie umiesz czytać? Skandal, skandal! powtarzam, do stu tysięcy beczek przegniłych śledzi! Jest to rzecz niedopuszczalna w jakimkolwiek demokratycznym kraju i każdy rząd, samorząd oraz dyrekcja gazety powinny się w tej sytuacji natychmiast podać do dymisji. Otwieram listę z podpisami pod takim wnioskiem. Obrzympana kartka formatu A4 będzie czekała na wasze gryzmoły u barda. Zniewagę pomścimy! Grrrhhhhaaaaaaaaaah!

> sam się wypałuj.

Czy to jest propozycja z podtekstem…? No, bard, tego się po tobie nie spodziewałem. Ty, znany i szanowany powszechnie obywatel miasta Gorzowa, kombatant wojny radziecko fińskiej, zasłużony działacz ZBoWiD, działkowiec i wędkarz, poeta i wirtuoz mowy polskiej, za przeproszeniem, członek i oficer lożowy Wielkiej Loży Narodowej Polski oraz główny watażka żylety gorzowskiej Stali. Co z tobą? Na stare lata zamarzyłeś… o obrzydliwych pląsach w związku partnerskim? To nie ze mną, bracie. Brrrrr, ohyda…..
            • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 19.04.13, 10:39
              Gość portalu: NieZnamiTeNumery napisał(a):
              > Czy to jest propozycja z podtekstem…? No, bard, tego się po tobie nie spo
              > dziewałem. Ty, znany i szanowany powszechnie obywatel miasta Gorzowa, kombatant
              > wojny radziecko fińskiej, zasłużony działacz ZBoWiD, działkowiec i wędkarz, po
              > eta i wirtuoz mowy polskiej, za przeproszeniem, członek i oficer lożowy Wielkie
              > j Loży Narodowej Polski oraz główny watażka żylety gorzowskiej Stali. Co z tobą
              > ? Na stare lata zamarzyłeś… o obrzydliwych pląsach w związku partnerskim?
              > To nie ze mną, bracie. Brrrrr, ohyda…..
              Człek w średnim wieku, a tyle już przeżył ?
              Tooooo jaaaaaa ?
              Ciao
              • Gość: NieZnamiTeNumery Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 10:54
                > Człek w średnim wieku, a tyle już przeżył ?
                > Tooooo jaaaaaa ?

A, to przepraszam, pomyliłem cię z hiro. No to tak, po tobie można się było tego spodziewać. Ale i tak niesmak pozostaje.
                • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 19.04.13, 12:15
                  Gość portalu: NieZnamiTeNumery napisał(a)(o)(y):
                  > A, to przepraszam ...
                  Umiesz ty w swoim imieniu słowo "przepraszam" napisać ? :-O

> Ale i tak niesmak pozostaje.
                  Nie oblizuj brudne d.py, które choćby do grona marsz....skiego należały i
                  problem (z niesmakiem) samoczynnie zniknie.
    • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 05.05.13, 15:34
      Dnia: 05.05.2013
      widzimy w :

Najnowsze z forum Gorzów Wlkp.

19.04.13, 09:45 Strywald i Rutkowski (4) szantazysta
      19.04.13, 06:52 Grasują internetowi oszuści. Fikcyjne przelewy,... (1) cajmero
      19.04.13, 05:32 Jędrzejczak i Sobolewski oświadczają sobie (3) suchy4455
      18.04.13, 23:30 Nieuczciwy kontrahent? Możesz dodać oszusta na ... (83) mmmmmm000
      18.04.13, 23:21 Kiedy będzie Karta Dużej Rodziny? (23) kika_73
      18.04.13, 22:00 Likwidacja PZD (14) kumbaka
      18.04.13, 19:21 Stilon powalczy o trzy punkty w Czerwieńsku (0) egorzow.pl

A w rzeczywistości jest :

Gazeta.pl: Gorzów Wlkp. (422167)

Przeczytaj .... (51) bardgorzowski 05.05.13, 15:27
      Orzeł orze (5) pyttacz 05.05.13, 14:52
      Kasa unijna płynie do Lubuskiego. Będzie 788 ml... (6) mmmmmm000 05.05.13, 14:52
      Wiadomości z Gorzowa (1) danny_boy 05.05.13, 12:31
      Gorzów: marsz patriotów ze 100-metrową flagą [W... (29) thebird2 05.05.13, 11:54
      Wiwat Maj! Ministrze, bądź nam cyfrowym hetmane... (13) real_marek 04.05.13, 22:42
      Znów na zero i z hat-trickiem Posmyka (relacja) (1) egorzow.pl 04.05.13, 22:39
      Niech nam żyje Pierwszy Maj!... To już oczywiśc... (3) pyttacz 04.05.13, 09:21

• Gość: bard super szpieg Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 15:55
        To koszmar jakiś jest! Dzięki ci bracie, że wykryłeś ten ohydny spisek wrogich Gorzowowi sił. Będą dzisiaj kłopoty z zaśnięciem, oj będą. Żeby tak perfidnie nami manipulować to chamstwo jest i góralska muzyka. Bard, pomyślisz może, że zwariowałem, ale co tam, powiem ci – widziałem w tygodniu jak przywozili Gazetę do Gorzowa w formie papierowej i rozwijali ją… z rolki papieru toaletowego. Dasz wiarę? Więcej! Zanim trafiła do dystrybucji, to podobno władze w ZG wytarły sobie w nią… no wiesz… te miejsca, w które ty cmokasz przedstawicieli władz w Gorzowie. I co ty na to? Czy to nie jest draństwo? Czy to nie jest ta przysłowiowa czara goryczy, która powinna przeteleportować cały Gorzów natychmiast do Wielkopolski? Yes, yes, yes! – jak mawiał onegdaj znany gorzowianin.
        • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 05.05.13, 16:10
          Gość portalu: bard super szpieg napisał(a):

> To koszmar jakiś jest! Dzięki ci bracie, że wykryłeś ten ohydny spisek wrogich
          > Gorzowowi sił. Będą dzisiaj kłopoty z zaśnięciem, oj będą. Żeby tak perfidnie n
          > ami manipulować to chamstwo jest i góralska muzyka. Bard, pomyślisz może, że zw
          > ariowałem, ale co tam, powiem ci – widziałem w tygodniu jak przywozili Ga
          > zetę do Gorzowa w formie papierowej i rozwijali ją… z rolki papieru toale
          > towego. Dasz wiarę? Więcej! Zanim trafiła do dystrybucji, to podobno władze w Z
          > G wytarły sobie w nią… no wiesz… te miejsca, w które ty cmokasz prz
          > edstawicieli władz w Gorzowie. I co ty na to? Czy to nie jest draństwo? Czy to
          > nie jest ta przysłowiowa czara goryczy, która powinna przeteleportować cały Gor
          > zów natychmiast do Wielkopolski? Yes, yes, yes! – jak mawiał onegdaj znan
          > y gorzowianin.
          Po pierwsze:
          Nie mieszkasz w Gorzowie. To gdzie widziałeś tą "interesującą akcję" ?

Po drugie:
          Ty mi zarzucasz chamskie wpisy ?
          Lepszy jesteś jako wyżej podpisany, jako Mieczysław Kau, jako .... , jako ....

Wypij sobie jeszcze winka zielonogórskiego.
          To "winko" nie jest w stanie już tobie bardziej zaszkodzić.
          • Gość: Hans z Lubuskiego Re: "Burdel" w Gazecie ... IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 16:21
            > Po pierwsze:
            > Nie mieszkasz w Gorzowie. To gdzie widziałeś tą "interesującą akcję" ?
            Dobra, powiem ci, robiłem za konwojenta i osłaniałem tę dostawę. Próbowałem protestować, ale wiesz jak jest. Zresztą ja to traktuję jako hobby. Te zabawy w konwojenta znaczy się. Bo sprawę z tymi rolkami przeżyłem straszliwie.

> Ty mi zarzucasz chamskie wpisy ?
            > Lepszy jesteś jako wyżej podpisany, jako Mieczysław Kau, jako .... , jako ....
            Myślałem, że gustujesz w fekalnej stylistyce. Poza tym, przypomnij sobie skecz 'Hydraulik' kabaretu 'Dudek'. Ja jestem jak ten majster, a ty jak uczeń. Powinieneś czasem zostawić jakieś niedopowiedzenie, 'yntelygencji więcej'.

> Wypij sobie jeszcze winka zielonogórskiego.
            > To "winko" nie jest w stanie już tobie bardziej zaszkodzić.
            Nie piję. Ale jak polecisz mi dobre gorzowskie, to zrobię wyjątek.
            • bardgorzowski Re: "Burdel" w Gazecie ... 07.05.13, 21:25
              Gość portalu: Hans z Lubuskiego napisał(a)(o):
              > Dobra, powiem ci, robiłem za konwojenta i osłaniałem tę dostawę. Próbowałem pro
              > testować, ale wiesz jak jest. Zresztą ja to traktuję jako hobby. Te zabawy w ko
              > nwojenta znaczy się. Bo sprawę z tymi rolkami przeżyłem straszliwie.
              Co to za hobby, skoro przeciwko nim próbujesz protestować ?
              To hobby czy obowiązek.
              Nie wiesz co czynisz ?
              A sprawa z rolkami powinna tobie przyjemność sprawiać.
              To ty jesteś gotów lizać d..py przywódcom tego, śmiechu wartego woj. lubuskiego.

> Myślałem, że gustujesz w fekalnej stylistyce. Poza tym, przypomnij sobie skecz
              > 'Hydraulik' kabaretu 'Dudek'. Ja jestem jak ten majster, a ty jak uczeń. Powini
              > eneś czasem zostawić jakieś niedopowiedzenie, 'yntelygencji więcej'.
              Ponownie myślałeś fałszywie. Ale jest to twoje myślenie, myślenie wg. twoich kryteriów.

P.S.
              'Hydraulik' to ty a kto jest "Dudkiem" ?
    • pijatyka Re: "Burdel" w Gazecie 15.03.26, 20:31

I na forum...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka